За хората които продават ментата(имитации) в сайта !

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Trimontcium
Автомобил: А6
Двигател: AWT

Re: За хората които продават ментата(имитации) в сайта !

Мнениеот Trimontcium » Чет 04 окт 2012 17:11

pensiq написа:
Trimontcium написа:Вижте казах ви, че няма да казвам имена, заключвайте темата и да се свършва, който трябва предполагам че, я е видял.

Там е проблема.Реваш (без лоши чувства) и после заключвайте.Еми пусни си една жалба мама му стара.Бъди креативен, борещ се за правата си потребител.

Повярвай ми нямам нужда от съветите ти(без лоши чувства), и виждам коментара ти за излишен.

Интерпретирайте си го както искате, и пак повтарям не искам никой да се сърди, никой не съм посочил, няма и да посоча, просто тия продавачи да мислят малко и за човека отсреща, който си е събирал XX лева два месеца, за да си купи неква гъзарийка, и в един момент се оказва, че нещата не стоят така, както са описани.

И не съм длъжен да давам отговори на разни спамещи хора... Тук съм решил, тук съм го написал ,защото има защо!

Успех на всички! Вие си размивайте темата колкото искате. ;)

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Чет 04 окт 2012 17:21

Щом си даваш правото да си пускаш тук и там не'кви си теми си длъжен да уточниш за какво точно става въпрос ! Все едно аз сега да пусна тема: Не си купувайте домати !
Ама от къде и защо....вие мятайте боба...
Дай някаква информация за кой потребител от форума става дума, за да може да разберем за какво иде реч.
Ако си си купил стока от тая тема която е постната от един колега....и сега си недоволен....значи трябва да си хипер тъп да си помислиш дори за миг, че пайнер еди си коя серия с usb/microSD и други шукарийки ще струва 60лв -чисто ново...въпреки, че се съмнявам и втора употреба да е толкова... :Mr Green Fun Както и да е...За мен темата ти е пълен боклук...празни приказки докато не се аргоментираш :wink:

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Чет 04 окт 2012 17:35

Trimontcium пускаш тема, а мнения да няма.Ти блогър ли си?Съвета ми е на база мои решения и действия, а не чаткане по клавиатурата.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 04 окт 2012 17:58

Не виждам смисъл да нападате автора на темата. Преценил е да бъде тактичен и да не визира конкретни хора, а да предупреди по-лекомислените и лековерни колеги да имат едно наум, като се хвърлят да пазаруват от форума и да им светне червената лампа, преди още да са се разочаровали от покупката. :idea:

Потребителски аватар
bodio
Автомобил: Vw Passat B5.5 4motion
Двигател: AVF 2001

Мнениеот bodio » Чет 04 окт 2012 18:38

Да напиша и аз един коментар за човека за когото говори и колегата "Trimontcium"
Поръчах си CD и колони от въпросния човек и идват без бележка от къде са закупени ,документ - нищо.
Пристигат и какво да видя CD плеяра с проблем на дисплея и тонколоните счупени.
След разговори за повредената стока въпросния човек се нави да му върна CD-то и да го замени.
Трябва да платя още 2 пъти доставка че да си получа работещо CD (не се знае дали ще е работещо)
и едни чупени колони които неможе да замени с оправдание "ти може да си паднал с тях и да си ги чупил".
И да платя 2 пъти доставка за да си получа исканата стока която не ми беше донесена предния път понеже беше с проблем
и с едни чупени колони , излиза че съм 45лв назад и потребителя е некоректен.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 04 окт 2012 18:41

така
когато борецът за правда напише име, случка, факт, ще отключа темата
превърнахме се в турски сериал!
недомлъвките ми дойдоха в повече
някой, нещо да ми пее на лични съобщения :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 04 окт 2012 20:48

Ljubon написа:Не виждам смисъл да нападате автора на темата. Преценил е да бъде тактичен и да не визира конкретни хора, а да предупреди по-лекомислените и лековерни колеги да имат едно наум, като се хвърлят да пазаруват от форума и да им светне червената лампа, преди още да са се разочаровали от покупката. :idea:

Не само лекомислените, а всички, са предупредени, както в правилата относно раздел Обяви, така и ето тук.
От цялата работа не стана нищо ясно, само колегата използва форума за отдушник да излее гнева си.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”