А бе хора заключихте темата, и дори искате да ви давам обяснение за хората които са ме провокирали да напиша темата за шано продавачите.
Вижте драги администратори, в частност(Pichaga) вие не сте ми началник в службата да ви казвам каквото искате("да ти пея"), явно съм ви неудобен или покровителствате някой тук.
ТОВА Е ФОРУМ ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА МАРКАТА VW В БЪЛГАРИЯ, НАЛИ? НЕ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН!!!
Цитирам: "...превърнахме се в турски сериал!"
Аз не съм правил сериала, просто предупреждавам така наречените "продавачи" и бъдещите копувачи... всички които спамят и правят сериала истински, явно са продавачи и имат интерес от това аз да съм грешен, добре прави сте!
Всичко това бе провокирано от някакъв тип, на който в момента в който му казвам че има проблем със авторадио и тонколони, почва да ми се ЗВЕРИ по телефона и да ми вика: "КЪВ СИ ТИ ВЕ, ЧАКАЙ МАЛКО, КВО ИСКАШ ВЕ, КОЙ СИ ТИ ВЕ, ЗНАЕШ ЛИ С КОЙ ГОВОРИШ..." Наби ме по телфона почти!
За админа - да ми трие профила ако иска, да прави, каквото иска, все ми е тая!
Щото като продадеш стоката от София на софиянец и ако е дефектна, ще се върне и ако му кажеш нещо, като на мен, ще ти чупи главата. Ама защо после тая дефектна стока да не я пратим на някой от провинцията, който едва ли ще вдига гири, и ще си замълчи и ще остане с пръст в уста!
Оправете си "магазина" колеги!
Не съм споменал имена и няма да го направя, имайте си едно на ум и мислете с главите си!
Понеже е ОФФ-ТОПИК / НЯМА ДА ПЕЯ НА АДМИНА (Pichaga)
- Trimontcium
- Автомобил: А6
- Двигател: AWT
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: Понеже е ОФФ-ТОПИК / НЯМА ДА ПЕЯ НА АДМИНА (Pichaga)
братле,никой не ти е виновен,че не можеш да различиш оригинал от долнопробна реплика 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ти вярно ли не разбра какво ти казвам????
КАЖИ ИМЕТО!!! КОЙ??? КАКВО???? КОГА!!!!
избягвай да пишеш с главни букви, избягвай да нарушаваш правилата!
Когато се научиш как се пуска тема пусни
сламка на заглавие: "Потребителят Пичага ме измами"
в поста: Пичагата ми продаде пионерче за 79 лева, а то се оказа менте...и така нататък.
Дотогава, това е последният ти пост, без наказание!
Не злоупотребявай с търпението и толерантността на екипа!
КАЖИ ИМЕТО!!! КОЙ??? КАКВО???? КОГА!!!!
избягвай да пишеш с главни букви, избягвай да нарушаваш правилата!
Когато се научиш как се пуска тема пусни
сламка на заглавие: "Потребителят Пичага ме измами"
в поста: Пичагата ми продаде пионерче за 79 лева, а то се оказа менте...и така нататък.
Дотогава, това е последният ти пост, без наказание!
Не злоупотребявай с търпението и толерантността на екипа!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Нека само и аз да добавя: ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, преди да се възползвате от него. Там ясно пише следното:
А вече след като някой не е мислил преди да дава пари за боклук, да напише за какво става дума КОНКРЕТНО. Така "един" ме измами НЕ ВЪРВИ!
Ние си мислим с главите, за разлика от други, които дават пари без да мислят... Или споменавай имена, или не очаквай да се случи каквото и да е...
14. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
А вече след като някой не е мислил преди да дава пари за боклук, да напише за какво става дума КОНКРЕТНО. Така "един" ме измами НЕ ВЪРВИ!
Trimontcium написа:Не съм споменал имена и няма да го направя, имайте си едно на ум и мислете с главите си!
Ние си мислим с главите, за разлика от други, които дават пари без да мислят... Или споменавай имена, или не очаквай да се случи каквото и да е...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”