поло работи на 3 цилиндъра
-
fawanko
- Автомобил:
- Двигател:
поло работи на 3 цилиндъра
живея близо до хамбург тук е студено полото ми започна да прекъсва като е студено 1.6 бензин и си рекох това са свещите като тръгнах да сменям свещите кабела на 3-ти цилиндър ми остана в ръцете скъсан имам още едно поло 1.4 сложих неговите кабели сложих и новите свещи запалих и 3-ти цилиндър не работи кабела дава ток свеща работи а целиндара не
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло работи на 3 цилиндъра
ако е многоточков инжекцион-с бензинова дюза на всеки цилиндър може дюзата да се е запушила,изгоряла,с една дума неработеща и да не пуска бензин
а може и буксата на дюзата от студа да не дава добър контакт-пръсния с контактен спрей буксата,примерно wd-40
а може и буксата на дюзата от студа да не дава добър контакт-пръсния с контактен спрей буксата,примерно wd-40
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Можеше да кажеш с кой модел 1.4 поло си... 101 или 75 коня? Наистина може да е инжектор на бензиновата рейка, но ако е някой от тях ще го показва като грешка на VAG-COM, така че най добре 1во пусни 1 диагностика и тогава ни дай тема за размисъл какво и що 
-
fawanko
- Автомобил:
- Двигател:
размених местата на дюзите на 1-ви и 3-ти цилиндър пак 3-ти не работи сега ще пробвам и тва с буксата мисълта ми е ако сам объркал местата на кабелите на дистрибуторната капачка няма как само един цилиндър да не работи или може
3-ти цилиндър не работи кабела дава ток
Смени го с някой работещ(от старите) за проба.
Премери дали на буксата на инжектора ходи напрежение 12 волта .Може да е окислил купонг тези при скоростите дето са и да губи + или маса .Ако ням,а мериш едната в букста другата на корпус да видиш кое от двете е далио + или - липсва.Ако е - ясно дърпаш маса до инжектора ако е + наи лесно е в ауто дата гледаш на кои пин на компа излиза + на съответната дюза и от там си го караш до дюзата.
Пичове знаете ли къде се намира диагостичната букса на поло 96 година?
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Ruskio написа:Пичове знаете ли къде се намира диагостичната букса на поло 96 година?
В "жабката" под волана отдясно. Прилича на скарт букса на ТV.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”