За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vassilplp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vassilplp » Нед 05 ное 2006 21:35

6401 - това е броят регистрирани потребители.

а колко сме събрали - Срамота

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 05 ное 2006 22:11

Пак предлагам темата да се премести в ДРУГ раздел за да мога да сложа банер на сайта си! И да се направи банкова сметка за да е по-лесно и хора които не са от клуба да дарят пари!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 05 ное 2006 22:27

И аз искам да се включа.. ако има възможност ще го направя с дрехи.. имам с тонове.. само кажете как и къде да ги изпратя.. винаги съм искал да ги дам някъде но никога не съм намирал къде .. нека бъдем един път заедно ..искам да помогна с каквото мога..

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 06 ное 2006 9:54

vesellin - 10лв.

Последна промяна от L&R на Пон 06 ное 2006 10:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 06 ное 2006 10:56

Vizor написа:И аз искам да се включа.. ако има възможност ще го направя с дрехи.. имам с тонове.. само кажете как и къде да ги изпратя.. винаги съм искал да ги дам някъде но никога не съм намирал къде .. нека бъдем един път заедно ..искам да помогна с каквото мога..

За сега сме се разбрали ,че децата нямат нужда от дрехи.Аз също имам доста и имаме уговорка да ги оставим ,за някой друг дом където ще са по нужни.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пон 06 ное 2006 10:59

Добре , аз мисля че има и други домове , на който тези дрехи може да са отполза, ако има къде да ги събирате....и да се разпределят ;)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 06 ное 2006 11:02

Дано тази инициатива стане регулярна.
И да помогнем на много домове и дечица.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Пон 06 ное 2006 11:45

didoriginal спомена пред мен някакъв дом, който бил много зле. Може да се види за какво става дума.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 06 ное 2006 11:49

didoriginal написа:И да се направи банкова сметка за да е по-лесно и хора които не са от клуба да дарят пари!

Не може ли да се преведат парите на нечия банкова сметка, а не на клубната, тъй като тя още не съществува. Иначе аз искам да помогна, но не знам на кой мога да дам пари... :dontknow:

Едит: bobo7 ще прати пари на L&R и от мен. Тенк ю :-)

Последна промяна от kotse_botse на Пон 06 ное 2006 12:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 06 ное 2006 11:55

kotse_botse написа:
didoriginal написа:И да се направи банкова сметка за да е по-лесно и хора които не са от клуба да дарят пари!

Не може ли да се преведат парите на нечия банкова сметка, а не на клубната, тъй като тя още не съществува. Иначе аз искам да помогна, но не знам на кой мога да дам пари... :dontknow:
.....пара ми треба за злоупотреба :lol: ...майтапя се....положението е сериозно!Ако някой или повече хора се нагърбят с разпределянето на събраните средства и има сметка-на мен лично не ми е проблем да превеждам по 10 лв. всеки месец!И без т,ва са малко-така,че и без тях ми е все тая!Като държавата не може да събере-та да раздаде там,където трябва-ние ще помагаме!Па дано примера е силно заразен и плъзне из все що има автофоруми/естествено,не приемам,че ние сме открили топлата вода/ :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 ное 2006 11:55

Стиви Джи написа:didoriginal спомена пред мен някакъв дом, който бил много зле. Може да се види за какво става дума.

Няма проблеми и там да ги дадем.. само казвате са какво става дума и как да си ги получат и готово... ще се радвам да помогна с каквото имам възможност

Едит: между другото наистина е срамота.. 6к човека.. по 1лв ги сметнете на бързо с елката колко пари са .. вярно че лично мен би ме било срам да даря 1лв но капка по капка вир става пак е по добре от 300лв и то като има хора който са дали по 10 20 50лв

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 06 ное 2006 14:02

Понеже не бях на сбирката и късно разбрах за тази идея , ще се включа към идеята на Dready и ми се иска и аз да съм там на 19-ти :wink:

Последна промяна от Exell на Пон 06 ное 2006 14:32, променено общо 1 път.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 06 ное 2006 14:27

Значи нарочно изчаквах да мине срещата с децата от дома в Благоевград и след това да заговоря за друг дом. Става на въпрос за дома в гр. Белоградчик - родом съм от Видин, но дядо ми живее в гр. Белоградчик и там съм прекарал 7-8 години от живота си. Директора на дома живее на 10 метра от нас и доколкото знам положението в дома не е хич розово. В скоро време ще си ходя за събота и неделя и ще направя снимки. Ще говоря и с директора. Абе ще дам по-късно инфо - дайте първо да отдадем дължимото на дечицата от Благоевград! :)

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 06 ное 2006 14:38

didoriginal написа:Значи нарочно изчаквах да мине срещата с децата от дома в Благоевград и след това да заговоря за друг дом. Става на въпрос за дома в гр. Белоградчик - родом съм от Видин, но дядо ми живее в гр. Белоградчик и там съм прекарал 7-8 години от живота си. Директора на дома живее на 10 метра от нас и доколкото знам положението в дома не е хич розово. В скоро време ще си ходя за събота и неделя и ще направя снимки. Ще говоря и с директора. Абе ще дам по-късно инфо - дайте първо да отдадем дължимото на дечицата от Благоевград! :)

Точно така! Нека първо минат нещата в Благоевград. Да не носим две дини под една мишница. Пък и след като оргазнизираме всичко, за втория път ще имаме опит дет се вика и ще знаем по- добре кое как да направим и от към организация и от към всичко.
Иначе, didoriginal, идеята ти е супер, но нека да мине първото събитие и тогава да говорим за по- натам.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Пон 06 ное 2006 16:15

:да: Благодаря за разбирането. :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”