Ако ще пътуваме в колона мога да осигуря 6 броя радиостанции.
За 4 от тях ще трябват батерии обаче - всяка работи с по 3 броя тип ААА.
За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Искам да предложа нещо.Какво ще кажете да тръгнем преди обяд.Към 10:00 за да може около обяд да сме там.Все пак се стъмва доста рано и става студен.Дори си мисля ,че и по рано от 10:00 да тръгнем няма да сбъркаме.
Може да си мисллите ,че е рано да се разберем за това ,но повечето хора сигурно имат и други ангажименти и така поне ще могат да си направят сметка от сега
Напротив, не е никак рано да се разбираме за това. Даже мисля, че е крайно време да се направи някакъв план, включващ час на тръгване, колко време ще се стои там, какво ще се прави и в колко ще си одим

П.С. 10 ми се струва рано, ама както кажете... аз така или иначе ако имаме мач, няма да мога да дойда

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хубаво е да има програма, колко часа ще сме там, да знаем и ние от форума, а и от дома, все пак е неделя
моята идея е за 38те дечица от 5 до 8 клас и 20те по-малки.
взела съм 20 скицници, 10 скицници по-малки, 7 блокчета за рисуване, 20листа. 24 черни молива и 8х12 цветни моливи.
ще взема картон за рисуване за по-големите и още - сухи пастели, защото са по-малко ангажиращи от акварела, за чието нанасяне трябва да са учили доста..
които деца искат да рисуват, искам за 1-2 часа може би на 3 теми да рисуват, да си изберат от:
1.Какъв ще стана като порасна
2.Моето любимо животно
3.Светът около мен.
искам и да си направим жури, за да определим 3те най-добри картини, да ги занеса до пловдив, да ги сложа в рамки и да се върнат в дома или да подберем някои и да организирам изложба в пловдивска галерия. ако се възприеме първата идея - предлагам да има награда за тези деца - нещо, свързано с рисуването (хубав статив или комплект четки или темперни бои, или друго
), но трябва да знам по-отрано, за да мога да купя и тях. защото искам да взема статив, който е 55-65лв някъде. ако има запалено дете по рисуването, мога да говоря с една фондация за по-нататъшното му обучение. но това ще видя на място.
имам още един конкретен въпрос - може ли още някой освен мен да рисува с децата? поне ще е забавно.
приемам предложения, ако на някой нещо не му харесва.
а, още нещо. подготвям викторина за 18те след 9клас, с въпроси за Българската история и тн. но не знам дали тази идея е удачна
предвид и че на такава викторина има награди. не знам дали трябва да правя такова съревнование там. чакам мнения моля
а, исках да питам дали ще можем да им подарим фотоапарат, ама като гледам средствата.. въпросът засега отпада.
дано за децата пък и за нас, денят тогава бъде с положителни емоции.

моята идея е за 38те дечица от 5 до 8 клас и 20те по-малки.
взела съм 20 скицници, 10 скицници по-малки, 7 блокчета за рисуване, 20листа. 24 черни молива и 8х12 цветни моливи.
ще взема картон за рисуване за по-големите и още - сухи пастели, защото са по-малко ангажиращи от акварела, за чието нанасяне трябва да са учили доста..
които деца искат да рисуват, искам за 1-2 часа може би на 3 теми да рисуват, да си изберат от:
1.Какъв ще стана като порасна
2.Моето любимо животно
3.Светът около мен.
искам и да си направим жури, за да определим 3те най-добри картини, да ги занеса до пловдив, да ги сложа в рамки и да се върнат в дома или да подберем някои и да организирам изложба в пловдивска галерия. ако се възприеме първата идея - предлагам да има награда за тези деца - нещо, свързано с рисуването (хубав статив или комплект четки или темперни бои, или друго

имам още един конкретен въпрос - може ли още някой освен мен да рисува с децата? поне ще е забавно.
приемам предложения, ако на някой нещо не му харесва.
а, още нещо. подготвям викторина за 18те след 9клас, с въпроси за Българската история и тн. но не знам дали тази идея е удачна

а, исках да питам дали ще можем да им подарим фотоапарат, ама като гледам средствата.. въпросът засега отпада.
дано за децата пък и за нас, денят тогава бъде с положителни емоции.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
За рисуването е добра идея според мен.Колкото повече забавления ,толкова по добре.Все пак децата са от всички възрасти и едвали бихме могли да им ангаьираме вниманието с едно и също.Относно викторината ,ще е добре ,но накрая трябва да има награди за всички.Мисля ,че тези деца едва ли се нуждаят от това да се съревнувават едно с друго.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”