Ludiq написа:Vizor написа:evgbg написа:Колега тънкия ти базик е неуместен ми се струва. Колкото и несериозна да ти изглежда темата, невиждам какво общо имат игрите които играеш с това за да коментираш. За мен информацията които ми дават колегите има значение.
аз ти казах пич .. ако някой не вярва.. 1.8 ми ГТ модификацията.. 210 на 5-та .. със зор на 4-та на равно прави 190 слагам си мъжкото достойнство на бас ако някой не вярва.. за обратния бас искам гарретт
Това говориш за Голф 3 ГТ предполагам.Хмм страно е за мен.Сащата каручка тикам чат-пат.Сигурен ли си че нямаш отколенение някво в километрите.На 3-та колко правиш?И на 5-та с 100км/ч на кви обороти си???190 на 4-та небих трагнал да си слагам достоинството
Значи колата не е моя.. на приятел е карал съм я доста пъти.. скоро време ще направя клипче защото доста хора не вярват.. Обикновено се пуска с един 2Е. и често са наравно иначе в повечето случай го бие.. (пасат б3 2е.. но все пак си е 115 коня 2.0..). А за това че си слагам достоинството .. слагам го наистина защото сън го правил лично това.. ADZ е мотора не е ABS но все пак си е 1.8ми
3-та не помня точно но просто 4-та му е несвършалка.. бях на 5,2к оборота на 180 а той на магистрала 210 с баща си вътре (баща му е 120кг)