! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот k_garchev » Сря 03 окт 2012 22:35

Петър Петров написа:Одеве, към 21.00 карам от с.Мрамор към София и трима нещастници с колела карат един до друг, заели цялата лента?!? Що за поведение е това... :076: :076: :076:

Приближаваш се и един силен клаксон,да видиш как скачат в ливадите!Много е дразнещо така!Мотористите са същите гении!

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Чет 04 окт 2012 22:30

Да де, ама мотористите си карат с нормална скорост, даже и по-висока и имат осветление...

Потребителски аватар
vihren1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vihren1 » Пет 05 окт 2012 7:47

Аз също карам колело и преди два дни един пасат си изкриви огледалото в мен. Ако се бях сетил да звънна на 112 можеше да взема някой лев. Сравнение с Германия българите са много нетолерантни към вело участниците в движението.

k_garchev написа:
Петър Петров написа:Одеве, към 21.00 карам от с.Мрамор към София и трима нещастници с колела карат един до друг, заели цялата лента?!? Що за поведение е това... :076: :076: :076:

Приближаваш се и един силен клаксон,да видиш как скачат в ливадите!Много е дразнещо така!Мотористите са същите гении!

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Нед 07 окт 2012 11:09

vihren1 написа:Аз също карам колело и преди два дни един пасат си изкриви огледалото в мен. Ако се бях сетил да звънна на 112 можеше да взема някой лев. Сравнение с Германия българите са много нетолерантни към вело участниците в движението.

k_garchev написа:

Пасатите не карат по алеите за велосипедисти.
Щом си е изкривил огледалото в теб, значи ти си бил на неправилното място. В Германия велосипедистите на карат в лентите на колите!
Карам колело и кола и виждам и двете гледни точки. В БГ повечето велосипедисти буквално си провокират късмета, както пък и шофьорите на колите не проявават никакъв толеранс. Дълга тема ....

И да не съм оф ..... в квартал Гео Милев (може и в другите де) всеки делничен ден (и почивни на рандом принцип) между 22,30 и 23,30 минава някакъв идиот с чопър който дига на крака целия квартал. Спуска се от зала Фестифална и отивъ кам Шипченски. Толкова отвратителен шум му вдига мотора му, че откъдето мине следва редица от пищящи аларми късно вечер.
Отделно тоя дебил кара без каска. Така съм му набрал мамицата му мръсна. Не трябва да е позволено толкова шумни мотори да се движат по улиците - тоя е тотално извън всякакви норми. Чудя се да го причакам с някой прът вечер ли, щото той си е редовен по тоя маршрут, а се съмнявам държавна институция да го спре да бъде обществено вреден.....
Като се замисля как изглежда, как кара без каска и как не му пука колко шум вдига почти в полунощ ... май само металния прът през киферицата остава варианта :(

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Нед 07 окт 2012 17:11

Виждаш му номера и подаваш оплакване в районното. Ама не само ти - съберете се 10тина човека и всеки да пусне по едно. Има шанс да се задействат и да го потърсят.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 07 окт 2012 17:49

Tова за колелетата и на мен ми прави впечатление.Карат в натоварен трафик и по някаква случайност не е ставало произшествие.И аз карам колело ама никога не бих тръгнал по Аспарухов мост!!Лошото е ,че карат навътре в платното и се виждаш в чудо как да го изпревариш!!!!

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 07 окт 2012 18:58

Мда, да, и аз сега се сетих как оня ден в 17.00, най натоварения трафик, колоездач се опитваше, и го направи, ляв завой от път без предимство, еми доста псувни отнесе, и доста още затрудни трафика, ама и не е само това, доста опасна маневра от негова страна, и аз карам колело, ама това никога не бих го направил!

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Нед 07 окт 2012 22:59

Днес си карам към вкъщи, улицата е тясна, точно да се разминат две коли. Карам с около 30км/ч. Един с BMW E36, циганин, мръсен, гаден, черен тръгва да ме изпреварва, викам си... добре, негова си е колата, книжката, да си чупи главата. Да де, но не успя, тъй като един човек излизаше от паркинга, прибра се, тоя път ме изпревари, уж много бързаше, а наби спирачките пред мене и почна да кара с 15км/ч. Надух клаксона, на кръстовището спрях и му казвам: "Пич, кво правиш бе? Кви са тия маневри от тебе?" - "Ми, не виждаш ли как караш, пречеше ми"..
- "Добре, с какво ти преча, като карам спокойно и бавно? Хубаво, бързаше, а накрая почна да караш с 15км/ч пред мене, наби спирачки и щеше да се удариш в човека от паркинга..." - измърмори си нещо там и си тръгна....

Значи от такива дебили направо.... не знам. Имам чувството, че просто им е тегаво някои хора да карат нормално, трябва все да е няква селяния, агресия по пътя, малумни маневри и прочее... просто нямам думи.

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Пон 08 окт 2012 10:30

ivo_555 написа:Мда, да, и аз сега се сетих как оня ден в 17.00, най натоварения трафик, колоездач се опитваше, и го направи, ляв завой от път без предимство, еми доста псувни отнесе, и доста още затрудни трафика, ама и не е само това, доста опасна маневра от негова страна, и аз карам колело, ама това никога не бих го направил!

има и по-големи дебили - например да пресече на червен светофар (който отдавна му свети червено, не е като сега да се е включил), точно пред мен. Също е много брутално късно вечер да карат без всякакви обезопасителни средства по средата на лентата и ти едва да ги забележиш, понеже наоколо е мрак, а насреща някой те заслепява с халогените...
Сега, има изрядни моторджии и колоездачи, ама има и дебили. Както казват - пазете мотористите и колоездачите, ама не е лошо и те самите да се пазят, а не да го играят някакви берсерки в напрегнато движение и лоша видимост

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Пон 08 окт 2012 16:00

Два кратки епизода от вчера.
1. На някакво кръстовище в Ямбол: дядо с патерици тръгва да пресича по пешеходната си пътека пред нас, след кръстовището, на червено, та кръв капе (на нас точно ни светна жълтото, преди да тръгнем). Адреналинът явно му даде крила и някакси успя да спринтира така, че почти не попречи на старта на колите. :shock :bowdown
2. Тъмно е, по "Ситняково" в подлеза под "Мадрид" посока Сточна гара две невръстни мангустчета притичват през пътя в тъмната част преди самия тунел :horror: :screwy (не че ако бяха албиноси, щяха да се виждат по-добре).

За пръв път ми се прииска фаровете ми да светеха още по-ниско надолу :lol:

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Пон 08 окт 2012 21:21

Див селинджър се чуди коя лента да хване :banghead:

http://www.youtube.com/watch?v=6lFgUvJg ... e=youtu.be

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 09 окт 2012 10:43

Сутринта се прибирам след нощна - пешеходец вървя по Княз Борис първи, пресичам Стамболийски на пешеходна пътека тип Зебра - един чичка с ямболска черна Тойота Рав 4 ... явно не знае , че е задължен по закон да спре - та трябваше да дръпна една жена пред мен - за да не я помете /на косъм беше /
та пожеланията ми към това СЕЛЯНЧЕ / за протокола ... и аз съм от село , но не ми е в нрава да правя селски изпълнения / са :
утре ако си пешеходец чиче на пешеходна пътека Зебра - да те сгази валяк и после още два ....... :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 09 окт 2012 19:41

На оня бакшиш, дето за малко не ми мина през пръстите, хемороиди да хване дано! Все забравям да им гледам номерата на такива, че може пък и кадри на форума да се окажат!

Ще ми смачка пръстите, и после с тия кредити някоя застрахователна компания ще го разсъндъчи направо! :D

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Чет 11 окт 2012 0:21

Имам чувството,че скоро някой ще си го отнесе заради фаровете и ще ги регулира,докато му текът со*оли в следствие на това,че реве ...Писна ми да се лепне някой с джип или с кола и долната част на осветяване на фара му да бие по-високо от номера ми ....

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Чет 11 окт 2012 11:34

Към колегите от Видин , като видите "карача" с тъмно червеното саксо с карбоновия капак бягайте далече. Наскоро след хейто преди кръстовището на Валери Циков ме мина от дясно а бях с мигач че завивам на дясно. Яд ме е че не бях с бабичката да го чукна в задния калник и да се завърти :evil:

Едит : Оглеждайте се и за пича с белия вирнат патрол с кюстендилския номер. Щеше да згази да един приятел голфа. Идва от към шарампоя посока баба вида и продължава по уличката около градинката. Ние минаваме най нормално и тоя се излетял и спря на метър гумата от калника на голфа. Гледа от жипа все едно сме му изяли приятелката и взе да псува и му махнах да си продължи пътя да не правиме сеири :bishop

Върни се в “Пътеводител”