Формула 1, Сезон 2012
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Re: Формула 1, Сезон 2012
Ооо това ли било. Аз се чудя що се впрягаш излишно. Мисълта ми беше, че Фетел загуби сигурни 25т , Хамилтън и той 25т. Алонсо през това време подиумче и още точици. А щом ми се е изплъзнала тая лоша дума "кражба" , във Ферари това му викат "колата зад теб се движи по-бързо"
Лека нощ
Лека нощ
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
110afn написа: във Ферари това му викат
А някой отбори просто не се обясняват много много...,всички гласно или не гласно са го правили.
И защо не.
Ферари са директни без театъра.Правилника го разрешава.
И понеже виждам че си "запален" по правилата на Това как да му викам ,има доста материал по темата, ако този ти е оскъден...
Или само виждаме чуждите ризи ,и си разцъкваме .И 100пъти да те цитирам все тая.
110afn написа: "колата зад теб се движи по-бързо"
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това беше най-голямата глупост, която Ред Бул са правили досега. Трябваше да си пуснат Марк да бяга напред. 3 точки при тази доминация през 2011 година са нищо. Грозно е така да се решава победител в състезание или световен шампионат. Винаги ги е имало ОЗ и винаги ще ги има. Не си мислете, че в следващите състезания ако Уебър е преди Фетел, Маса преди Алонсо (тук казах голяма глупост) няма да има заповеди
Всяка точка е важна.
Гледам снощи класирането в 7 дни спорт и смятах последните 5 състезания кой колко точки е взел. Алонсо е спечелил 40 точки за 5 кръга, а Фетел 80.

Гледам снощи класирането в 7 дни спорт и смятах последните 5 състезания кой колко точки е взел. Алонсо е спечелил 40 точки за 5 кръга, а Фетел 80.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Новата отборна заповед във Ферари след нулата на Алонсо в Япония:
"Felipe, donate your point to Fernando. Donate your points to Fernando. Understood?"

"Felipe, donate your point to Fernando. Donate your points to Fernando. Understood?"

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Горкият Маса!
Само заповеди
Само заповеди

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:Горкият Маса!
Само заповеди
който не може да кара, го карат !
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:LILO&STICH написа:Горкият Маса!
Само заповеди
който не може да кара, го карат !
Който може да кара не го искат във Ферари

Ако не подновят договора на Маса ще разберем кой е втория по некадърност пилот във Ф1 след него

ПП: Малииииии, ако Фетел наистина има подписан предварителен договор с Ферари

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Последните статиики са че Маса преподписва тази седмица, а Хълк отива в заубер 
ПП: Фетел ако вземе че някога отиде във Ферари с Алонсо... аз много ще се изкефя

ПП: Фетел ако вземе че някога отиде във Ферари с Алонсо... аз много ще се изкефя

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам Фетел и Райконен в МакЛарън!
Веско, ако се съберат двамата нали ти е ясно кой ще е по-напред в класирането и че никой от тях няма да види титла повече
Веско, ако се съберат двамата нали ти е ясно кой ще е по-напред в класирането и че никой от тях няма да види титла повече

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Как никой
Кими,Хамилтън.....

Кими,Хамилтън.....
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Себ и Алонсо имах предвид. Ферари ми се струва, че няма да спечелят титла поне още 4-5 години.
Пуснах запитване до спортингбет да ми дадат коефициент за световна титла на Рикиардо през 2014. Смятам, че ще достоен заместник на Фетел. Ако пуснат от 50 нагоре ще напаря една стабилна инвестиция.
Пуснах запитване до спортингбет да ми дадат коефициент за световна титла на Рикиардо през 2014. Смятам, че ще достоен заместник на Фетел. Ако пуснат от 50 нагоре ще напаря една стабилна инвестиция.
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
Barboukov написа:Себ и Алонсо имах предвид. Ферари ми се струва, че няма да спечелят титла поне още 4-5 години.
Колега, на 50 и аз ще ти приема залога. Реалния коефициент ще е над 301...Спортингбет едва ли ще се навият, по-скоро някоя английска олд скуул къща - Пади, Уилям Хил и т.н.
Относно Ферари, нищо не каза

И най-голямата неизвестна в уравнението за титлата - феноменът Грожан!!!!! Той може да я реши както е почнал...
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Големи ъпгрейди за Ферари? С перфектният аеродинамичен тунел? С аеротунела на Тойота, който избълва шампионски болиди? С Николас Томбазис, който така и не можа да направи конкурентен болид като се смени дизайна на болидите преди 3 сезона? С Пат Фрай, който участва в последните 3 неуспешни проекта на МакЛарън?
Сори, ама предпоставки за силен завършек на сезона няма. Единственият шанс е отпадния на Фетел.
Сори, ама предпоставки за силен завършек на сезона няма. Единственият шанс е отпадния на Фетел.
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
освен Фетел и Алонсо има доста пилоти, които карат в момента. така, че не мисля, че те двамата ще решат всичко. страничните фактори за мен са от голямо значение. двамата да са перфектни, пак не са в идеална изкуствена среда и тези около тях ще въдействат на развоя на събитията...Хамилтън и Кими могат да им видят сметката ако и двамата отпаднат в Неделя в Кореа например...Въпреки, че останаха малко състезания, все си мисля, че нещата изглеждат крайно неизвестни...Макар Фетел да е фаворит с оглед на събитията от Япония. Но тези, които гледат дълги години Ф1 си спомнят доста драматични обрати...Последния, от които беше тази неделя
Иначе съм съгласен за неизгодната позиция на Ферари и Алонсо в момента. Очевидно е. Така или иначе ни очаква драматиен финал на сезона. Всеки си вика за неговите хора и така...
Фелипе Стол вече е фактор!!! Звучи несериозно, колкото Уебър и Бътън, но пък знае ли чуек...

Иначе съм съгласен за неизгодната позиция на Ферари и Алонсо в момента. Очевидно е. Така или иначе ни очаква драматиен финал на сезона. Всеки си вика за неговите хора и така...
Фелипе Стол вече е фактор!!! Звучи несериозно, колкото Уебър и Бътън, но пък знае ли чуек...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”