Избор на Polo 2F
- elian_87
- Автомобил: subaru impreza
- Двигател: 2.2
Re: Избор на Polo 2F
stefan4o написа:
Колега, не искам да те разочаровам, но тия работи ако ставаха със спрейове, бояджиите отдавна да са измрели от гладПо-добре събери лев и го направи като хората, отколкото да си орезилиш колата.
колега аз моята брония я третирах със черен спрей и след това със лак същия като твоя само,че лака падна бързо я боята още си седи вече 2 месец само като я мия колата ги мажа със течен парафин за да изглежда по наситено черното
elian_87 написа:stefan4o написа:
Колега, не искам да те разочаровам, но тия работи ако ставаха със спрейове, бояджиите отдавна да са измрели от гладПо-добре събери лев и го направи като хората, отколкото да си орезилиш колата.
колега аз моята брония я третирах със черен спрей и след това със лак същия като твоя само,че лака падна бързо я боята още си седи вече 2 месец само като я мия колата ги мажа със течен парафин за да изглежда по наситено черното
Ми ще видя дали върху боята ше държи, то така или иначе ше трябва да я дам на прекалкиране на тавана и капака, ама трябва да почна работа, а това е невъзможно в момента, тъй като съм по 12ч в университета... тряя да не спа, за да работя, ахах. Има време, лека-полека ще я стегна, харесва ми колицата. Иначе броните и аз мисля да ги пръсна, но ще е по-натам, че имам по-важни задачи по колата. Един приятел я кара дето кара 86Ц, 1.3 многоточков 55 коня. Като покара моята и вика мноого върви бе, вярно ли е 45 коня? Викам, да... толкоз, той се очарова, колицата е перфе, малко харчи, евтина поддръжка
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Екстра е, да ти е честита и да те слуша много. Радвам се че има млади хора, които да харесват старите класики, а не да ламтят за Би ем Ве Mpower 316
п.п питал си защо съм сложил газ, ми защото карам по 20 хиляди на година горе долу и на бензин не ми е оферта
п.п питал си защо съм сложил газ, ми защото карам по 20 хиляди на година горе долу и на бензин не ми е оферта
bbboiko2004 написа:Екстра е, да ти е честита и да те слуша много. Радвам се че има млади хора, които да харесват старите класики, а не да ламтят за Би ем Ве Mpower 316![]()
Мани ги БМВ-тата, имам приятел с E36 318IS, новия мотор 1.9, страшна кола, не усеща скоростите, приятна е отвсякъде, екстрички, комфорт... ама разход градско при нормално каране 15/100... при настъпване и ръчкане повече... Скъпи части... абе това са коли за хора с пари, които могат да ги поддържат, за да са в отличен вид, а масовката нямат пари да им сипват бензин, какво остава за останалото... Затова съм си взел кола, която мога да поддържам, зареждам с гориво и тнт. Пък и съм си я харесал от малък.
Ти доста въртиш... Ще видим при мен как ще тръгнат нещата, но до колкото съдя по разхода на моя човек с 86C-то, 6 градско, 4.5/5/100 извънградско... няма да има нужда, но трябва да я покарам за да разбера дали наистина е така. За сега е в бокса, при доворен механик, да я прегледа обстойно, за да се види всичко.
П.П. - Като я видя твойта и ми се ще да се оженя за нея, хаха. Майтапа настрана, страхотна е.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
snuupy93 написа:Ти доста въртиш... Ще видим при мен как ще тръгнат нещата, но до колкото съдя по разхода на моя човек с 86C-то, 6 градско, 4.5/5/100 извънградско... няма да има нужда, но трябва да я покарам за да разбера дали наистина е така. За сега е в бокса, при доворен механик, да я прегледа обстойно, за да се види всичко.
Първо я покарай пък тогава говори за разход. Да не останеш неприятно изненадан
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
snuupy93 написа:Ще видим при мен как ще тръгнат нещата, но до колкото съдя по разхода на моя човек с 86C-то, 6 градско, 4.5/5/100 извънградско... няма да има нужда, но трябва да я покарам за да разбера дали наистина е така. За сега е в бокса, при доворен механик, да я прегледа обстойно, за да се види всичко.
Дори и лятото е невъзможно да постигнеш 6 градско или пък зимата да паднеш под 8.
Градско е от порядъка 7-7,5 пролет, лято и есен.
Среден под 6/100 забрави
За извънградско, може и да паднеш до 4,9/5, това очаквай реално като разход.
nosex написа:snuupy93 написа:Ще видим при мен как ще тръгнат нещата, но до колкото съдя по разхода на моя човек с 86C-то, 6 градско, 4.5/5/100 извънградско... няма да има нужда, но трябва да я покарам за да разбера дали наистина е така. За сега е в бокса, при доворен механик, да я прегледа обстойно, за да се види всичко.
Дори и лятото е невъзможно да постигнеш 6 градско или пък зимата да паднеш под 8.
Градско е от порядъка 7-7,5 пролет, лято и есен.
Среден под 6/100 забрави![]()
За извънградско, може и да паднеш до 4,9/5, това очаквай реално като разход.
Може и да си прав, то ще се види кой е прав като почна да карам и я засека. Но човека имаше две такива полота и ми каза как стоят нещата, вика това харчи 6/7 градско, другото беше пак единица двигател, но карбуратор, вика то харчи с литър отгоре, зимата 2. Са и да си пишем тук и да не си пишем, все тая, то ще се види като почна да карам. Днес си взех книжката от КАТ, ма пък колата е в сервиза, epic fail.

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Извънградско съм го докарвал до 4/100 няколко пъти
HZ карбуратор, градското не го засичам, но не е нещо фрапантно.
По книжка градското го дават 7.5, тъй че си смятайте
HZ карбуратор, градското не го засичам, но не е нещо фрапантно.
По книжка градското го дават 7.5, тъй че си смятайте
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
AAU-то, и с нормално и с ненормално каране, под 7.2 не можах да го сваля в града.
Както колегата по- горе е споменал - погледни си под аколулатора да няма неприятна изненада с голямо количество ръжда! Първото нещо което направих когат взех 2F-а беше да го измия обстойно. Съветвам те да погледнеш какво е положението зад тръбата на резервоара в калника, под акомулатора и тръбичката за която служи за оттичане на водата от предния джоб и се намира под парното. При мен последното беше запушено и от там се пълнеше с вода, което с времето започва да създава проблеми
Успех с колата и дано да те слуша много 
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Другото което е виж под стоповете дали не натича, и под бронята маската (ако ти се занимава)
Ще я прегледам, днес я взимам от сервиза, по предницата се оказа лека повредата, но за жалост предишните собственици са били безотговорни и са сваляли главата, таа после са пренебрегнали гарнитурата и са сложили силикон, та си тече от там, в понеделник пак влиза в бокса за смяна на гарнитура, че не е гот да се кара така. И това е, всичко друго е ток и жица, остава само пари да има. 

Хванах да си засеча разхода... сипах 5.5 литра като стрелката ми беше на средата на резервата... вдигна се до първата бяла чертичка, тоест май 10л? Карах точно 100км, пак е на средата на резервата... демек по груби сметки излиза, че градско харчи 5.5, 6/100км, което е просто перфектно. С основание не вярвах на митовете, че "като е малък мотор, не значи, че ще харчи по-малко"... и някви от сорта.
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
Това със стрелката е всичко друго, ама не и точно... Засечи я със зареждане до горе.
С какви гуми караш в момента?
С какви гуми караш в момента?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”