Съвет за покупка на автомобил
Съвет за покупка на автомобил
Привет колеги. От около половин година се оглеждам за кола като съм се спрял на Бора 2.0 115к.с. Преди малко попаднах на обява и искам вашето компетентно мнение (надявам се де
) доколкото това може да стане от няколко снимки. Това което ме притеснява е облицования волан, чистия двигател и липсата на снимки на подлакатниците. Естествено ще се свържа със собственика за да ми даде по подробна информация. И така генерално ви питам за мнението ви относно ЦЕНАТА .. ВЪНШЕН ВИД .. СКРИТИ ИЗНЕНАДИ и общо взето всичко което ви прави впечатление относно медела. Вие бихте ли я взели? - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Съвет за покупка на автомобил
На снимките всичко изглежда ОК.Аз съм с BORA 1.6,16V;поръчкова с модифициран двигател от 105 на около 120 магарета.Много съм доволен.Покарай подобна за да усетиш как набира мотора и тогава иди да пробваш това ,което се предлага.Много често електрониката управляваща двигателя не е адекватна и от там-липса на мощност и ред други проблеми.Ако имаш път към Разград пиши ,ела и пробвай моята BORA за да добиеш представа как трябва да се държи мотора и как да набира. 

- Venci83
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AKL
Подлакътник няма защото не е хай-лайн 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
не налитай на 1.6,16V - иска да е в обороти. 2л. 115 к.с. двигател е непретенциозен и има голям въртящ момент още на 2400-2500 об.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”