Застрахователи, ПТПта и адекватно поведение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Застрахователи, ПТПта и адекватно поведение

Мнениеот drmilendd » Пет 05 окт 2012 20:03

Vlad777 написа:
xdimitrov написа:полицията дойде нищо не му направи нито акт нито нищо думите им бяха разбирайте се ...

Нещо колега тази част ми е доста странна. Как така разбирайте се? отделно - другият шофьор признал ли е вината си в двустранния протокол? Какво пише в протокола, описани ли са всички щети?

Доста малко информация си дал по случая и реално не може да ти се помогне така

Виж местожителството - там мутрите съвсем си имат държава, така че не бих се учудил ако са авери с полицаите и органа е отсвирил човека. Не, не бих се учудил

xdimitrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xdimitrov » Пет 05 окт 2012 22:32

Vlad777 написа:
xdimitrov написа:полицията дойде нищо не му направи нито акт нито нищо думите им бяха разбирайте се ...

Нещо колега тази част ми е доста странна. Как така разбирайте се? отделно - другият шофьор признал ли е вината си в двустранния протокол? Какво пише в протокола, описани ли са всички щети?

Доста малко информация си дал по случая и реално не може да ти се помогне така

значи колега другият саучастник така да го нарека от птп-то е турчин като дойде полицията той дигна панаира аз нямам пари имам гражданска виновен сам и така на така и на полицаят думите бяха следните оправяйте се сами
а другото което е да в двустраният протокол за гражданската той си призна че е виновен и описа всичките щети както и мене ме накараха в бургас в главният офис на дзи да пиша какви са щетите обаче идва другият въпрос след като снимаха колата този дето ми прави документите от дзи не писа в щетите нищо друго освен предна броня другите щети не ги описа и аз тогава дигнах панаира там в офиса им и той ми каза тези неща никой няма да ти ги плати тези неща не са от това и такива ти работи и ми каза да пиша някаква жалба към дзи на друг документ там и то на гърба на някаква си бланка там ...или по точно с две думи на фърчашт лист и да се подпиша и на този лист си писах другите щети и това беше общо взето мисля в понеделник да ходя да дигам панаира в дзи в бургас и се чудя се още много съм ядосан няма да я оставя така работата омразна ми в тази шибана държава всеки да на ....... в газа така да го нарека просто с няколко думи в всеки закон има дупки и никой не ги попълва защото от тези дупки се храни а ние така да ги нарека бедните страдаме и се мъчим да свързваме една двата края ... този ремонт на мене лично ще ми излезне към 400 лева .....давайте съвете какво да правя как да действам ....
мерси предварително ....

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 05 окт 2012 22:37

Като начало си научи правата за да не те правят на маймуна В Двустранния протокол щетите описани ли са?

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пет 05 окт 2012 23:39

дано да го прочетат повече хора, аз преди почти година научих тези неща за 2 дни с обикаляне на пред назад и въртене на телефони, в крайна сметка бих допълнил АКО дойде патрулка и ви кажат да си пишете двустранния протокол и колата ви не е в състояние да се движи по закона за движение по пътищата искате да се пише акт защото после ВИЕ ще го ядете!
изобщо повечето от нещата които ще ви наговорят тъпите куки са излишни и с цел да си идат възможно най-бързо да дремят някъде, гледайте най-изгодния за вас вариянт и се стремете към него.

xdimitrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xdimitrov » Съб 06 окт 2012 8:47

да в протокола написах всичките щети но после този от дзи писа там някакви друго протоколи и написа само на него предна броня и тогава дигнах панаира в офиса им и след това на гърба на един документ написа ми абе с няколко думи мойте вазрацения който са да ги опиша там и да пиша за другите ми неща ще ги търся да ги гоня до дупка омразна ми вече с тяхните тапотии....
давайте някакви съвети къде да ходя къде да се обращам

xdimitrov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xdimitrov » Сря 10 окт 2012 22:52

мръсниците ми изплатиха само една щета и то за супер смешни пари днеска съм говорил с адвокат само там е оправията има си закони по който едва ли не може да ги задължите за втори оглед от по горна юриздикция и така на татка .... оправията е само при адвоката няма друг начин измамници големи и днеска пак си платих гражданската..... и за какво на края един голям .....

taran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот taran » Чет 11 окт 2012 6:31

xdimitrov написа:мръсниците ми изплатиха само една щета и то за супер смешни пари днеска съм говорил с адвокат само там е оправията има си закони по който едва ли не може да ги задължите за втори оглед от по горна юриздикция и така на татка .... оправията е само при адвоката няма друг начин измамници големи и днеска пак си платих гражданската..... и за какво на края един голям .....

Колега,не се вайкай за ГО,тя е да не те дърпат,да плащаш ти ремонта на някого.
ЗК,винаги гледат да платят възможно най-малко.Сега се чу,че обмислят самоучастие на тези дето имат каско,до 200 лв-демек,като се чукнеш лекинко,сам си оправяш колата,нищо че имаш каско.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”