Фабрична аларма на Голф 4 и каско
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Фабрична аларма на Голф 4 и каско
k_garchev написа:Да попитам аз колко пари вивзимат за каско на Голф 4?Реших и аз да си направя и за оценка от 5000лв ми искат 370лв!Не е ли много?Това в Лев инс
Нормално е, ако нямаш никакви отстъпки! Ако има ГО и предишно каско към същата компания ти правят отстъпка, съшо така ако сменяш примерно булинс и отиваш при левинс след снимане на старата ти полица за каско отново ти правят отстъпка. При мен колата съм я застраховал на 8000лв и каското ми е малко по малко от 700лв, при положение че ползвам всевъзможни отстъпки (към Левинс съм!) и човекът който ми прави каското ми е приятел!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какви отстъпки ползваш бе пич на теб ти режат главата
Не говори глупост да подвеждаш хората

- burn666
- Автомобил: VW Golf 4 Variant 2002
- Двигател: 1.9 Tdi ALH 90hp+
аз правих при армеец за 310лв на изплащане
и стана с фабричната аларма

- zografski
Еми щом така си мислиш нека някой др. да каже при оценка на автомобил при цена от 8К колко плаща каско. А ти като толкова знаеш и не подвеждаш, защо ти не кажеш колко плащаш за каско? Или даваш акъл без да имаш такова? И в различните компании е различно, щом му е скъпо да ходи в булинс и като му направят щета да види как плащат
Поне знам че от Левинс като стане нещо ми плащат повече от колкото ми излиза да си поправя щетата.

- zografski
burn666 написа:аз правих при армеец за 310лв на изплащанеи стана с фабричната аларма
На колко ти е оценена колата, защото това играе роля в сумата! Това че си на вноски не ускъпява крайната цена която ще им дадеш или поне така е в ЛевИнс.
- zografski
KirilGeorgiev написа:Какви отстъпки ползваш бе пич на теб ти режат главатаНе говори глупост да подвеждаш хората
Ти др. освен безмислени мнения в тази тема не даде, като говориш глупости че подвеждам хората поне дай аргументи с точни цени, а не да ми пишеш спамове, за да ти набъбнат мненията (примерно)!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Плащам 400лв за кола оценена на 9000лв в Армеец Написах че цената която е посочил колегата е висока и не виждам какво скачаш като ужилен като ти казвам самата истина
- zografski
KirilGeorgiev написа:Плащам 400лв за кола оценена на 9000лв в Армеец Написах че цената която е посочил колегата е висока и не виждам какво скачаш като ужилен като ти казвам самата истина
Това направо не го вярвам!
- burn666
zografski написа:burn666 написа:аз правих при армеец за 310лв на изплащанеи стана с фабричната аларма
На колко ти е оценена колата, защото това играе роля в сумата! Това че си на вноски не ускъпява крайната цена която ще им дадеш или поне така е в ЛевИнс.
5000лв ,забравил съм да напиша :d
- zografski
burn666 написа:zografski написа:burn666 написа:аз правих при армеец за 310лв на изплащанеи стана с фабричната аларма
Мисля че е добре, но все пак при всяко каско има момент в който всеки човек си избираш за какво ти важи каското, като пример ти давам коелгата от горе на който колата е оценена на 9000лв и спроред неговите думи(не казвам че лъже) плаща 400лв. най вероятно неговото каско покрива най-малките рискове. Със всяка клауза каското става по скъпо, така че колегата да не ми се сърди, но той може да е прецакания в случай ако му откраднат автомобила и не искат да му го изплатят http://www.armeec.bg/page_bg#/insurance ... sko-na-mps
Тук много хубаво пише клаузите и какво включват, естествено ако има само клауза М нищо чудно при оценена кола от 9000лв да плаща нищожната цена от 400лв на година, но нека да попита при този вариант (Клауза „П“ – Пълно каско) колко ще му струва каското на година. Просто не ми се вижда рентабилно при пълно автокаско на кола оценена на такава сума да плаща нищожните 400лв годишно, при положение че паркирането на платен паркинг за 1 год излиза минимум 600лв. (50лв на месец), а не ти покрива никъкви рискове дори и при кражба, а не е като да няма случай на откраднати коли от платени паркинги. Не че имам нещо против към колегата просто мисля, че щом ще правиш каско значи има защо да си даваш парите за него (имаш хубава кола която не искаш да изгубиш безвъзвратно или поне без разумно обезщетение) и лично аз бих избрал по скъпото и по сигурното, защото някой път евтиното ти излиза през носа.
- burn666
zografski написа:burn666 написа:zografski написа:burn666 написа:аз правих при армеец за 310лв на изплащанеи стана с фабричната аларма
Мисля че е добре, но все пак при всяко каско има момент в който всеки човек си избираш за какво ти важи каското, като пример ти давам коелгата от горе на който колата е оценена на 9000лв и спроред неговите думи(не казвам че лъже) плаща 400лв. най вероятно неговото каско покрива най-малките рискове. Със всяка клауза каското става по скъпо, така че колегата да не ми се сърди, но той може да е прецакания в случай ако му откраднат автомобила и не искат да му го изплатят http://www.armeec.bg/page_bg#/insurance ... sko-na-mps
Тук много хубаво пише клаузите и какво включват, естествено ако има само клауза М нищо чудно при оценена кола от 9000лв да плаща нищожната цена от 400лв на година, но нека да попита при този вариант (Клауза „П“ – Пълно каско) колко ще му струва каското на година. Просто не ми се вижда рентабилно при пълно автокаско на кола оценена на такава сума да плаща нищожните 400лв годишно, при положение че паркирането на платен паркинг за 1 год излиза минимум 600лв. (50лв на месец), а не ти покрива никъкви рискове дори и при кражба, а не е като да няма случай на откраднати коли от платени паркинги. Не че имам нещо против към колегата просто мисля, че щом ще правиш каско значи има защо да си даваш парите за него (имаш хубава кола която не искаш да изгубиш безвъзвратно или поне без разумно обезщетение) и лично аз бих избрал по скъпото и по сигурното, защото някой път евтиното ти излиза през носа.
моето каско е пълно
- zografski
Супер
цената се определя от много неща в линка ги пише. Давам и цитат:
"Каква е цената на застраховката?
Цената на застраховката зависи от вида на автомобила, застрахователнатата сума, възрастта, предназначението му и др. Изчислява се като процент от застрахователната сума съгласно действащата към момента на сключването тарифа и може да бъде платена в брой или по банков път, еднократно или разсрочено до четири равни вноски в зависимост от желанието на застрахования. При разсрочено плащане на премията застраховката не се оскъпява."
Така че някой с оценка отново на 5000лв. но колата да му е по млада с 2-3 год. каското следователно ще му е по скъпо от твоето.

"Каква е цената на застраховката?
Цената на застраховката зависи от вида на автомобила, застрахователнатата сума, възрастта, предназначението му и др. Изчислява се като процент от застрахователната сума съгласно действащата към момента на сключването тарифа и може да бъде платена в брой или по банков път, еднократно или разсрочено до четири равни вноски в зависимост от желанието на застрахования. При разсрочено плащане на премията застраховката не се оскъпява."
Така че някой с оценка отново на 5000лв. но колата да му е по млада с 2-3 год. каското следователно ще му е по скъпо от твоето.
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
309лв в ЛевИнс, колата е оценена на 4 700(нямаше как повече), с отстъпка 10%, че е за сключена гражданска отговорност също в ЛевИнс.

- S_T_I_N_G
- Автомобил: GOLF 4 1.8 T
- Двигател: AGU GU GU GUUUUUU
И аз да кажа моето каско е пълно оценена е колата ми не помня маи 7.500 каското ми е 4 вноски по 120 лв на вноска
Гражданската ми е в същата компания правил съм застраховката при колегата Dragon
Пусни едно запитване какви пари ще ти струва ако ще си я правиш при него и така
Количката е голф4 ГТИ 1.8 Т 2002 януари

Гражданската ми е в същата компания правил съм застраховката при колегата Dragon
Пусни едно запитване какви пари ще ти струва ако ще си я правиш при него и така

Количката е голф4 ГТИ 1.8 Т 2002 януари
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”