Ами аз ви написах каквото трябва по темата- в смисъл да имате едно на ум, че собственика може да е теглил едни майни на форума и да не му се занимава(не казвам че е прав, но го разбирам- вложил е много пари, време... мерак ). Дойде обаче с една нагласа, докато идеята на събора беше съвсем друга, все пак това си е точно събор, а не тунинг шоу, и това му обясних, дано ме е разбрал...
По този въпрос толкова.
Има обаче един друг, дето от доста време гледам да не го повдигам, ама повече немога да го подминавам.
И ти и Иво нееднократно говорите за "голфаджии", "голф манталитет", виждам едно постоянно отделяне на бусаджиите от останалия форум. "Ние бусаджиите сме "... улегнали били, културни, зрели хора и т.н.
За какви се имате- елита и свръхинтелигентността на форума ли?
Голф е емблематичен модел за марката. Даже е създал име за клас при автомобилите- "голф класът"
Че имало тъпанари сред голфаджиите... ми има, и сред всички останали модели има. И сред всички марки. Простакът си е простак, независимо какво кара. Изказвайки се така, вие обиждате сигурно 70-80% от членовете на форума. Не съм много сигурен, че сте нещо повече от тях! Говоря като цяло, някакви изключения са си частни случаи и ако забелязвате не се толерират от самите "голфаджии"
Другото- хубаво е да си сверите малко часовниците- във форума има голфове, които са на мноооооого високо ниво. Няма бус, дето дори малко да се доближи до тия голфове, така че малко уважение, ако обичате.
За спокойствието и улегналост- нито Ванката, нито Иво могат пък да говорят. И при двама ви бусовете далеч не са само средство за предвижване- единия е екстремист, като излезе от пътя, другия... на Сливен на драга как го казаха- "бус- клас" ли беше

Така, че...
А като се видим ще му заседнем на масата, това не са приказки за маса, тук им е мястото.