задни амортисьори и пружини за пасат б4 от б3 синхро

Техническа и сервизна информация за Passat
stanytonkov
Автомобил:
Двигател:

задни амортисьори и пружини за пасат б4 от б3 синхро

Мнениеот stanytonkov » Пет 12 окт 2012 15:34

здравейте колеги,
въпросът ми е може ли да сложа задни амортисьори и пружини от пасат б3 синхро на пасат б4 който не е синхро, (че ми е много трудно да си намеря втора ръка направо за б4, а пък за нови засега няма парички) двата са комби, и двата са с нормално окачване.
имам и още един въпрос и да не отварям отделна тема ще питам тука. колата е 1996 година 1.6 кубика бензин, 101 к.с. само на бензин е. проблема е с оборотите, понякога играят в смисъл че падат до около 200 и понякога се връщат до към 800-900 но понякога изгасва, понякога се успокояват и си стоят около 800, при колебание не отиват пове4е от 1100 някъде. Дали проблема е от стъпковото моторче или да взема да почистя дросела или да почистя стъпковото моторче или нещо друго да почиствам, първо питам и после ще действам, понеже ме е страх да не разбутам нещо което не трябва и да стане още по-лошо положението. Дали ако я закачат на ВАГ ще излезе от къде е проблема.

моля за помощ и се извинявам ако го има някъде писано, но ако може някой с две три думи да ме посъветва

скоро ще се похваля със снимки на новата си придобивка, но първо да я постегна и поразкрася за фотосесията :)

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Re: задни амортисьори и пружини за пасат б4 от б3 синхро

Мнениеот Danny boy » Съб 13 окт 2012 14:23

мисля че няма да станат.На синхрото са отделен носач отзад а твоя е греда от там и разстоянията и амортисььорите са различни,търси си от такъв без синхро и мисля на пасат б3 пак бяха същите

Върни се в “Passat”