Какъв ужас преживях туко що :( (с хубаво начало :) :) )

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 ное 2006 13:13

kimbaten написа:...котките са яки - ще се оправи (не напразно има легенда за 9-те живота на котките) ... и мойта когато я намерихме имаше жестоки проблеми - дори доФторите я бяха отписали - ама животното се бори за живота си за разлика от некой хора и тва му помага да се оправи по-бързо! Котетата са много борбени - ще се оправи - вярвам в това - успех при доктора стискам палци! :006:

благодаря много за искренните пожелания .. туко що се връщам и доктора каза че е много натровен и му изписа лекарства но каза че се оправя.. купих му изкуствена храна и някакво пекарство руско.. каза че било доста добро и може би за тази болест е най-доброто защото и болеста била доста тежка.. надявам се до някой друг ден всичко вече да е наред..
вече няма кръв в урината.. животинчето леко живна.. доктора е много отзивчив и за прегледите пари не ми взима само за лекарствата.. ако искате можете да заключите темата.. когато се оправи ще помоля някой да я отключи :)

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 06 ное 2006 13:17

Радвам се, че е по-добре Лъчко.Ще се оправи напълно,просто му трябва малко време :)

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пон 06 ное 2006 13:24

Това е страхотна новина! БРАВО на котето :) Много се радвам

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 06 ное 2006 13:32

браво ето една хубава новина в един мрачен ден и един щастлив човек+коте :wink:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 06 ное 2006 13:36

Колега съжалявам за котето ти и аз имам котка вече на няколко години и почти всеки месец се нагълтва с косми или забравени на масата обелки от салами и др. и започва да издава едни зловещи звуци, корема и има някакви спазми и т.н. понякога е пред умираме и се чудим какво да я правим, но после всичко минава и така до следващият път. Имам и други животни, а и като видя ранено или болно го взимам и водя на лекар, та знам кой са ветеринарите на които мога да им имам доверие, единият е Тяната - магазина за домашни любимци на стария изход на кино "Септември", а другият е зад 3-та поликлиника на улицата която излиза на старият "Свободен ..." -Борката, та ако не си доволен или се съмняваш в лекуващият лекар иди да го погледне някой друг - при Тяната прегледите не не заплащат. :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 06 ное 2006 14:54

BuGmaN написа:Колега съжалявам за котето ти и аз имам котка вече на няколко години и почти всеки месец се нагълтва с косми или забравени на масата обелки от салами и др. и започва да издава едни зловещи звуци, корема и има някакви спазми и т.н. понякога е пред умираме и се чудим какво да я правим, но после всичко минава и така до следващият път. Имам и други животни, а и като видя ранено или болно го взимам и водя на лекар, та знам кой са ветеринарите на които мога да им имам доверие, единият е Тяната - магазина за домашни любимци на стария изход на кино "Септември", а другият е зад 3-та поликлиника на улицата която излиза на старият "Свободен ..." -Борката, та ако не си доволен или се съмняваш в лекуващият лекар иди да го погледне някой друг - при Тяната прегледите не не заплащат. :wink:

За този пич тяната разбрах че хубаво работи и няма грешка .. просто тогава беше затворено.. (неделя беше) и за това не отидох там .. но все пак имам доверие на сегашния лекар.. говорили са ми много за него (една колежка имаше зоо магазин и работеше с него) и за сега съм доволен ще видим занапред

Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vwtuner » Вто 07 ное 2006 3:58

:yeaha:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 07 ное 2006 9:41

Аз където не обичам котки вече ми е многооооо мъчно за това котенце. Пиши какво става с него! Дано вече да е по добре!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 08 ное 2006 19:15

е приятели мой.. дойде и така наречения краи на историята..
преди 2 часа се прибрах от рабоат и сварих котето безжизнено да си лежи пред печката.. веднага го закарах на ветеринаря.. вливаха му някакви бози венозно.. доктора каза че има 5-10 процента да уживее.. след като затвориха .. не ми искаха пари.. доктора казал да не ми вземат.. просто да ми се извини за всичко.. това говори много
котето е още безжизнено и само диша.. неможе да си мърда нищо.. не му стига кръв до никъде.. просто го чакам всеки момент да отиде на по хубаво място с по хубава храна и да гони мишлетата ..

вече благодарих на всички който ме подкрепиха но ако се повторя предпоалгам че няма да згреша..
благодаря приятели

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 08 ное 2006 19:18

...кофти......

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 08 ное 2006 19:20

не се предавай!

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Сря 08 ное 2006 19:21

Съжалявам много приятел-дано да се оправи котака стискам палци :cry:

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Сря 08 ное 2006 19:28

Съжалявам колега хобито ми е свързано с животни и знам какво е да загубиш някое. Дано да се размине всичко това стискам ти палци.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 08 ное 2006 19:34

:cry: :cry:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти: