Да направим правилния и навременен избор на зимни гуми
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Не търси повече-грабвай и карай!Фриго 2 дава добри за цената си показатели в повечето тестове!Ама за към 100 можеш да вземеш Малоя Креста 220,която е по-добра!asenkolev написа:А за 175/65 14'' какво можете да ми препоръчате за голфчето, представям си цена 75-90лв?
Досега съм намерил Дебица за 82лв
Последна промяна от веселин на Вто 07 ное 2006 11:14, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа: Maloya ..Креста 220 - много добри зимни гуми на тънка цена!
dobrinb написа:Преди точно час сложих зимните обущета - Maloya Cresta 220 205/55/16 91 H. Тръгвам на път в петък, така че в понеделеник ще има отзиви.
Отзивите както обещах. Напълно натоварен автомобил - четирима възрастни, детско столче със сина ми в него /8 кг./, с пълен резервоар /60 литра/ и натъпкан до горе багажник. София - Русе - Сваленик - Русе - София - 750 километра по нашите мили родни пътища, от които:
90 км. по магистрала при снеговалеж, температура -2градуса и обилно вода и на места киша по пътя. Скорост около 120 - 140 км/ч. много добро поведение, стабилност в завоите дори при такива скорости. Усеща се лека загуба на сцепление едва при 140 км/ч и то при наличие на киша по магистралата, никакви проблеми на мокро.
210 км. по първокласен път при снеговалеж с променлива интензивност, на места спираше. Пътно платно мокро, до много леко заснежено. Температура около -3 градуса. Скорост 100 - 120 км/ч. Отново много добро поведение, стабилност, включително и при рязка смяна на лентата за движение при изпреварване. Включване на АБС само при нарочно интензивно спиране. Дори при нарочно идиотско каране с криволичене и рязко навиване на волана, автомобила не загубва сцепление с пътя.
110 км по първокласен и второкласен път. Леко мокро пътно платно, с места с много сняг и лед по пътя /северни склонове/. Скорост неизвестна /бях дал колата на сестра ми, аз пътувах с една Нива

Обратно от Русе до София - сух път, температура +5-6 градуса, скорост 120 - 140 км/ч. Никакви проблеми. Стабилност, много добро поведение, ниско ниво на шума, добър разход.
Цялостна оценка от мен - много добра към отлична. Като се вземе предвид и цената в сравнение с топ марките, Малоя Креста според мен е доста добър избор. А и се произвеждат в Холандия. Препоръчвам.

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Чекай да вида в Райфен директ и ще ти кажа!scuba написа:batmilko написа:scuba написа:Я сега ни в клин ни в ръкав да попитам за БФГудрич. Некой нещо да е карал.. че ми изпаднаха на промо (185/65/14 - 9- лева) и се замислям вече
не се замисляй
нещо съм ос**л цената90 лева е гумата

Последна промяна от веселин на Вто 07 ное 2006 11:36, променено общо 2 пъти.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
scuba написа:batmilko написа:scuba написа:Я сега ни в клин ни в ръкав да попитам за БФГудрич. Некой нещо да е карал.. че ми изпаднаха на промо (185/65/14 - 9- лева) и се замислям вече
не се замисляй
нещо съм ос**л цената90 лева е гумата
упс, аз прочетох 9

замисли се тогава

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”