kr1sh0 - измамник и мошеник на дребно

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

kr1sh0 - измамник и мошеник на дребно

Мнениеот myrshavija » Съб 13 окт 2012 12:43

Заглавие: Голф 3, 1,9TDI на части (2/3, зелен металик)
kr1sh0 написа:Ляв двусекционен фар - 25лв

Преди малко повече от 10 дни съпругата ми е купила от автора на темата ляв двусекционен фар с уверението, че фарът е ОК. Едва днес имах възможността да монтирам фара и установих, че фарът е само с една здрава щипка. Продавачът преди малко отказа да върне парите и да си получи фара с обяснение от рода на "като сте купували, да сте гледали". Смятам, че това, че с чиста съвест е продал нещо негодно на наивната ми половинка, е напълно достатъчно за да го нарека измамник и мошеник на дребно.
Не пазарувайте от него!
IMG_7030.JPG

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Re: kr1sh0 - измамник и мошеник на дребно

Мнениеот Ivan_GT » Съб 13 окт 2012 13:48

Колега,не че взимам някаква страна,но ако пратката е била с разрешен преглед....да сте гледали.

Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Съб 13 окт 2012 13:51

то жена колко разбира за нея е просто фар де да знае захвати и тем подобни.
Платила е и така.
Колегата си е виновен не е дал ясна информация за фара.
Преди време и аз продадох моите от колата ми за 60лв 2та в перфектно състояние просто не бяха Хела а иначе на няколко месеца в перфектно състояние.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 13 окт 2012 14:18

Уж форума е да си помагаме, и тука стана "Докато има бодали, ще има и тарикати на дребно" :evil: Направо да го оцветят, и да се знае! Много съжалявам за колежката, знам какво е да се чувстваш прецакан, тя просто не се е сблъсквала със сивата страна на живота! :cry: Благодаря на колегата, че ни предупреди, писах на момчето за едно гърне, но не ми отговори, сигурно не е имало как да ме прецака facepalm

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 13 окт 2012 14:25

Ivan_GT написа:Колега,не че взимам някаква страна,но ако пратката е била с разрешен преглед....да сте гледали.
Доколкото разбирам, ти също би продал боклук на някой будала от форума - ако се мине, добре! Селско!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 13 окт 2012 14:39

от де да знае жената ,че фара е счупен - решила е ,че уж колегиалност ,форум ала бала...
колегата си е виновен ,че я е изпратил да го вземе - подателя е по-виновен в случая тъй като е бил наясно какво изпраща

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Съб 13 окт 2012 14:41

Съжалявам колега за случката, но не намесвайте хората от селата. Тя простотията ходи по хората, не по селата

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 13 окт 2012 15:01

До утре време за отговор.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 13 окт 2012 17:18

Какво да разбира жената щом стъклото е здраво значи фарът е здрав.
Не му прави чест на колегата да отговори така.

Потребителски аватар
kr1sh0
Автомобил: BMW
Двигател: 335d

Мнениеот kr1sh0 » Съб 13 окт 2012 17:34

Казах че фара има забележки, казах също че си работи и свети идеално, закрелва се, свалил съм го от колата и се държеше.. Показах и го наживо, и човека с нея го гледаше. Обясних че има забележки и затова е на по-ниска цена.. Обясних и в темата ми за частите..
Обвинявайте ме.. мошенник съм, измамник съм.. може би продавам и скъпо, също и оня с гърнето не съм успял да го прецакам, затова не съм му отговорил..
Все пак ще кажа.. Частите са 2-ра употреба, не са перфектни, не обявявам груби цени на колегите.. дори дребни пластмаски и болтчета и датчици им ги подарявам повечето пъти..

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 13 окт 2012 17:37

а бе колега 25лв малко ли са за фар
без ел. при това счупен ,най-обикновен mhihi

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Съб 13 окт 2012 17:49

То какво друго да му е здраво на фара освен стъклото и щипките за захващане :beer Нека да се покаже темата на колегата да видим дали е отбелязъл забележката.... Иначе колегата да отива в списъка за измамници.... Тук е форум за да си помагаме не да се ментим :beer

Потребителски аватар
kr1sh0
Автомобил: BMW
Двигател: 335d

Мнениеот kr1sh0 » Съб 13 окт 2012 17:56

predat0r написа:То какво друго да му е здраво на фара освен стъклото и щипките за захващане :beer Нека да се покаже темата на колегата да видим дали е отбелязъл забележката.... Иначе колегата да отива в списъка за измамници.... Тук е форум за да си помагаме не да се ментим :beer

Зная и ти защо ме плюеш, защото си жалък колега.. И като съм пуснал на промоция едри части като брони и таблото.. Ти подигравателно ми писа за волана с бега 15лв ли.. И аз ти отговорих подобаващо, че Нова Година е далече и подаръци не правя.
До колегата мършавия.. Ника му говори сам за него ;) Защо не се оплачеш и от перфектната задна седалка, която дадох за 20лв ? а струва колкото 2те неща.. Аман от жалки хора, посочих и забележките на фара, жена ти през това време си сравняваше цветове и шефове на седалки и т.н. Няма да се обяснявам повече.. ПЛЮИТЕ ме наволя "колеги"!!!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 13 окт 2012 19:20

Хубаво де, що не върнеш парите и да си вземеш фара обратно като е станало недоразумение? Или е по-лесно да кажеш "да си гледал"? Ако с 20 лева ще станеш по-богат да ти съберем 20 човека по 1 лев да ти направим дарение :wink:

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Съб 13 окт 2012 19:40

myrshavija написа:
Ivan_GT написа:Колега,не че взимам някаква страна,но ако пратката е била с разрешен преглед....да сте гледали.
Доколкото разбирам, ти също би продал боклук на някой будала от форума - ако се мине, добре! Селско!

Не знам какво разбираш,но по-кротко с определенията.
Не аз не бих продал боклук на който и да е,но ако имам разрешен преглед и въпреки това взема нещо счупено от Еконт грешката ще си е моя и няма да пускам теми из форумите.
Когато аз купувам нещо питам няколко пъти за състоянието му,след като дойде при мен го оглеждам и така.
Вие питахте ли "има ли счупени щипки",и ако да как ви беше отговорено,защо не търсихте снимки на фара преди да се изпрати?
И си постъпил супер глупаво оставяйки тази задача на жена!

п.п. А и с жената е имало човек,видяли са фара на живо,колегата "мошенник на дребно" е казал че фара има забележки!
Не съм бил там и немога да кажа...но ако това което казва колегата е вярно няма смисъл да се оплакваш!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”