К.Одаджийски написа:Марк сигурно изненада и себе си![]()
Бутоня пак разочароващ, не ми се ще да ги мисля маковете догодина
Ода, Перез е бърз и надежден пилот. Кола да си направят

К.Одаджийски написа:Марк сигурно изненада и себе си![]()
hooligan_sk написа:К.Одаджийски написа:Марк сигурно изненада и себе си![]()
Ода, Перез е бърз и надежден пилот. Кола да си направят
hooligan_sk написа:Ода, Перез е бърз и надежден пилот. Кола да си направят
LILO&STICH написа:scare
Бати излизането от бокса на хамилтън
Мерцедес наказани с 10 000 евро
13.10.2012 , Й. Севов, снимка: Mirko Stange | 0 коментара
Излизането на Михаел Шумахер за единственият му опит в третата част на квалификацията за малко не доведе до сблъсък между него и Люис Хамилтън в питлейна. За щастие пилотът на Макларън реагира своевременно и всички се разминаха само с уплаха.
Екипът на Мерцедес обаче бе наказан от комисарите с глоба от 10 000 евро заради опасното пускане на Шумахер. Това решиха комисарите на ФИА, шеф на които през този уикенд е Мартин Донъли. Вината се оказа на механик, който не видял колата на Хамилтън и дал знак за пускането на Шумахер
arni 74 написа:Една снимка с лошо качество,но тук Хамилтън излизайки от болида си,нещо доста се заглеждаше в съседния
![]()
Защо ли
hooligan_sk написа:Илиика, говориш глупости и го знаеш.Перез издържа няколко ненормални стинта тази година, каквито малко пилоти могат. И класира болид на места където не му е мястото. Надскочи си колата на няколко пъти, а това е таланта който всеки отбор търси! Това че се блъска като пич... дреме му на Заубера!
bai_ILIA написа:hooligan_sk написа:Илиика, говориш глупости и го знаеш.Перез издържа няколко ненормални стинта тази година, каквито малко пилоти могат. И класира болид на места където не му е мястото. Надскочи си колата на няколко пъти, а това е таланта който всеки отбор търси! Това че се блъска като пич... дреме му на Заубера!
Времето ще покаже колегаОще догодина ще видим кой от двама ни говори глупости и кой не...Талантлив е спор няма, но е недодялън камък и Макларън ще трябва да се справят с това...Липсата на резултати в Заубер не води до натсик, но в Макларън е трудно ако не върви...
LILO&STICH написа:Да пожелая подиум и 1 място та Хамилтън днес,преди да е почнало
Отпадане на фетел,алонсо,бутона
LILO&STICH написа:аха
Голям зор имаше да му осигури писта!
Бахти тея отборни заповеди
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта