kr1sh0 - измамник и мошеник на дребно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: kr1sh0 - измамник и мошеник на дребно
А продавача като си знае стоката че е счупена защо си премълчава за някви 10-20 лв и гледа да набутва обикновенния и честен потребител с куриерски услуги?Аман от тарикати.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
sashobas написа:А продавача като си знае стоката че е счупена защо си премълчава за някви 10-20 лв и гледа да набутва обикновенния и честен потребител с куриерски услуги?Аман от тарикати.
Да заминава в групата за Измамници
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Хубаво де, що не върнеш парите и да си вземеш фара обратно като е станало недоразумение? Или е по-лесно да кажеш "да си гледал"? Ако с 20 лева ще станеш по-богат да ти съберем 20 човека по 1 лев да ти направим дарение
Ами дае отишъл тои да види фарът.Пък като си много добре финансово събирай колкото можеш по 20 лв и пращай има хора за който и тези пари са нещо.Клефук!!!!!!
Последна промяна от Vlad777 на Съб 13 окт 2012 21:00, променено общо 1 път.
Причина: Предупреждение официално за обидата!
Причина: Предупреждение официално за обидата!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
analplanet написа:stefan4o написа:Хубаво де, що не върнеш парите и да си вземеш фара обратно като е станало недоразумение? Или е по-лесно да кажеш "да си гледал"? Ако с 20 лева ще станеш по-богат да ти съберем 20 човека по 1 лев да ти направим дарение
Ами дае отишъл тои да види фарът.Пък като си много добре финансово събирай колкото можеш по 20 лв и пращай има хора за който и тези пари са нещо.Клефук!!!!!!
20 лева отдавна не са НЕЩО, ще извиняваш. Инфлацията ги изяде. Кило кайма ти е 8 лева вече. Ако може без обиди и класификации спрямо мен.
kr1sh0 написа:посочих и забележките на фара, жена ти през това време си сравняваше цветове и шефове на седалки и т.н.
Жената е можела да набере мъжа си и да му каже какво обяснява продавача като забележки и да се реши.....но ако е махнала небрежно с ръка и "добре,добре".....пито - платено

Абе колеги, какво се чудите?
Наскоро купувах фар от друг колега, на снимките които е публикувал се вижда, че с една от щипките нещо не е наред, пратих му снимката със стрелка към щипката и въпрос - счупена ли е там, каза не, прати ми фара, върнах му го - щипката беше счупена, и сега пак ми праща съобщение - вземи го, нищо му няма. И в обявата му даже е написал - напълно здрави!!! То представата за здрав фар - неговата и моята явно са различни...
Наскоро купувах фар от друг колега, на снимките които е публикувал се вижда, че с една от щипките нещо не е наред, пратих му снимката със стрелка към щипката и въпрос - счупена ли е там, каза не, прати ми фара, върнах му го - щипката беше счупена, и сега пак ми праща съобщение - вземи го, нищо му няма. И в обявата му даже е написал - напълно здрави!!! То представата за здрав фар - неговата и моята явно са различни...
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, мършав, и ти си за еб@не... позволяваш на жена ти да си купува части за кола, еле пък и от втора ръка
Бате, това е всичко друго, но не и женска работа...
Примири се, пий студена вода и не ни занимавай с грешките на жена ти

Бате, това е всичко друго, но не и женска работа...

Примири се, пий студена вода и не ни занимавай с грешките на жена ти

- stefan4o
- Контакти:
За тези, които казват "да си гледал", "да не си пращал жена си" и т.н. имам въпрос:
Знаете ли, че в ЕКОНТ дори да откажеш заявка плащаш пътните? Аз така преди време върнах едно барче Вотекс, дето само камила не го беше хапала и си платих като поп 8 лева куриер в двете посоки. Реших, че не си заслужава да пускам тема, но го споменавам тук, в случай, че продължите да спорите, че е ОК да даваш пари на вятъра за куриери и да връщаш части. Загубеното време не го броя изобщо в случая.
Щото аз може и да мога по всяко време да изляза от работа, за да си взема пратката, но някои може и да не могат, примерно.
Знаете ли, че в ЕКОНТ дори да откажеш заявка плащаш пътните? Аз така преди време върнах едно барче Вотекс, дето само камила не го беше хапала и си платих като поп 8 лева куриер в двете посоки. Реших, че не си заслужава да пускам тема, но го споменавам тук, в случай, че продължите да спорите, че е ОК да даваш пари на вятъра за куриери и да връщаш части. Загубеното време не го броя изобщо в случая.

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз така, вчера друг продавач от форума ми праща 2 стопа за голф 3, той единия от тях има 15 сантиметрова пукнатина, пластамасата направо се издула...понеже имаше отбелязан преглед и ги видях преди да ги платя, ама викам си айде ще ги взема, ще ги сложа временно докато намеря други здрави...иначе по думите на продавача са екстра
...20 лв. и аз дадох за тях 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:За тези, които казват "да си гледал", "да не си пращал жена си" и т.н. имам въпрос:
Знаете ли, че в ЕКОНТ дори да откажеш заявка плащаш пътните? Аз така преди време върнах едно барче Вотекс, дето само камила не го беше хапала и си платих като поп 8 лева куриер в двете посоки. Реших, че не си заслужава да пускам тема, но го споменавам тук, в случай, че продължите да спорите, че е ОК да даваш пари на вятъра за куриери и да връщаш части. Загубеното време не го броя изобщо в случая.Щото аз може и да мога по всяко време да изляза от работа, за да си взема пратката, но някои може и да не могат, примерно.
Знаеш ли Стефане, че осФен eXонт, има куп други КУРиери и начини на доставки?

stefan4o написа:За тези, които казват "да си гледал", "да не си пращал жена си" и т.н. имам въпрос:
Знаете ли, че в ЕКОНТ дори да откажеш заявка плащаш пътните? Аз така преди време върнах едно барче Вотекс, дето само камила не го беше хапала и си платих като поп 8 лева куриер в двете посоки. Реших, че не си заслужава да пускам тема, но го споменавам тук, в случай, че продължите да спорите, че е ОК да даваш пари на вятъра за куриери и да връщаш части. Загубеното време не го броя изобщо в случая.Щото аз може и да мога по всяко време да изляза от работа, за да си взема пратката, но някои може и да не могат, примерно.
Прецакал си се.Длъжен си да платиш само доставката.Връщането си е за негова сметка!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Знаете ли, че в ЕКОНТ дори да откажеш заявка плащаш пътните?
Тук не виждам никъде да става на въпрос за Еконт и куриери, гледам, че продавача и купувача са от София. От един фар стана голяма драма.

Аз, ако бях продавач и съм сигурен, че съм продал счупен фар без това да е станало пределно ясно на купувача, щях да си го взема обратно без никакви въпроси, вместо да се оправдавам в тема, която набъбна вече на няколко страници.

Ljubon написа:без това да е станало пределно ясно на купувача
Да,но виж по-назад...купувача заедно с още един човек(мъж) е видял фара на живо пред продавача и го е платил.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
kr1sh0 написа:Казах че фара има забележки, казах също че си работи и свети идеално, закрелва се, свалил съм го от колата и се държеше..
И в крайна сметка като се е оказало, че не е някое балъче да ти купува нещата за боклука защо не си върнеш парите?!?
Не виждам защо един човек, който е тук, защото сме форум и сме тук да си помагаме няма да иска да върне парите на някой, който е купил нещо от него и се оказва, че не му върши работа... Нали целта е да си правим услуги и ВЗАИМОПОМОЩ?!? С какво помогна ти?
Нагледах се вече на части, които са си за боклука обявени за продажба тук и то на доста добри цени... (добри за продавача)
АМАН от "търговци"
- stefan4o
- Контакти:
Въпросът е принципен. Ако човек държи името му да е чисто ще признае, че е станало недоразумение и ще върне парите. Тези, които са имали вземане-даване с мен могат да потвърдят, че съм точно такъв тип. Продавал съм неща, в които аз самият не съм бил на 100% сигурен, че са изрядни и работят понеже няма как да ги тествам с уговорката "ако има проблем ми го върни и ти връщам парите". За мен така е честно и коректно да бъде. Дори да не си търговец. Някои го наричат морал.
Когато се научим да бъдем толерантни спрямо другите и не издребняваме като печелим на чужд гръб, тогава ще се оправим. Не ни е държавата виновна...
Всеки ден четейки различни неща виждам, че това няма да се случи в България. Или не и в такива размери, в които ми се иска на мен. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”