VW Golf 3 PLW PU 17-ки
- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Re: VW Golf 3
Колега имам едно предложение, пробвай без кант на броните и лайсните да видим как ще стои, иначе 3/5'тата врата е бомба както и стоповете 

- vlado0o^
- Автомобил: GTI Edition
- Двигател: 1994 2.8 AAA
Само малко трябва да се наместят фугите че нещо не идват като хората...гледам че и стопа левия стърчи...аа и лепенката ТСТ Рейсинг може да отлепиш 

- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
Получи се доста добро съчетание

- Станислав-голф
- Двигател:
Да добре седи,харесва ми много повече от черния капак и едната Синя Хелла,а тогава щях да се отказвам от стоповете ако не беше радо да видим как ще седят с тази врата евала и мерси много
Ето две снимки вече с монтиран номер eusa

А колкото до лепенката да ще я махна той Радо каза,че иска да я махнем ама забравихме и остана но до 1-2 дена ще я сваля понеже незнам дали няма да разменям прозорците с този от старата врата
И една снимка на предната броня отново от колегата ''Радо Пеев'' която ми е подарък сега ще трябва да и сложа нож и решетките а по нататък ще я и боядисам

Ето две снимки вече с монтиран номер eusa

А колкото до лепенката да ще я махна той Радо каза,че иска да я махнем ама забравихме и остана но до 1-2 дена ще я сваля понеже незнам дали няма да разменям прозорците с този от старата врата
И една снимка на предната броня отново от колегата ''Радо Пеев'' която ми е подарък сега ще трябва да и сложа нож и решетките а по нататък ще я и боядисам

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:07, променено общо 1 път.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
От размяна на прозорци се откажи 
хората купуват цели врати за да не сменят задно стъкло
щото е малко филм
Пробва ли да сложиш номера без пластмасата, като при мене? Може да ти хареса как седи.

хората купуват цели врати за да не сменят задно стъкло

Пробва ли да сложиш номера без пластмасата, като при мене? Може да ти хареса как седи.
- Станислав-голф
- Двигател:
За стъклото незнам колега,а колкото до черната пластмаса на номера готино седи без нея,но много не искам да го правя.Поне за сега остава така.Ето една снимка на задницата

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:10, променено общо 1 път.
- Станислав-голф
- Двигател:
Колеги днес наложих веждите и решетката така както ги зех от колегата Радо Пеев,но нещо не седят на колата много като чели вижте как седят мисля да ги махна тези лепенки понеже и от долу си е моя цвят и може би ще изглежда по добре

Сега я оставих ето така докато реша какво ще правя с решетката и веждичките

Сега я оставих ето така докато реша какво ще правя с решетката и веждичките

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:14, променено общо 1 път.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Тая решетка и тия вежди според мене не ти отиват... Защото цвета ти е много тъмен
.. На последната снимка по красива изглежда (лично мнение)

- vit_autosofia junior
- Автомобил: Passat B5 3B Highline
- Двигател: 1.8T
predat0r написа:Тая решетка и тия вежди според мене не ти отиват... Защото цвета ти е много тъмен.. На последната снимка по красива изглежда (лично мнение)
и аз съм на това мнение само че ако решетката е с цвета на колата се получава една страхотна визия а стоповете просто са за твоята кола

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
vit_autosofia junior написа:predat0r написа:Тая решетка и тия вежди според мене не ти отиват... Защото цвета ти е много тъмен.. На последната снимка по красива изглежда (лично мнение)
и аз съм на това мнение само че ако решетката е с цвета на колата се получава една страхотна визия а стоповете просто са за твоята кола
Стоповете стават повече за моята

- Станислав-голф
- Двигател:
Веждичките и решетката отдолу под лепенките са в цвета на колата затова се чудя какво да правя според мен по добре биха седяли ако са сини
Веждите на фаровете не седят добре, защото си ги разменил.
L в ляво, R в дясно
Боядисай ги в цвета на колата и може да застанат добре.
L в ляво, R в дясно

Боядисай ги в цвета на колата и може да застанат добре.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Без веждите ще е по-добре, според мен. Иначе лайстната е застанала добре 

- Станислав-голф
- Двигател:
Да наистина съм слагал веждите грешно но и тях не пише ,,R'' и ,,L''.Така ето какво направих днес в нас имах едни стари вежди които ми бяха подарък с старата решетка с 2-те ребра и те бяха облепени с карбоново фолио.Значи понеже веждите и решетката от колегата Радо под лепенките бяха в цвета на моята кола реших да направя така,че да не хвърлям лепенките и да си имам решетка и вежда в моя свят.
Ето снимка вече на разлепените вежди и стикерите сложени на старите вежди

Тук 2-те решетки преди да почна да разлепям

Малко бавно и мъчително става размяната на лепенките понеже са 1 по 1 и веднага като разлепя една лепенка я слагам на тази решетка и то на същото място за да стане както беше

Вече старата решетка и старите вежди с стикерите

И новите разлепени и изчистени с ,,AMB''

Ето снимка вече на разлепените вежди и стикерите сложени на старите вежди

Тук 2-те решетки преди да почна да разлепям

Малко бавно и мъчително става размяната на лепенките понеже са 1 по 1 и веднага като разлепя една лепенка я слагам на тази решетка и то на същото място за да стане както беше

Вече старата решетка и старите вежди с стикерите

И новите разлепени и изчистени с ,,AMB''

Последна промяна от Станислав-голф на Пон 28 яну 2013 13:23, променено общо 1 път.
- hooligan_6683
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: BWA
как и да го оставиш не е зле