Автобояджийски и тенекиджийски услуги
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Автобояджийски и тенекиджийски услуги
Осем месеца по-късно боята на задната броня почна да се отлюпва...
Не стига, че беше боядиса ужасно, но и взе да пада... Дотук ~400лв за да поправя колата след намесата на "майстора". Не знам кой ден ще ми падне пердето и ще се разходя до Овча Купел...

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Очаква се някакъв смислен отговор от колегата, иначе темата отива в коша.
Може да добавите сервиза в темата "За Бога, братя, не ходете в тези сервизи!". Сега видях, че в заглавието има правописна грешка "тенекИджйски" услуги. Защо не го забелязах тогава...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bonecrusher написа:Здравей колега, нямам никакво желание моята тема да се превръща в съдилище или сборище на семкаджий или нещо такова. Нито пък да заприлича на темата на Вальо-вентоман. Такива дребни душици като този момък дето драскат и мразят не мисля да ги удостоявам с отговор. Във всеки един сервиз има доволни и недоволни клиенти, пък и за 80 лв на детайл толкова. Ако желаеш - моля изтрий темата.
Поздрави, Боби
dobrin написа:bonecrusher написа:Здравей колега, нямам никакво желание моята тема да се превръща в съдилище или сборище на семкаджий или нещо такова. Нито пък да заприлича на темата на Вальо-вентоман. Такива дребни душици като този момък дето драскат и мразят не мисля да ги удостоявам с отговор. Във всеки един сервиз има доволни и недоволни клиенти, пък и за 80 лв на детайл толкова. Ако желаеш - моля изтрий темата.
Поздрави, Боби
Като започнахме да се обиждаме, ще кажа няколко думи на тоя цървул!
Всеки уважаващ себе си майстор не нарича клиентите си "семкаджий" или "дребни душици"! На детайл взимаш 100лв, а не 80лв! Аз НЕ съм се договарял за цената - видя колата и каза колко ще струва! Дадох ти толкова колкото беше казал, за което още съжелявам и не трябваше да го правя, защото хора като теб се лекуват само по този начин!
Към модераторите:
Не мисля, че темата трябва да се трие, а както написах по-горе да се прикачи към темата "За Бога, братя, не ходете в тези сервизи!" Всеки член на този форум има правото да знае какво ще получи срещу парите си.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странно.
Аз съм правил задна броня при Боби на старата кола.
Да забави се ден повече от предвиденото, но имаше работа.
Качеството й беше безкомпромисно, дори ми боядиса и парктроник датчиците, които бяха нанасяни отделно на колата ...
Аз съм правил задна броня при Боби на старата кола.
Да забави се ден повече от предвиденото, но имаше работа.
Качеството й беше безкомпромисно, дори ми боядиса и парктроник датчиците, които бяха нанасяни отделно на колата ...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”