Автобояджийски и тенекиджийски услуги

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
A9A
Автомобил:
Двигател:

Re: Автобояджийски и тенекиджийски услуги

Мнениеот A9A » Сря 03 окт 2012 8:36

Осем месеца по-късно боята на задната броня почна да се отлюпва... :banghead: Не стига, че беше боядиса ужасно, но и взе да пада... Дотук ~400лв за да поправя колата след намесата на "майстора". Не знам кой ден ще ми падне пердето и ще се разходя до Овча Купел...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 03 окт 2012 9:04

Очаква се някакъв смислен отговор от колегата, иначе темата отива в коша.

Потребителски аватар
A9A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот A9A » Чет 04 окт 2012 9:29

Може да добавите сервиза в темата "За Бога, братя, не ходете в тези сервизи!". Сега видях, че в заглавието има правописна грешка "тенекИджйски" услуги. Защо не го забелязах тогава...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 04 окт 2012 14:56

bonecrusher написа:Здравей колега, нямам никакво желание моята тема да се превръща в съдилище или сборище на семкаджий или нещо такова. Нито пък да заприлича на темата на Вальо-вентоман. Такива дребни душици като този момък дето драскат и мразят не мисля да ги удостоявам с отговор. Във всеки един сервиз има доволни и недоволни клиенти, пък и за 80 лв на детайл толкова. Ако желаеш - моля изтрий темата.

Поздрави, Боби :beer

Потребителски аватар
A9A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот A9A » Вто 09 окт 2012 12:40

dobrin написа:
bonecrusher написа:Здравей колега, нямам никакво желание моята тема да се превръща в съдилище или сборище на семкаджий или нещо такова. Нито пък да заприлича на темата на Вальо-вентоман. Такива дребни душици като този момък дето драскат и мразят не мисля да ги удостоявам с отговор. Във всеки един сервиз има доволни и недоволни клиенти, пък и за 80 лв на детайл толкова. Ако желаеш - моля изтрий темата.

Поздрави, Боби :beer

Като започнахме да се обиждаме, ще кажа няколко думи на тоя цървул!

Всеки уважаващ себе си майстор не нарича клиентите си "семкаджий" или "дребни душици"! На детайл взимаш 100лв, а не 80лв! Аз НЕ съм се договарял за цената - видя колата и каза колко ще струва! Дадох ти толкова колкото беше казал, за което още съжелявам и не трябваше да го правя, защото хора като теб се лекуват само по този начин!

Към модераторите:
Не мисля, че темата трябва да се трие, а както написах по-горе да се прикачи към темата "За Бога, братя, не ходете в тези сервизи!" Всеки член на този форум има правото да знае какво ще получи срещу парите си.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 15 окт 2012 12:54

Странно.
Аз съм правил задна броня при Боби на старата кола.
Да забави се ден повече от предвиденото, но имаше работа.

Качеството й беше безкомпромисно, дори ми боядиса и парктроник датчиците, които бяха нанасяни отделно на колата ...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”