ruslanmilev написа:Няма значение !Каквото е писано да се счупи , ще се счупи!Прочети си законите на Мърфи!
От тема viewtopic.php?f=24&t=350115

ruslanmilev написа:Няма значение !Каквото е писано да се счупи , ще се счупи!Прочети си законите на Мърфи!
scuba написа:Нека го кажем така: Какво според вас трябва да има на герба на Бургас
parno написа:
и от долу надпис "Зоб до гроб!"![]()
beritron1 написа:здравейте имам пасат 2006 2,0 TDI 140 и демферния маховик издаде багажа. Нов е мн. скъп, от морга незнам дали е добра идея, или да сложа плътен..... незнам, кой е съвместим. Помагайте моля, че пари нямя.
agen7 написа:Търся да закупя Бяла Задна врата за голф 2 /естествено с 5 врати / моято претърпя удар и не ми се кара на маистори... искам да я подменя. отделим съм 30-40 лв дано се вместя. ПОздрави!
bobi 7 написа:Здравей,колега имам бели врати коя от трите ти трябва,лява,дясна или багажник /5 врата/
Dark написа:Продавам Голф 3 1.8GT Фарове Angel eyes,стопове Angel eyes...
mitko85 написа:Интересно ми е, ако специалиста беше казал, че вместо филтър може да се сложат плетени вълнени чорапи...Няма да се учудя, ако в тоя форум се появи тема "как да си издълбая нови грайфери на гумите".
DoH_KuXoT написа:може и от изтрезвителното да ми дадат такава бележка, че много ме дразни светлината защото съм махмурлия. И като ме спират Кухите да ме черпят Шкембенце люто горещо...най-любимото нещо, сутрин и вечер шкембенце яж, засища дава кураш...Winner25 написа:racing_team_vidin написа:Winner25 написа:Преди доста време в някъв форум бях чел, че можело да се вземе някаква бележка от дерматолог, че ти пречи слънчевата светлина, и нямало проблеми с полиаите. Дали има нещо вярно в това обаче не знам.
Тази бележка ти я дават, пожизнено, ако си вампир!!!Все пак си остава проблема за нощем, какаво правим като те спре чичко полицай
Ти ако си имаш бележка, няма вечер няма ден. Все едно на инвалидните автомобили, да им махат стикера като го няма инвалида![]()
![]()
Problem s el.stakla Passat 1898g
KIRO123 написа:привет колеги купувам пласмасите около вулана на голф 3 96 година със чупещ вулан спешно .
Бензин да те одави,ток да те обие и не пали
feikot написа: ...те живеят 6 човека в 4 стаен,по 2ма в стая (2х2 момчета и една стая с 2 кокошки))
Хакогени за Голф 3
lunaman написа:Един приятел ми каза, че може да е от акумулатора ( то е батерия по точно )
не се запутяват
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта