Ама хайде нали си мой човек от мен да мине ще кажа,че и голфчето стана красавец Гошо от Русе :)
- schnitzer40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гошо от Русе :)
Фотографа ти е добър определено
Ама хайде нали си мой човек от мен да мине ще кажа,че и голфчето стана красавец 
Ама хайде нали си мой човек от мен да мине ще кажа,че и голфчето стана красавец - schnitzer40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Не е истина колко лададжии се навъдихме
Жокерче, честито да ти е и от мен. И аз така като тебе сторих и вече си имам Пасат Б3 комби/Кораба Майка/.
Все по красиво става голфчето, личи си че е на лададжия...
Жокерче, честито да ти е и от мен. И аз така като тебе сторих и вече си имам Пасат Б3 комби/Кораба Майка/.
Все по красиво става голфчето, личи си че е на лададжия...
Хихих мерси.. Тоо наистина,че си личи де..Лададжийските морафети и фасони няма как да се скрият
Пари да има ще го направим много.. 
И да е малко по смислен поста,вече и с Xenon благодарение на Shnitzer40
п.п. Илияне да си регулираш малко регистрационния номер,че от тая снимка изглежда сякаш моя е накриво..
И да е малко по смислен поста,вече и с Xenon благодарение на Shnitzer40
п.п. Илияне да си регулираш малко регистрационния номер,че от тая снимка изглежда сякаш моя е накриво..
- schnitzer40
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябва ми нова пластмаса знаеш... - wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Тя тая лада е по-бърза, затова от ускорение се е накривил номера
, не пластмаса, ами стоманена рамка ще трябва...
Майтапа настрана, Илияне ладата е страшна, истинска и стилна.
И за да не съм тотално офф, тоз голф няма ли си някви свестни джанти, неподарени, едни петолъчки например, били те и БОРБЕТ А.... Искрено го пожелавам на Жокерчето, мераклия е, ще му прилягат. Е, и едни класически WESSEM ще му отиват много, ако и без ксенон да са, четвъртити, изчистени .... да не каже прекрасни..
ПС ЪЪ, къде му е белият сенник, бед луука, пък и едни тъмни стъкла ще му отиват, мисля си аз...
, не пластмаса, ами стоманена рамка ще трябва...Майтапа настрана, Илияне ладата е страшна, истинска и стилна.
И за да не съм тотално офф, тоз голф няма ли си някви свестни джанти, неподарени, едни петолъчки например, били те и БОРБЕТ А.... Искрено го пожелавам на Жокерчето, мераклия е, ще му прилягат. Е, и едни класически WESSEM ще му отиват много, ако и без ксенон да са, четвъртити, изчистени .... да не каже прекрасни..
ПС ЪЪ, къде му е белият сенник, бед луука, пък и едни тъмни стъкла ще му отиват, мисля си аз...