Кой мотор от двата помпа дюза или 110
- niki_68
- Автомобил:
- Двигател:
Кой мотор от двата помпа дюза или 110
Здравейте колеги продадох си голфа 3 и сега мисля да купувам пасат или голф 4 но се двуумя кой мотор помпа дюза или 110 савети благодаряви
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой мотор от двата помпа дюза или 110
ПД-определено 131кс.,но това е мое мнение,но ти си знаеш и решението си е само твое.
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
По-запазения бих казал аз. Има доста писано по форума както за 110, така и за 116, така и за 131к.с. Порови се малко в подфорумите за пасат и голф и ще намериш инфо.
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
помпа дюза
по-тих, по-малко вибраций, по-добро ускорение, по-нова технология
Здравей колега има изписано много по темата, но моето мнение е за помпа дюза.Преди месец станах собственик на такъв Голф 4 101к.с. и съм много доволен.Мотора е много пъргав носи на тунинговане но малко по скъпа подръжка.Вземай която те грабне и е по запазена.
Успех
Успех
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
mccoy написа:помпа дюза
Много точно казано

instantaccess написа:По-запазения бих казал аз. Има доста писано по форума както за 110, така и за 116, така и за 131к.с. Порови се малко в подфорумите за пасат и голф и ще намериш инфо.
Колегата пита към кой двигател да се насочи да гледа и търси,а не кой бел по-запазен.
Поне аз така разбрах в темата.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам и 110 коня и помпа дюза 115 коня. Бих избрал ПД131 коня. Много хубава машина. Обаче най правилния съвет е да не се ориентираш толкова по мотора а по състоянието на колата. Гледаш да намериш читав мотор и си караш спокойно. Щото ако вземеш някой кошник, независимо с кой мотор е, ще те накара да намразиш ТДИ
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:Аз имам и 110 коня и помпа дюза 115 коня. Бих избрал ПД131 коня. Много хубава машина. Обаче най правилния съвет е да не се ориентираш толкова по мотора а по състоянието на колата. Гледаш да намериш читав мотор и си караш спокойно. Щото ако вземеш някой кошник, независимо с кой мотор е, ще те накара да намразиш ТДИ
Нещо подобно исках да кажа като казах по-запазения! Имам един приятел, който преди години имаше 131к.с. - еми не уцели, купи колата за 14-15хил.лв., хвърли още 10 хил за чисто нови дюзи, глава, турбо и т.н. и не се оправи колата. После си купи 116коня, пак пасат. Кара го над 200хил.км. вече, рециклирано турбо има само.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Вземи по запазената В грешка сте обаче че ПД е по тиха 

- lusko_vabel
- Автомобил: Vw Passat B5 1.9 TDI
- Двигател: AFN
- Контакти:
Значи така е търси по добре читав двигател ходова част и т.н..Аз вече почти една година карам 110 к.с и съм много доволен само обслужване съм му правил за сега.И според мен ПД е малко по шумен.Лично на мен за моя двигател са ми казвали че до сега не са чували толкова тих дизел.Казват абе тва много тихо работи не се чува почти, дори на бензиностанция веднъж едни хвана пистолета за бензина и аз му викам дизел дизел.Успех колега изборът си е изцяло твои. 

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
хм...то хубаво, обаче ПД не ги ли пуснаха по пързалката заради проблемна екология ( нещо беше проблем за оня "хубавия" филтър за твърди , меки и Средни
частици) и известна неприязън към скапана нафта - ( демек нашата ) и скапани масла ( демек такива каквито и тук се намират в изобилие) както и скапани майстори ( също не липсват)
То е ясно, че е по добре да се избере по запазеният автомобил, ама и другото не е зле да се вземе под внимание 

- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Колега жена и кола са на късмет,може да си купиш най-големия самолет и да се скапе,може и най-големия курник и да те кара,ако са го наблъскали с добавки и после да се отчаяш.Зетова гледай и слушай и мириши като купуваш и карай,успех с избора 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
juve написа:хм...то хубаво, обаче ПД не ги ли пуснаха по пързалката заради проблемна екология ( нещо беше проблем за оня "хубавия" филтър за твърди , меки и Средничастици) и известна неприязън към скапана нафта - ( демек нашата ) и скапани масла ( демек такива каквито и тук се намират в изобилие) както и скапани майстори ( също не липсват)
То е ясно, че е по добре да се избере по запазеният автомобил, ама и другото не е зле да се вземе под внимание
Oт всичко което каза само в последното ти изречение има доза истина

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
IvailoOo написа:juve написа:хм...то хубаво, обаче ПД не ги ли пуснаха по пързалката заради проблемна екология ( нещо беше проблем за оня "хубавия" филтър за твърди , меки и Средничастици) и известна неприязън към скапана нафта - ( демек нашата ) и скапани масла ( демек такива каквито и тук се намират в изобилие) както и скапани майстори ( също не липсват)
Oт всичко което каза само в последното ти изречение има доза истина
И защо мислиш така

- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Ако нямаш излишни пари за харчене вземи 110 AHF. По помпа-дюзата само пари ще даваш.
Върни се в “Дизелови агрегати”