Леле колко можеш да се заиграеш с цветовете

Поздрави

AE86 написа:... Черният не е цвета на АТС-а...

.

докато не ми щукне нешо през зимния преиод да ги променя де, за началото на другото лято ще работя вече за 9J джанти и окачване, че не е работа с по-тесни... 

, не мога да си представя с твоите Zender-и 8-ци особено с ЕТ 0 колко брутална ще е стойката, но определено ще я играем тази с тебе... 
, другите оферти почваха от 90-100 лева и то за детайл в друг цвят
, а този си дойде с моя цвят и беше само drill & play
.
, сега мисля промени по няколко аспекта за колата и скоро време ще има занимавки - ще сменям CD-то - моето ще заминава в родителското Lupo защото не се връзва с моя интериор - а там ще свети идеално(червено и синьо), чудя се дали да си оставям "музиката" или какво ново CD със зелена подсветка да купя за РД-то ми, ново попълнение откъм джанти и боя предстои, малко обновяване на ходовата част, евентуално нова алармена система, цялостно фолио за прозорците и подобни глупости... 

vackooo написа:Момчета разгледайте 9-та седия на кенулд,и ще говорите друго,верно малко повече пари е,но като се взима нещо нека да е като хората!

vackooo написа:Момчета разгледайте 9-та седия на кенулд,и ще говорите друго,верно малко повече пари е,но като се взима нещо нека да е като хората!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта