Vw Lupo 2000г. 1.4 AUA - проблем с зумера на фаровете

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
gamena666
Автомобил:
Двигател:

Vw Lupo 2000г. 1.4 AUA - проблем с зумера на фаровете

Мнениеот gamena666 » Сря 17 окт 2012 18:45

Колеги четох няколко теми във форума ,излезе че всички имаме зумери но на някои не ни работят и при мен случая е такъв.Имам няколко въпроса за да си поправя колата.
1.Каде се намират релетата и зумера на Vw Lupo (Видях че са над бушоните на поло ,но на лупото не ги знам)Къде е самият зумер на някои беше платката на километража при нас там ли е?
2.Каде е свързан другия край на зумера в шофиорската врата коя му е буксичката? В смисъл как разбира че вратата се отваря ?
Благодаря за вниманието :)

PoloBeP
Автомобил: Passat B7
Двигател:

Re: Vw Lupo 2000г. 1.4 AUA - проблем с зумера на фаровете

Мнениеот PoloBeP » Вто 23 окт 2012 13:13

1. При Polo 2000г. зумерчето се намира в самото табло(километраж...). Предполагам при Лупо от същата година, пак е там. При мен беше изгоряло зумерчето, симптоми - едната зима пискаше, следващата не искаше.
За сваляне, маха се шапката на таблото. После се изважда и самото табло има две букси откачат се с лостчета. Извади минус клемата на акумулатора!
2. тук електричари да кажат но началните условия са две, отворена врата (има датчик, прахозащитен) и изваден контактен ключ. Как е реализирана логиката не знам.

gamena666
Автомобил:
Двигател:

Re: Vw Lupo 2000г. 1.4 AUA - проблем с зумера на фаровете

Мнениеот gamena666 » Вто 23 окт 2012 16:55

Дотук разбирам всичко ,но някой да знае по лесен начин да накарам колата да пищи като забравя фаровете ,че да разглабям таблото малко ме е страх после нз как ще го сглобя :D

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”