Някой да работи в БТК

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Пон 06 ное 2006 21:11

blacki написа:Ами работи мой роднина в БТК ама лични данни няма да ти дадът. При положение че и на прокуратурата даже не се дават освен ако няма извършено тежко криминално деяние. :wink:

Не се знае ако мадамата прочете някой мейл какво ще й хрумне да ми направи ... :a boi de :bishop :ihaaaaa

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пон 06 ное 2006 23:16

Ти сега внимавай да не ти се лепне некой leylogger, че тогава става интересно...

Потърси в Google, има програми които следят ИП и такива които го скриват.... правил съм си проби, едно ИП го проследи до град, има вариант и адрес да ти даде, но трябваше да си платиш, а с БГ не знам колко точно може да бъде отразена тази информация...

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Някой да работи в БТК

Мнениеот pit » Вто 07 ное 2006 11:17

pipi_to написа:Хора, трябва ми помощ, някой се опитва за 2-ри път да ми разбие паролата на личната поща. Имам му ИП-то. Дали ще се намери някой да помогне да разбера кой е този любопитко?

Здравей, как разбра че се "опитва" или е влизал или не.... :D Аз по един e-mail с оферта за wireless интернет , (копелето ме завлече с 200$..ама аз съм виновен като съм балък), намерих трите имена,домашен адрес, домашен телефон,служебен телефон,служебен адрес,фирмата в която работи, фирмата която му продава интернета който той препродава...и накрая оставих нещата недовършени.. :oops: :roll:
На ADSL-те за домашни IP-то се сменя всеки път когато изкл./вкл. модема..така че...,лог файл има наистина от кой телефон и кога е ползвано дадено IP,но няма да ти го покажат :wink: Първо си виж собствения компютър... и хората дето го ползват :wink:

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 07 ное 2006 11:48

А как разбра, че някой се е опитвал успешно или безуспешно да ти влезе в пощата?

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Вто 07 ное 2006 12:12

В пощата има хистори, където пише кога от кое ИП някой е въвеждал грешна парола или се е опитвал да въведе таен отговор.
Според мен ИП адресът е статичен, защото първият път, когато се е опитвал да влиза, беше преди месец.

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Вто 07 ное 2006 12:56

pipi_to написа:Според мен ИП адресът е статичен, защото първият път, когато се е опитвал да влиза, беше преди месец.
Аз не съм си гасил компютъра от 2 седмици :wink: айпито ми не е статично,но от две седмици седи едно и също :D Ако преди месец е било същото,и е на БТК 100% е на бизнес абонамент :wink: ...Егати мейла да пази лог на грешните опити..,моя може само да се види откъде съм влизал последно и кога:час и дата

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 07 ное 2006 17:04

Няма да ти обърнат внимание на хелп-деска на БТК - опазването на собствените ти пароли не е тяхна работа...бачках допреди няколко месеца там и знам хелпдеска...свързват те с не много учени каки, за елементарни въпроси, ако се запецне ситуацията викат специалист. Специалиста ще те отсвири, щото не му е работа да следи от кое айпи кое се опитват да счупят.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Re: Някой да работи в БТК

Мнениеот vladtod® » Вто 07 ное 2006 17:26

pipi_to написа:Хора, трябва ми помощ, някой се опитва за 2-ри път да ми разбие паролата на личната поща. Имам му ИП-то. Дали ще се намери някой да помогне да разбера кой е този любопитко?

що не изтриеш писмата или да си ги препратиш на друга поща и да сложиш един готин вирус вутр и оня като влезе да се омаже.?

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 07 ное 2006 18:07

pipi_to написа:Според мен ИП адресът е статичен, защото първият път, когато се е опитвал да влиза, беше преди месец.

Няма да мога да ти помогна колега :)Пробвах да измайсторя нещо там с девойката обаче не стана, въпреки че се опита но тр да се изиска там от хора които се занимават с това и става малко бюрокращина ... няма кой да се разправя ;)
Съжалявам че не можах да помогна ...

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Вто 07 ное 2006 19:31

Ее, щом е сложна работата, мани. Но идеята на vladtod много ми хареса, но надали ще я приложа. Не искам да си погубвам пощата, заради неуспешните опити на някой си да проникне вътре.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 07 ное 2006 21:58

бтв.. един приятелски съвет от мен... когато ползвате уай-фай мрежи без криптиране гледайте да не посещавате сайтове които изискват ауторизация. Също така си изключете и мейл клиентите ако не използват криптиране на данните!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”