Моля за помощ колегите от Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Моля за помощ колегите от Варна
Здравейте колеги, гледам че антифриза ми е под минимума и искам да долея, от скоро съм във Варна и не познавам добре града, да ме насочите към магазин за автоаксесоари,карам с един жълт руски антифриз и съответно искам да долея със същия,ако някой е взимал такъв да каже от къде, ако не мога да намеря точно този с какъв да долея?

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Re: Моля за помощ колегите от Варна
Има доста Авто магазини на Гюрлата ( в Младост ) ако я знаеш къде е погледни там, а аз си вземам от едно цехче в завод ( Христо Ботев ) само че там няма да намериш този руския, който си посочил. Там те сами си го правят и е на по-ниска цена от магазинските, ако не ги знаеш местата пиши на ЛС да се разберем нещо или да те опътя или да те закарам до там.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше един магазин Арарат, между старата автогара и новата частна / маршрутките за Бургаз/. През моста по "Капитан Райчо" беше май
- не съм ходил скоро.http://autoplanet1.com/firma/7390-ararat93-ood

- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
На ЖП гарата улица Цари брод посока към обръщача на автобусите има точно жълт антифриз. Пича е много точен продава всякакви глезотии за автомобили.
П. П. Тази улица е еднопосочна от ОМВ към обръщача на автобусите успоредна на ул. Девня.
П. П. Тази улица е еднопосочна от ОМВ към обръщача на автобусите успоредна на ул. Девня.
Благодаря ви колеги за отговорите.Ходих до жп гарата улица Цари брод там има доста магазинчета и в едно от тях намерих точно този антифриз.
bayspiro написа: /
Бургаз/
Без да искаш ли го написа или се обърка?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Слаб писач! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”