Напълно съм съгласен с Драго. Стига вече глупости. Знаете ли как се строи път, ами магистрала, знаете ли какви са изискванията за магистрала, а знаете ли как се прави таз магистрала без да се спира движението. Нали всички всеки ден минавате от там, кажете ми коя зграда ще бъде съборена - Диана ли, ОМВ ли, царско село ли, кое?
Този проект не е от вчера а от много много години, Има си градоустройствени планове, има си архитект на София, има си всичко, не си мислете че всичко е от тук оттам. Ще бутнат две три бараки за дърва, дето не са законни, ще платят земята на ората и това си е съвсем нормално. А тез от вас дето ще го построят за по малко време, с по малко пари, питамм ги аз тях, защо не участвахте в търга, защо нямате еди каъв си годишен оборот от стройтелство на подобни съоръжения, защо нямате еди каква си техника и еди колко си служители, за да сте технически обезпечени да го направите, защо не предложихте "Евтиния вариант" на 2 километра навътре като алтернативно решение?
кекекекекекекеке,

най- ми ареса тва за бустано на дедо:) точно те така си е и със околовръстното, обаче това се нарича шанс, защо и вие не си купихте земя едно време там като беше на безценица и не ви я обезщетят на вас сега.
Айде дано успеят отговорните господа да организират добре движението (щото мисля че това ни куце при ремонтите, разбира се не самите ремонти), просто трябва да се помисли за обходните маршрути, да се бъзнат светофарите, едно друго некой друг знак да се сложи по отрано да се знае.
И хайде като стане ще си го честитиме:)