shanadjiqta написа:тая вечер изкарах зверчето пак на арената,пуснах се с бмв 530 Д 231 коня с чип и генерация,2 старта от място го бия с кола,летящ от 40 леко ме издърпва но после го настигам и минавам.На Сливен е дал най-добро 14,3......
shanadjiqta написа:всичкото хубаво,ама нещо се бъркаш,радневското БМВ не е комби
driver написа:.. Да ти кажа, че едно читаво 325 ще те разстрелва яко..
Iago написа:driver написа:.. Да ти кажа, че едно читаво 325 ще те разстрелва яко..
Как по-точно мислиш че ще стане това? Кога читаво 325 ще слезне до ниски 14ки?
АБФ и 325.. както и АБФ и конкретно това ВР6 в конкретно това купе нямат нищо общо.
shanadjiqta написа:330д 184-те коня беше комби.Ама и да не беше какъв мислиш щеше да е резултата? Момчета тука усещам някаква БМВ кампания и някои хора нещо се засягат,че тупам коли от тази марка.Ами време е да решите в кой форум да ходите тогава,тук е ФВ,тоест ИСТИНСКИ КОЛИ,а не шейни за пързаляне.Моите уважения към другата немска марка,ама досега БМВ не ме е било,съжалявам.
driver написа:shanadjiqta написа:всичкото хубаво,ама нещо се бъркаш,радневското БМВ не е комби
Разбрах, че си се пускал с е46 комби?
shanadjiqta написа:330д 184-те коня беше комби.Ама и да не беше какъв мислиш щеше да е резултата? Момчета тука усещам някаква БМВ кампания и някои хора нещо се засягат,че тупам коли от тази марка.Ами време е да решите в кой форум да ходите тогава,тук е ФВ,тоест ИСТИНСКИ КОЛИ,а не шейни за пързаляне.Моите уважения към другата немска марка,ама досега БМВ не ме е било,съжалявам.
Jivko7777 написа:
Е ако имаш желание баткада ти доведа тукашното е60 което разстреля на данко е60-ката, ааа и върви 2-3 коли зад въпросната м3-ка
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dnl4TSLKkZQ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта