Аман от идиоти в тази държава ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Аман от идиоти в тази държава ...

Мнениеот eminem94 » Пон 22 окт 2012 23:35

ВЕче ми писна от кретенски неща,след като сумати пъти ми къртиха спойлера,жулиха колата,крадоха ми надписчета и тнт ... Ето една снимка преди малко какво се случи на колата ми докато чаках един приятел пред блока му в Х.Димитър ...

Изображение

Вземам да си задавам въпроса : Тези хора нямат ли поне капка възпитание ???

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Аман от идиоти в тази държава ...

Мнениеот hooligans » Пон 22 окт 2012 23:39

Музиката на мах ли беше? :lol:
Или го чакаше на запален двигател? :lol:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 22 окт 2012 23:41

лапешори от по-високите етажи
няма да се шашкаш, можеше и по-зле да е, снощи пред блока на един приятел са запалили Г3, дим дим дим...

Потребителски аватар
vihren1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vihren1 » Пон 22 окт 2012 23:43

Това прилича на яйце. Не е толкова страшно. Може да си ги провокирал, да си спрял под балконите на хората и да си пуснал любимата си чалга да речем. Аз вчера за малко да хвърля нещо по един дето в 15:00 беше надул музиката в колата, време когато нормалните хора спим следобеден сън :D

Потребителски аватар
eminem94
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пон 22 окт 2012 23:46

Там е работата,че двигателя не работеше ,а музиката я бях спрял,че говорех по телефона ...Нито съм свирил пред блока нито съм правил каквито и да било неща,които да провокират някой,просто спрях колата на улицата ... :?

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Вто 23 окт 2012 7:31

Виж и другата страна, легнал си си в 22.30, обаче някой отдолу под твоите прозорци тряска врати, говори по ГСМ, а ти искаш да спиш, ще ставаш рано в 7:00, какво да направиш, да извикаш извинявай може ли по тихо вече е 23 часа ? Сещаш се какво ще стане. Затова прежалваш 20 ст за едно яйце :idea:

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Вто 23 окт 2012 7:32

били са някои лапета според мен

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 23 окт 2012 7:49

sp_konsulov написа:Виж и другата страна, легнал си си в 22.30, обаче някой отдолу под твоите прозорци тряска врати, говори по ГСМ, а ти искаш да спиш, ще ставаш рано в 7:00, какво да направиш, да извикаш извинявай може ли по тихо вече е 23 часа ? Сещаш се какво ще стане. Затова прежалваш 20 ст за едно яйце :idea:

Ебати логиката!
Ако всички разсъждаваме така си е ебало майката!
До 22:00 може да прави каквото иска в рамките на разумното разбира се, без да излизаме от нормите на доброто възпитание!
Когато ти пречи някой и вече си надвишава правата зададени от закона, можеш да се обадиш на органите на реда, които ще пристигнат при дразнителя за по малко от 5мин и ще се реши въпроса по цивилизован начин!
Ако ли не, мятайте яйца, говна или каквото имате през балконите и прозорците си!!!!!

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Вто 23 окт 2012 8:06

Г-н doaiena,
защо някой трябва да страда когато някой друг евентуално нарушава закона ?
По закон ако някой ти навлезе в личната територия имаш право да се отбраняваш със същото и по-малко оръжие.
Аз не мога да преценя дали са равносилни Говорене по ГСМ, след 22.00 и хвърлено яйце, преценете Вие :D

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Вто 23 окт 2012 8:34

Е искаш да кажеш, че след 22 не мога да говоря по телефон?!? Ти като говориш по телефон да не би да викаш с всичка сила та да пречиш на някой да спи?!?

Потребителски аватар
Shakez
Автомобил: Passat CC
Двигател: CBAB

Мнениеот Shakez » Вто 23 окт 2012 8:35

Постъпката е идиотска. Вероятно са били лапета. Едно време ние да не би да не сме правили подобни простотии. heavy metal zork
Аз даже си спомням какъв бой отнесох заради 3 кг картофи, които бяха мигрирали с цел уличните котки в градинката зад блока. :mrgreen:

Виж ако е възрастен с тия яйца, което не е малко вероятно - вярно са идиоти. mhihi Между другото аз подобна случка имах със стъклена чаша, но не съм бил в колата, а предния джам си замина. Та мога да ти кажа - радвай се, че е било яйце. :applause:

Потребителски аватар
sp_konsulov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sp_konsulov » Вто 23 окт 2012 8:46

Разбира се, че може да правиш всичко, да говориш, да форсираш двигател, да пускаш музика, просто трябва да знаеш ,че в един момент на адски търпеливите и благи, кротки хора им писва и получаваш ответна реакция :drunk

Петър Петров написа:Е искаш да кажеш, че след 22 не мога да говоря по телефон?!? Ти като говориш по телефон да не би да викаш с всичка сила та да пречиш на някой да спи?!?

Потребителски аватар
eminem94
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 23 окт 2012 9:01

sp_konsulov написа:Разбира се, че може да правиш всичко, да говориш, да форсираш двигател, да пускаш музика, просто трябва да знаеш ,че в един момент на адски търпеливите и благи, кротки хора им писва и получаваш ответна реакция :drunk

Петър Петров написа:Е искаш да кажеш, че след 22 не мога да говоря по телефон?!? Ти като говориш по телефон да не би да викаш с всичка сила та да пречиш на някой да спи?!?

КОлега пак казвам,не съм направил нищо с което да ги провокирам :D На 7 градуса да не съм луд да излезна до колата да говоря по телефона ... :Д А и нямаше 22 часа ...

Потребителски аватар
Pirogov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pirogov » Вто 23 окт 2012 9:02

Тези които хвърлят от балконите са скапани мишки.Аз никога не съм го правил, макар и понякога да е имало джангър. Трябва да сме малко по-толерантни, а не като съседите ми които умряха слава Богу - като усиля малко телевизора да викат полиция и да тропат по тръбите на парното.Идиоти.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 23 окт 2012 9:06

sp_konsulov написа:Виж и другата страна, легнал си си в 22.30, обаче някой отдолу под твоите прозорци тряска врати, говори по ГСМ, а ти искаш да спиш, ще ставаш рано в 7:00, какво да направиш, да извикаш извинявай може ли по тихо вече е 23 часа ? Сещаш се какво ще стане. Затова прежалваш 20 ст за едно яйце :idea:

Като гледам си от хората, които трябва да си отидат на село, да им е тихо :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”