VW Polo SDI- въпроси
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: VW Polo SDI- въпроси
Погледни си салона на кола на реални 190 000км и виж този от обявата, на която пише, че е на по-малко от твоят. Виждаш ли разликата? 

- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Погледни си салона на кола на реални 190 000км и виж този от обявата, на която пише, че е на по-малко от твоят. Виждаш ли разликата?
Не съм казал конкретно за тази от обявата моята е 10000000 пъти по запазена и от към волана и кожата на скоростите и всичко говорех ти за моята!!!!А тази от обявата е бая кочина вътре!!!
- stefan4o
- Контакти:
Аз коментирах нея, а не твоята кола. Нещо не сме се разбрали
За твоята съм напълно съгласен, че изглежда на реални 200 000км.

- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
analplanet написа::beer![]()
колега,гледам че твоята си я пуснал в мобилето, каква е причината за продажбата??
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
stefarata написа:analplanet написа::beer![]()
колега,гледам че твоята си я пуснал в мобилето, каква е причината за продажбата??
Семеен съм и с малко дете много багаж.
Причина-по голяма кола!!!!
- stefarata
някой има ли наблюдения върху тази автокъща- http://avtoelit2008.mobile.bg/ загледах това половерче там http://www.mobile.bg/11350052097540277
- stefan4o
- Контакти:
Колега, през 2012г. да дадеш пари за кола БЕЗ климатик е ценителска работа малко, нека не се засягат ценителите дето дават пари за такива коли. Огледай се и за други оферти, не виждам нещо фрапиращо в тая кола - нито е много евтина колата, нито е нещо особено, да не говорим, че тоя велурен салон дето са го писали хич го няма в нея, ама карай, ел.огледала също няма, според мен - бутонът им би трябвало да е на централната конзола, а там виждам само два за ел.стъклата.
Само като видя така написана обява ми е достатъчно да я прескоча без изобщо да ходя да я гледам. За 2 и малко отгоре смятам, че ще вземеш такава с климатик, според мен дай някой лев отгоре, за да не се псуваш лятото 
От любопитство - кое ти хареса в това Поло точно?

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Не бъркайте SDI с D, D е предкамерен, архаичен дизел, SDI е с директно впръскване, електронно управлявана помпа, доста по-сполучлив двигател, слагали са го дори на Шкода Октавия, не ми се мисли там каква динамика вади... Няма демпферен маховик, като цяло сполучлив вариант, но трябва да се внимава на каква кола ще попаднеш.
- stefarata
stefan4o написа:От любопитство - кое ти хареса в това Поло точно?
Ами де да знам кое точно ми харесва, може би това,че поне на вида по снимките е спретнато и поддържано. Естествено и не предполагам, че със сигурност е читаво, най-малкото защото по 5 снимки не може да се каже това. Но събирам мнения, не бързам с покупката ,защото ще ми е втора кола и смятам че избързах с първата ми. А нали се учим от грешките си

- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Колега, през 2012г. да дадеш пари за кола БЕЗ климатик е ценителска работа малко, нека не се засягат ценителите дето дават пари за такива коли. Огледай се и за други оферти, не виждам нещо фрапиращо в тая кола - нито е много евтина колата, нито е нещо особено, да не говорим, че тоя велурен салон дето са го писали хич го няма в нея, ама карай, ел.огледала също няма, според мен - бутонът им би трябвало да е на централната конзола, а там виждам само два за ел.стъклата.Само като видя така написана обява ми е достатъчно да я прескоча без изобщо да ходя да я гледам. За 2 и малко отгоре смятам, че ще вземеш такава с климатик, според мен дай някой лев отгоре, за да не се псуваш лятото
Ами ако намериш с клима и тръгнеш да копуваш продавача ти казва трябва само да се допълне и това допълване ти стъпе на 350лв. няма ли да се псуваш колега!Кола се взима с клима само ако работи без допълване,дори и да нее ползван пак е заминал на 50%.Пък и нз преди известно време ваще като са имали кола само с климатик ли е била и ...........
- stefan4o
- Контакти:
analplanet написа:Пък и нз преди известно време ваще като са имали кола само с климатик ли е била и ...........
Едно време е нямало и зимни/летни гуми, не знам дали знаеш. Нямало е тук де, иначе си е имало най-вероятно. Нямало е и хидравлика на волана, нямало е и ел.пакети по колите, но сега има, нали така? Освен това едно време не помня да е имало такива жеги лятото, аз съм 82-ри набор имам някакви спомени от началото на 90-те да речем

- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:analplanet написа:Пък и нз преди известно време ваще като са имали кола само с климатик ли е била и ...........
Едно време е нямало и зимни/летни гуми, не знам дали знаеш. Нямало е тук де, иначе си е имало най-вероятно. Нямало е и хидравлика на волана, нямало е и ел.пакети по колите, но сега има, нали така? Освен това едно време не помня да е имало такива жеги лятото, аз съм 82-ри набор имам някакви спомени от началото на 90-те да речем
Да така е не искам да се заяждам и не ме разбираи погрешно но да си купиш кола с климатик който е неработещ в момента е малко нож с две остриета!Или ще глътне много пари за правене или ще мине само с зареждане!
- stefan4o
- Контакти:
Съгласен съм, но още по-неприятно е, когато няма никакъв климатик, а поискаш да й монтираш. Тогава освен всичките профилактики, допълвания на фреон, ремонт на компресор и т.н. ги плащаш заедно с цената на частите и труда по монтажа на климатика. И сумата става още по-дебела. Да речем двойно. 

- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Съгласен съм, но още по-неприятно е, когато няма никакъв климатик, а поискаш да й монтираш. Тогава освен всичките профилактики, допълвания на фреон, ремонт на компресор и т.н. ги плащаш заедно с цената на частите и труда по монтажа на климатика. И сумата става още по-дебела. Да речем двойно.
Ами да може да се каже приател с поло 1.9SDI си присади клима с купуване и всичките бомаги дето се правеше даде:total-350лв!И климатика си бачка сега няма пр.!!!!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”