Въпрос за Каско след слагане на ГИ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dELpIt0
Автомобил: VW mk4
Двигател: 1.6SR 101hp

Въпрос за Каско след слагане на ГИ

Мнениеот dELpIt0 » Пет 26 окт 2012 12:40

Здравейте :beer Първо се извинявам,ако темата не е за този раздел,но не знаех къде да я пусна.Та въпросът ми е следният - купих си Голф 4 преди около месец и му направих още същият ден Каско в SDI ( към ЛевИнс ) и 2 седмици след това му сложих ГИ ( направен е преглед на колата още същият ден от ЛевИнс) . В SDI ми казаха,че след като сложа Газ трябва да отида на бул.Цар Борис III ( в ЛевИнс ) за допълнителен оглед на ГИ и да ми се направи някакъв добавък към Каското. Сега звънях в ЛевИнс и ми казаха,че нямали условие за задължителен преглед и добавяне на ГИ към каското и че ако стане нещо нямало проблем,защото застраховали колата по документи,а не по допълнителни неща ( това бяха думите на момчето... ) Питах го няколко пъти,ако стане нещо недай си боже,дали ще има проблем и отговорът му беше - Не. И каза,че това да добавя в полицата към каското,че имам Газ било мое желание и се правело само,ако аз го поискам и не било задължително...Няколко пъти го питах също дали този 2-ри преглед,ако отида ще се заплаща и той не можа да ми даде точен отговор,нито за парите за огледа нито дали е задължителен,защото доста увърташе,та искам ако има някой по запознат с тези неща да ми даде отговор дали трябва да ходя до там за този оглед или няма смисъл...доста далече ми е от нас и не ми се разкарва напразно...Не знам дали го обясних много точно,но дано сте ме разбрали :oops: :mrgreen: Мерси предварително :beer

Потребителски аватар
vwclub.bg
Автомобил: 2004 VW T5
Двигател: 2.5 TDI AXD 131 PS

Re: Въпрос за Каско след слагане на ГИ

Мнениеот vwclub.bg » Пет 26 окт 2012 13:32

Едно не ми стана ясно искаш да застраховаш ГИ, ако е така трябва да представиш фактура за него иначе трябва само да се впише в полицата че колата е на бензин/газ това е.

Потребителски аватар
dELpIt0

Мнениеот dELpIt0 » Пет 26 окт 2012 13:45

Не искам да го застраховам,просто от SDI ми казаха,че трябвало пак да ходя на оглед,след като съм сложил газ,защото уж било много опасно и риска за пожар при автомобила бил 50/50 и трябвало да го огледат,заради Каското.Нито искам да го застраховам ГИ нито нищо. Но май няма да ходя,явно тея не знаят по офисите ( от ЛевИнс и SDI ) какво да правят,говорят и обесняват,15 пъти ми прехърляха обаждането днеска...

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Пет 26 окт 2012 14:07

Значи отиваш там където маркират автомобилите и им казваш, че са ти сложили ГИ и искаш да го добвят към документа който е за маркиран автомобил. Пари не се доплащат допълнително! На листа който е потвърдено, че автомобилът е маркиран еди къде си, от долу с химикал пишат, че е сложен ГИ и си готов ;) няма абсолютно никакъв проблем, аз бях по същия начин като теб (и аз съм към ЛевИнс) отидох и просто го добавиха към белижката, че автомобилът е маркиран. Гледам че си от Надежда (аз също), ако искаш пиши на ЛС да ти кажа къде да отидеш да ти направят това нещо, става точно за 2 мин и е на пътя за Обеля ;)

Потребителски аватар
dELpIt0

Мнениеот dELpIt0 » Пет 26 окт 2012 17:24

Благодаря за отговорите :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”