Здравейте

Първо се извинявам,ако темата не е за този раздел,но не знаех къде да я пусна.Та въпросът ми е следният - купих си Голф 4 преди около месец и му направих още същият ден Каско в SDI ( към ЛевИнс ) и 2 седмици след това му сложих ГИ ( направен е преглед на колата още същият ден от ЛевИнс) . В SDI ми казаха,че след като сложа Газ трябва да отида на бул.Цар Борис III ( в ЛевИнс ) за допълнителен оглед на ГИ и да ми се направи някакъв добавък към Каското. Сега звънях в ЛевИнс и ми казаха,че нямали условие за задължителен преглед и добавяне на ГИ към каското и че ако стане нещо нямало проблем,защото застраховали колата по документи,а не по допълнителни неща ( това бяха думите на момчето... ) Питах го няколко пъти,ако стане нещо недай си боже,дали ще има проблем и отговорът му беше - Не. И каза,че това да добавя в полицата към каското,че имам Газ било мое желание и се правело само,ако аз го поискам и не било задължително...Няколко пъти го питах също дали този 2-ри преглед,ако отида ще се заплаща и той не можа да ми даде точен отговор,нито за парите за огледа нито дали е задължителен,защото доста увърташе,та искам ако има някой по запознат с тези неща да ми даде отговор дали трябва да ходя до там за този оглед или няма смисъл...доста далече ми е от нас и не ми се разкарва напразно...Не знам дали го обясних много точно,но дано сте ме разбрали

Мерси предварително