Сменят картите на ShellSmart
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сменят картите на ShellSmart
Аз имам една Шелска карта от 20 години, зелена, поименна. На времето се трупаха някакви точки, срещу които съм взимал чаши и други боклуци от специален техен каталог. От много години обаче не съм стъпвал в техните бензиностанции. Тези карти дали са още валидни, дали се трупат пак точки или се ползва отстъпка при зареждане? 

- terero
- Автомобил: VW PASSAT VW LUPO
- Двигател: AHU 98 AKU 00
и двете дизеларки си ги зареждам в шел и нямам проблеми относно разход и вървеж!
и някой пита за картите още се трупат точки.
и някой пита за картите още се трупат точки.

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
И аз от доста време зареждам само там.От новата им нафта съм много доволен.Определено много са се променили.Аз също преди не стъпвах там , но реших да опитам,преди само на ЕКО зареждах но сега смесен разход ми падна на 6,3 докато с на екото нафтата едвам 7 

- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
И моята я смениха, старата беше поименна, новата не.
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Добре бе... шел явно някои хора много не го обичат... други го обичат
.... Аз мисля че никога не са били много зле...даже на моменти по добре са от омв... но това е на вкус и на цвет приятели..нет!

- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:Скубич,шел не са това което бяха.Вервай ми
Същите са даже и по зле

Вервай ми

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
GARTNER написа:LILO&STICH написа:Скубич,шел не са това което бяха.Вервай ми
Същите са даже и по зле
Вервай ми
Ами не мога да ти повярвам,защото аз имам познат,който работи в основата на шел

- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
На мен също ми смениха картата. Аз също зареждам само от Шел и съм много доволен. Обслужването е на много добро ниво. Като слезеш от колата те поздравяват, мият ти стъклото и те изпращат както подобава. Няма да говоря как те гледат на криво в други бензиностанции. Това си е лично мое мнение и не карам никой да се съгласява с него. 

За качеството на горивото не мога да говоря от личен опит, но за количеството знам
Там поне са точни, не бият у грамажа, тва от личен опит го знам, до скоро поправях и калибрирах колонките им.
Иначе ако толкова ви трябва Смарт карта, имам една за подаряване, понеже не зареждам там от около 4 години. Даже са две, но не знам едната дали е активна все още.
Имам приятел зареждащ нафта само на Шел, доста доволен е от разход и работата на мотора. Обясняваше и за V-Power Diesel-a че не смее да слага от него, щото колата ставала доста по-пъргава от обичайно /момчето живееше 5 години в Холандия и караше същата кола. Според него нафтата тук не отстъпва от тази в Холандия./. Но лично според мен при светлите горива нещата зависят и от конкретния доставчик на горивото до обекта.
И не, не им правя реклама, просто казвам каквото знам на хора с който делим една идея.

Там поне са точни, не бият у грамажа, тва от личен опит го знам, до скоро поправях и калибрирах колонките им.
Иначе ако толкова ви трябва Смарт карта, имам една за подаряване, понеже не зареждам там от около 4 години. Даже са две, но не знам едната дали е активна все още.
Имам приятел зареждащ нафта само на Шел, доста доволен е от разход и работата на мотора. Обясняваше и за V-Power Diesel-a че не смее да слага от него, щото колата ставала доста по-пъргава от обичайно /момчето живееше 5 години в Холандия и караше същата кола. Според него нафтата тук не отстъпва от тази в Холандия./. Но лично според мен при светлите горива нещата зависят и от конкретния доставчик на горивото до обекта.
И не, не им правя реклама, просто казвам каквото знам на хора с който делим една идея.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Онзи ден докато плащах зареденотото от мен при тях гориво diesel fuel save
/за втори път /
на човека на касата пред мен му регистрираха и дадоха нова карта за 2 секунди и това е ......
ако запазят това качество на горивото - нищо чудно и аз да си извадя карта ..... , че Ромпетрол се скъсаха с тая отстъпка от 2 ст. на литър
но дано , че сме свидетели как в "зарибяващия" период горивото е ок - после ...... тесла

на човека на касата пред мен му регистрираха и дадоха нова карта за 2 секунди и това е ......
ако запазят това качество на горивото - нищо чудно и аз да си извадя карта ..... , че Ромпетрол се скъсаха с тая отстъпка от 2 ст. на литър

но дано , че сме свидетели как в "зарибяващия" период горивото е ок - после ...... тесла

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Преди около месец по принуда ми се наложи да сипя на един софийски Шел, дизелово гориво, V-power имаха само и резултата беше, че създадох на колата "стомашни проблеми", толкова прекъсване и трудно палене никога не е било... Последва допълване с Лукойлски боклук и колата се оправи. Тогава все още нямаше FuelSave, нямаше и агресивна маркетингова кампания.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
piter_96 написа:На мен също ми смениха картата. Аз също зареждам само от Шел и съм много доволен. Обслужването е на много добро ниво. Като слезеш от колата те поздравяват, мият ти стъклото и те изпращат както подобава. Няма да говоря как те гледат на криво в други бензиностанции. Това си е лично мое мнение и не карам никой да се съгласява с него.
напълно подкрепям

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Точките трудно се трупат.. Ако не си таксиджия или тираджия.. Аз си трупам повече точки от покупките... 2лв / 1точка
.. От глобул също съм трупал много точки като съм давал картата на приятели които плащат високи сметки

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
В McDonals по-добре се изразходват
За LIDL не го знаех

За LIDL не го знаех

Върни се в “ОФФ-Топик - други”