Кога е по-малък разхода на гориво?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 08 ное 2006 18:11

Номера е, че аз не искам да те убеждавам в нищо, а просто помолих да не се пишат глупости :idea:

Когато някой зададе въпрос, редно е да му отговорят хора, които знаят, а не които предполагат :idea:

Така и тези които предполагат (явно не знаят) ще научат нещо интересно :idea:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Сря 08 ное 2006 19:20

разичните инжекционни системи по различен начин действат при Принудителен Празен Ход.
По един начин действа ППХ при К-Жетроник, по друг при КЕ-Жетроник, и по трети пети и десети при Л-Жетроник, Д ... и така нататък. Всяка система е изчислена в какво състояние как да работи.
Просто ние слагаме "Пълен инжекцион" под общ знаменател и казваме че на харчи гориво при ППХ. Това не е съвсем така. Има разход на гориво (някакъв минимален - при различните инжекторни системи)
Надявам се да не съм сбъркал или объркал някой.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 09 ное 2006 0:13

kaloyan22 Имаш интернет имаш гогле намери си литература, ако ти трябва за да го разбереш процеса.

Незнам защо реших да коментирам толква глупав въпрос сигорно защото много се издразних. Или някой хора са много "Твърдо" глави и/или нямат завършен 8 клас,че след толква писания, обяснения и примери не го разбраха процеса на ППХ.

kaloyan22 като преоткриеш топлата вода ми се обади да ти дадем нобелова награда.

П.П Темата е безмислен спам предлагам да се заключи.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”