Точно това искам да избягам от пускането на парното на студено. Навън студено и да пусна парното на студено да не прави конденз по прозореца - тъпа работа. Недай си Боже да тръгна извън града да трябва се навличам като ескимос да пътувам.
ПС: В нито една моя кола не е пушено докато е била в мои ръце. Иначе долу-горе за такива препарати питам - мажа веднъж или на няколко седмици, месеца и да не бърша постоянно, както на това ужасно пътуване, което бях направил.

Препарат против изпотяване на стъкла
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Препарат против изпотяване на стъкла
Разкарваш ароматизатора от огледалото или таблото, ако има такъв, можеш да го сложиш някъде на задните места. Смени филтъра на купето. Мии си предното стъкло всеки уикенд и няма да имаш такива проблеми. 

Именно това е принципа, колкото по чисто е стъклото, и се пази от замърсяване, толкова по малко се изпотява!
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Абсолютно. Аз го търкам само и единствено със вестник и вода, задължително слънцето обаче да грее срещъ стъклото....така със сигурност не остава никаква вода 

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
velinsl написа:Точно това искам да избягам от пускането на парното на студено. Навън студено и да пусна парното на студено да не прави конденз по прозореца - тъпа работа. Недай си Боже да тръгна извън града да трябва се навличам като ескимос да пътувам.
не е задължително да пътуваш на студено, за да не се поти стъклото, просто трябва да е включен и компресора на климатика, който изсушава въздуха (обикновено му трябват няколко минути и после спокойно можеш да го изключиш), а температурата настройваш според нуждите си.
Zerga3GT написа:И аз съм със сонакс бяло шише с сини елементи по етикета.
Пръскам си огледалото в банята и не се изпотява в продължение на 2-3 седмици.
Ог къде се купува - Била, Лукоил, Петрол?
Нямам много много време да обикалям освен събота, тогава не ми се обикаля имам други занимания.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”