Що пък реши, че се заяждам? Опитвам се да ти дам решение на проблема, защото знам, че когато се отреже имобилайзера с разните му там джуджавки, точно К линията от ЕКУ-то се къса и не излиза на VAG COM. Разбира се това не е задължителна диагноза, но щом това те дразни, повече няма да отварям тази тема.
Моля да бъда извинен.
VW Golf 4 1.8T 20V '99-Проблем с контролер
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Golf 4 1.8T 20V '99-Проблем с контролер
Не,аз моля да бъда извинен.Явно не сме се разбрали колега.Благодаря ти за съветите.Можеш много да ми помогнеш ако ми кажеш къде се намира имобилайзера и какво горе долу представлява,за да знам какво търся и дали въобще е там.Вчера бях разглобил почти цялото табло и проследявах кабелите от диагностичната букса!После ги проследих от ЕКУ-то!Разглобих го за да видя дали няма напукани спойки!А всъщност,като махнах жабката изскочи един кабел с бяла квадратна букса с 4 гнезда и 2 по-къси кабелчета само с пинчета на тях!Не знам дали е от оригиналното радио или е за нещо друго!Иначе не забелязах никакви нередности или отрязани кабели.Естествено може да съм изпуснал нещо!
Извинявай ако съм те обидил!
ПОЗДРАВИ
Извинявай ако съм те обидил!
ПОЗДРАВИ

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз разбирам да беше от Асеновград та да се мъчиш
(макар,че моя проблем го реши майстор от Асеновград
) ,в София имате бол майстори по автоелектроника,ето един за който чета много добри отзиви и който според мен ще ти помогне-http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=254356&hilit=vladko

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега inferno имам абсолютно същият проблем като твоя,и аз не мога да се свържа с контролерите на двигателя и таблото,имобилайзера е активен.....не мога да разбера защо не иска,колата г4 1,6 акл
Ще продължавам да следя темата и дано да стигнем до истината.
Ще продължавам да следя темата и дано да стигнем до истината.
-
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Аз разбирам да беше от Асеновград та да се мъчиш(макар,че моя проблем го реши майстор от Асеновград
) ,в София имате бол майстори по автоелектроника,ето един за който чета много добри отзиви и който според мен ще ти помогне-http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=254356&hilit=vladko
Така е колега,благодаря!

Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,може ли да ми каже някой как изглежда този имобилайзер?
Благодаря
Благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най накрая пробвах с друг кабел който един приятел си купи наскоро,само че неговият е скъпият и взе,че ми откри контролера!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”