.Радвам се че колите успяха да присъстват и още повече ме радват коментарите който чета благодаря ви
.От много време не се беше случвало колите да карат една след друга,гледката доста ме радваше а пък и трябва да има повече събори когато волен и пешо ги няма
че да караш полото и ралито си е ибаси кефа
.По джетата новото сравнение с Узана е че вече е с уплатнения по тавана и с пласмасите по който минават кабелите за свещите(доста подредено вече изглежда в коша тия кабели без пласмасите както някой бяха забелязали стойха доста разхвърлени).Искам да благодаря на Трая,Вуйчото,Дядо пешо и Огито (лъскавия
) който помогнаха за всичко това да се случи.Огито отново освежи както джантите така и двигателния отсек и то докато бях на работа,уникален човек
.За сега е това ако се сетя нещо ще добавя чакъм снимки от няколко човека като дойдат при мен ще ги пусна,ако пък някой случайно е снимал може да ги пусне ще съм благодарен.Търся комплект кабели за VR6(червени),както и дросел от 2.9 ако някой може да помогне с намирането на тези части ще съм му много благодарен 

Няма такива снимки просто невероятни.Моника е не човек