Здравейте колеги! Смених предни и задни амортисьори, накрайници и шарнири. За предния мост знам, че трябва да направя реглаж, а за задния трябва ли и къде?
Благодаря!
Реглаж на преден и заден мост - Голф 3 93г.
- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
Re: Реглаж на преден и заден мост - Голф 3 93г.
е то голф освем с предно и 4х4 с друго няма аз със задно още не съм виждал 

- Special mk3
- Автомобил: Vw Golf Mk3
- Двигател: TDI
- Контакти:
За отзад не ти трябва реглаж колега само отпред.
Потърси първо къде извършват най хубаво реглаж в София и доволни колеги защото ще ти направят в повечето сервизи ама ако попаднеш на некадърници и после ти яде гумите само пари на вятъра.
По търси в раздел Сервизи,Магазини и части за Vw там има само хора гарантирано вършещи си работата добре.
viewforum.php?f=13
Потърси първо къде извършват най хубаво реглаж в София и доволни колеги защото ще ти направят в повечето сервизи ама ако попаднеш на некадърници и после ти яде гумите само пари на вятъра.
По търси в раздел Сервизи,Магазини и части за Vw там има само хора гарантирано вършещи си работата добре.

Jetta Sport написа:е то голф освем с предно и 4х4 с друго няма аз със задно още не съм виждал
Малко комедиант ще излезеш, знаеш ли

Ако голфа е с предно, не се прави регулиране на заден мост. По простата причина че отзад окачването няма кво да му се регулира.
- nokia_n80
- Автомобил:
- Двигател:
joromnt написа:Jetta Sport написа:е то голф освем с предно и 4х4 с друго няма аз със задно още не съм виждал
Малко комедиант ще излезеш, знаеш лиЩе се направя че не съм ти видял умното писание.
Ако голфа е с предно, не се прави регулиране на заден мост. По простата причина че отзад окачването няма кво да му се регулира.
Да освен,че целият мост се мести,на ляво и на дясно,но принципно го правят по предния
Идеята е че след смяна на задни амортисиори на голф с предно не се прани нищо по задния, по простата причина че няма какво да му буташ повече, щото нищо не е разкачано.
- papi92
- Автомобил: Golf 3 1.6
- Двигател: ABU 1993
Само предния, разбрах. Сега ще слагам зимните гуми и мисля преди това да отида да направят реглажа. Можете ли да ми рекламирате някой наистина изпитан сервиз, за да няма само хвърляне пари на вятъра. Благодаря ви!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Избери този,който ти дава "скица"-разпечатка на "преди/след".Цените са навсякъде около и малко над 30 лв.Лично съм ползвал услугите на "Хеед",макар че имаше криво-не спестиха да ми го кажат и покажат.Две коли карах там,за едната си знаех проблема-но нарочно замълчах...майсторът (ял/не ял баничка,това си е "субективен фактор...!!!)-"позна"!!!.Цената е 36 лева.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”