Сваляне на фрии приложения за Sony Xperia Tipo с Андроид

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Сваляне на фрии приложения за Sony Xperia Tipo с Андроид

Мнениеот eng » Пон 29 окт 2012 9:58

Колеги, моля да ми поясните как мога аджеба да свалям разни приложения от интернет като речници/англииско български/, степ каунтър и други подобни.Телефона е гореописания като използва версията на андроид 4.0.4.Спрян му е интернета от оператора разчита се само на уй-фай такъв.Регистрирах се в androidtip, и пак нищо и половина, пробвах като е свързан с кабела към лаптопа но пак не може да установи връзка.Бесен съм от 2 часа се мъча да сваля две приложения и ме вкара в сериозен филм тоя Андроид-тук е мястото да блягодаря на колегите които ме насочиха към Нокия 500 и съм предоволен но това е отделен въпрос.Кажете какво да го правя или в кои сайтове къде да влизам да мога да си дръпна некви приложения.И тези които сте с прехваления Андроид къде влизате............че аз зациклих сериозно.Може ли да ги свалям от някой сайт без да ми иска хиляда регистрации за имейли-ту в джи мейл, ту да ми иска имейл в майкрософт и тем подобни глупости.
P.S.Пиша отново в този форум тъй като няма въпрос който да не съм задал и да не съм получил точен и адекватен отговор.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Re: Сваляне на фрии приложения за Sony Xperia Tipo с Андроид

Мнениеот mely » Пон 29 окт 2012 10:34

А тук пробва ли https://play.google.com/store.Ако искаш от други места някъде в настройките трябва да му кажеш че може да инсталира приложения от неизвестни източници.

Екран с настройки за приложенията

Неизвестни източници

Поставете отметка, за да разрешите инсталирането на приложения, които получавате от уебсайтове, по имейл или от други места освен Google Play.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! За да защитите телефона и личните си данни, изтегляйте приложения само от източници, на които имате доверие, например Google Play.

Управление на приложенията

Отваря се списък с всички приложения и друг софтуер, инсталиран на телефона ви, заедно с техните размери и инструменти за управлението им. Вижте Управление на използването на памет от приложенията.

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Пон 29 окт 2012 10:45

точно там пробвах, иска ми хиляда регистрации, пак ще го пробвам искам речник който да работи оффлайн и да е фрии, видях че има такива, дори пробвах да сканирам кода който е отдясно на приложениеот но нещо ме препраща към линк който не е активен.Мерси за съвета.Значи тази страница е най "доверената" за сваляне на приложения?Бихте ли казали дали има някаква опция да си кача някакъв джи пи ес който не изисква интернет връзка (както е при Нокията)?
P.s.Всъщност сега получих няколко смс-а от гугъл плей с новия си акаунт и започнах да свалям един речник, явно е трябвало да дойдат тези смс-и и тогава вече ми позволи да свалям, брей само дето оплюх андроида. :banghead:

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 29 окт 2012 12:53

Навигации има много и никоя не ползва интернеj IGO,Sygic,Navigon и т.н Но трябва да четеш и да си я инсталираш.От маркета можеш само триал версия безплатно да свалиш.Виж раздела за GPS.

Потребителски аватар
valkodav
Автомобил: VW Golf 3 TD
Двигател: aaz 1993

Мнениеот valkodav » Пон 29 окт 2012 17:48

http://www.androidbg.com/forum/
http://www.ipmart-bg.com/forum.php

зачети се и ще откриеш мнооого неща! mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 29 окт 2012 18:09

mely написа:А тук пробва ли https://play.google.com/store.Ако искаш от други места някъде в настройките трябва да му кажеш че може да инсталира приложения от неизвестни източници.

Екран с настройки за приложенията

Неизвестни източници
Поставете отметка, за да разрешите инсталирането на приложения, които получавате от уебсайтове, по имейл или от други места освен Google Play.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! За да защитите телефона и личните си данни, изтегляйте приложения само от източници, на които имате доверие, например Google Play.
Отваря се списък с всички приложения и друг софтуер, инсталиран на телефона ви, заедно с техните размери и инструменти за управлението им. Вижте Управление на използването на памет от приложенията.

Тюююю.Кога хвана дроид,кога съвети взе да раздаваш mhihi
Има програмки за платени приложения,но си ги сваляш безплатно.Кракнати :Mr Green Fun
Например 4pda :mrgreen:

Потребителски аватар
mely
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 29 окт 2012 20:25

А ся де. eusa mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 29 окт 2012 20:30

mely написа:А ся де. eusa mhihi

какво ся?
Искаш линкче ли mhihi

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Вто 30 окт 2012 6:21

Колеги мерси за съветите, тоя Андроид явно не е за мен, качих си бая простотии (пълен е с такива приложения тоя гугъл плей), ама основното за което бих искал да го ползвам е да имам ГПС без да имам връзка с интернет -е не мога и не мога да намеря-дава ми че няма връзка с интернет и не иска да стартира въобще гпс-а, дори тоя който си е в телефона, аз не съм хакер за да работя с тоя вид "устроиство".Набрал съм му ама яко-ама ми е подарък, няма как да го върна че ще се получи конфузна ситуация.Оставил съм го временно на баща ми да го погледа малко той като голям камък, аз ще прочета още някъде-исках и ако има възможност примерно да мога да пиша някакви работи на уърд (фрии приложения), да си кача разни акробат риидър-и, да си сваля Бг клавиатура............ама при това положение го оставям за 3-4 дни че съм му бесен.Пък аз си оставам с извергнатия и отричащ Симбиан на Нокия 500 която лети просто.
Ще отделя още малко време да почета това онов аиз някой форум-ако не минава в ръцете на родителските тела да се ползва само за Ало-Ало mhihi

Потребителски аватар
valkodav
Автомобил: VW Golf 3 TD
Двигател: aaz 1993

Мнениеот valkodav » Вто 30 окт 2012 7:20

след 19,00 драсни ми на скайп или ми прати имейл да ти пратя една навигация която се инсталира сама!лесно и просто :mrgreen:

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Вто 30 окт 2012 8:01

valkodav написа:след 19,00 драсни ми на скайп или ми прати имейл да ти пратя една навигация която се инсталира сама!лесно и просто :mrgreen:

Благодаря колега, ще драсна :beer

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 30 окт 2012 9:18

Е много е трудно
разархивираш архива в картата на телефона

http://search.data.bg/ready/3f5fe59d914 ... 06b85d8d61
изкарваш .апк файла в основната памет на карта и го стартираш :mrgreen:

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Вто 30 окт 2012 9:40

LILO&STICH написа:Е много е трудно
разархивираш архива в картата на телефона

http://search.data.bg/ready/3f5fe59d914 ... 06b85d8d61
изкарваш .апк файла в основната памет на карта и го стартираш :mrgreen:

Мерси за указанията колега след 2-3 дена ще е обаче че замомента ми е малко крив тоя телефон само като го погледна (ама причината си е в мен де) :beer .То и с Нокията в началото беше така.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 30 окт 2012 9:43

то на кого ли не му е било криво при преминаването от една платформа на друга? :lol:
Май само на мен де mhihi
Разучиш ли го,съмнявам се да се върнеш на нокиа :roll: Времето ще покаже mhihi

Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eng » Вто 30 окт 2012 9:47

LILO&STICH написа:то на кого ли не му е било криво при преминаването от една платформа на друга? :lol:
Май само на мен де mhihi
Разучиш ли го,съмнявам се да се върнеш на нокиа :roll: Времето ще покаже mhihi

Колега за момента няма начин да мина на него тъй като нокията ми върши перфектна работа с тоя гпс,л затова съм го и взел де-без грам да ме чарджи за интернет.Понеже четох доста в съседната тема където пак е питанката за Сони, в Ирландия тия момчури искат 170 евро да го отключат че още бил нов и той е закупуван от магазин на о два.Та не планувам да ходя до юк скоро , какъв е начина да го отключа за да може да се ползва и с Бг сим карта примерно.или да не се занимавам че то една навигация ме нерви............па камо ли да седна да го човъркам?Демек сложно ли е или само се въвежда някакъв код да го кракнеш?Мерси предварително.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”