liokooo написа:да ти не виждаш ли![]()
Koko95 написа:Само аз ли мисля че тва табло няма да изтрае много в тоя си вид и само на мен ли ми се струва че е супер грозно?
На външен вид голфа ми харесва ама тия боядисвания вътре хич не ми допадат
Koko95 написа:Само аз ли мисля че тва табло няма да изтрае много в тоя си вид и само на мен ли ми се струва че е супер грозно?
vackooo написа:Koko95 написа:Само аз ли мисля че тва табло няма да изтрае много в тоя си вид и само на мен ли ми се струва че е супер грозно?
Не е въпроса на теб да хареса,всеки прави колата си така за да може тя да му доставя удоволствие като я кара.Въпроса е друг,няма ли да има проблем със шофирането,отражене и пр.
Denis95 написа:Ами да колегата си прави колата както на него му харесва всеки има различен вкус и кво нека всеки си прави колата както не него му харесва
Боже опазиliokooo написа:братле като не ти харесва боли ме ф... сещаш ли се гледаи и си траи защото даже нямаш и снимки на твоита кола бу..,.
liokooo написа:Denis95 написа:Ами да колегата си прави колата както на него му харесва всеки има различен вкус и кво нека всеки си прави колата както не него му харесва
Denis95 написа:liokooo написа:Denis95 написа:Ами да колегата си прави колата както на него му харесва всеки има различен вкус и кво нека всеки си прави колата както не него му харесва
Незнам кои е разрешил на тва лапе да се регне тук няма ли ограничения на годините![]()
[/quote
кво лапе ефорума е за всички които са фенове на марката а това че сам на 17 не означава че нямам кола и не си я карам айде без убиди само
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта