fosko написа:Здравейте колеги,продавам газова бутилка за мястото на резервната гума-60 кинта,от София съм.Телефон за втъзка 0877367137 или 0883553913,Поздрави-Фоско
PuShE_ написа:Размери,дот,снимки,марка....

От:
viewtopic.php?f=45&t=353752
fosko написа:Здравейте колеги,продавам газова бутилка за мястото на резервната гума-60 кинта,от София съм.Телефон за втъзка 0877367137 или 0883553913,Поздрави-Фоско
PuShE_ написа:Размери,дот,снимки,марка....
lubopa4kata написа:dimovip написа:във фотото с фотоапарат
питах сериозно бе келеменце такова,да ти ебем путката маи4ина и не6тастник скопен!
Предполагам че не си със спортно окачване, ако я снежиш ще стане по добре...
VW Golf 1.6 MI GL
хечбек, употребяван 1,700 ЛЕВА
(възможност за бартер)
Година Февруари 1995
Пробег 215 000 км
Гориво Бензин
Скорости Ръчни
Мощност 75 к.с.
Кубатура 1600 см3
Брой врати 4/5 врати
Цвят Червен
Особености и Екстри
Комфорт: Ел.стъкла, Ел.огледала, Шибедах, Стерео уредба
Сигурност: Центр. заключване, Застраховка
Друго: Серво управление, Сервизна книжка, Панорамен покрив
Евростандарт: EURO 5
Dark написа:стопове Angel eyes
. не ми чука Синосуидалния клапан .
VW Golf 1.3NZ
хечбек, употребяван 3,000 ЛЕВА
(възможност за бартер)
Ноември 1990
260,000 км
Бензин
Ръчни
80 к.с.
1300 см3
4/5 врати
Бордо
Особености и Екстри
Комфорт: Шибедах
Сигурност: Аларма
Друго: Тунинг
Допълнителна информация
Двигател 1. 3 пълна инжекция с леки модове. Напълно обслужен всичко платено до декември 2011. Реални километри състоянието в което се намира го потвърждава. Има обикновена газова уредба с бутилка 25 литра. Разход на газ 8/100 градско и 6, 5/100 извънградско, но средно 7. Много гледана и глезена кола поради сантиментални причини, карана е само с масло ОМВ , окачването е бетон с 4 нови амортисъора на по-малко от 10 000км. Джантите са марка Dezent 14'' пребоядисани преди 1 месец с гуми 195/60/14 предни Firestone Firehawk TZ200 задни Sportiva. СЕГА ЩЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА МОДИФИКАЦИИТЕ само те ми излизат колкото един цял не до толкова запазен голф 2: фарове кристални DEPO ; стопове кристални DEPO, решетка без емблема GTI с червения кант НОВА (много рядки); тонирани стъкла; права генерация на 48мм. с едно резонаторно гърне и спортно задно със заглушител УНИКАЛЕН ЗВУК (само задното струва 200лв и е от нераждавейка цялото, а генерацията ми легна 400лв. ) ; музиката също е на ниво CD с USB и AUX Panasonic с предни колони MAGNAT 45W всяка задни Elite 100W + стъпало MOSFET 2x100 хората които разбират от музика знаят за какво качество става на въпрос и бас THUNDER 12'' Hard Kick всичко това е монтирано на кора която са ми я правили специално по оригиналната но е 18мм. ПДЧ с 2 винкела и облицована с тапицерски плат и уплътнена по пластмаси и багажник, за да може да се използва целия обем на багажника за каса звукът е уникален и се чува само в колата отвън единствено леко потреперва номера-не обичам циркагджийски музики. Давам и 4 железни джанти със зимни гуми Firestone и Michellin. Вложил съм много любов в нея,който вземе голфчето ще остане повече от доволен (върви повече от 1. 6 мотора дори с големите гуми и е здраво).За сериозни купувачи коментар на цената НА МЯСТО!
Кувупав джанти с гуми/без гуми зимни!
red.devilll написа:Оригинален сгъваем ключ с два бутона за VW с два бутона
jeli vw написа:Разменям Ауди а3 1.9 тди 1999г,110 коня в добео състояние с 4 броя летни и 4 броя зимни гуми и джанти..за хора които се интересуват да пишат на л.с. или на посочения тел.,давам снимки
0877980896
nurv написа:groznika написа:Това не е съвсем вярно. Може да запишеш два курса (език + друго). Съпругата ми изкара английски, а сега кара комп. графика.
Доколкото разбрах колегата питаше за два кура...
110afn написа:Тия убавци в Порше ли направиха това с флекса? Сигурно на някоя специализация в Германия са го видели това
B_A_D написа:Продавам два литра антифриз G12 (червен).
Снимка
Цена: 10лв
Антифирза е източен от VW Golf 4 внос от Австрия
Доставка чрез куриер с наложен платеж и възможност за проверка преди плащане.
За София и района - оглед и получаване на място.
За връзка: на лични или тел: 0897 820 826 - Златин, ekzidua в abv.bg
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта