Въпрос за не работещи чистачки Б3 91 г.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ohdan
Автомобил: vw Polo 1.4
Двигател: AEX 1996

Въпрос за не работещи чистачки Б3 91 г.

Мнениеот ohdan » Вто 31 юли 2012 9:55

Колеги , вчера забелязах случайно че не ми работят чистачките и пръскалото на колата /явно са на един предпазител/ Пасат 1,8/ бз./ 91г. Предпазителите в кутията отдолу под таблото всички са здрави но напрежението се губи някъде :cry: Та искам да помоля ако някой е имал проблема или знае пътят на напрежението от предпазителя нататък до самите чистачки , че не ми се рови по кабелите, а и при едно предишно такова ,докато открия един който също ми правеше проблеми , съм прекъснал друг :banghead:
Благодаря предварително!

Потребителски аватар
ohdan

Re: Въпрос за не работещи чистачки Б3 91 г.

Мнениеот ohdan » Вто 31 юли 2012 15:12

Проблема е решен макар и късно :applause: Темата може да се закрие ако реши модератора.

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Вто 31 юли 2012 15:51

Беше добре да споделиш и как е решен проблема при теб,все пак!Може да е полезно за друг Колега с този проблем!

Потребителски аватар
ohdan

Мнениеот ohdan » Сря 31 окт 2012 19:19

pas1.8mi написа:Беше добре да споделиш и как е решен проблема при теб,все пак!Може да е полезно за друг Колега с този проблем!

Първо да се извиня за дългото забавяне на решаването на проблема по тази тема :beat_butt2
То е защото след като помолих темата да се закрие, смятах че това вече е сторено а и доста дълго не бях влизал във форума :да:
Та както съм споменал, не ми се търсеше по инсталацията но след като нямаше отзиви, не ми остана друго решение а времето беше доста дъждовно.
Тъй като бяха здрави предпазителите до кутията взех че развих целия пакет с кабелите към арм.табло и открих втори предпазител от тези единичните водещ към ключа за чистачките(изгърмял естествено) facepalm .
Та така.., дано да го имат това предвид тези на които им предстои да отстраняват някакъв проблем, защото има и такива неща, добавяни от майстори електричари, но лошото е че не би трябвало да се пакетират местата с такива връзки.

Върни се в “Passat”