Компания тип пирамида?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Компания тип пирамида?

Мнениеот icoico » Съб 27 окт 2012 15:01

Баси фермана, Генов, нощувал си на седалката на бавареца от профилната ти снимка за вдъхновение ли, що ли...
Как да го кажа...по-горе са ти обяснили някои неща, а именно, че не може ДНЕС да събираш пари като най-обикновена пирамида и да се оправдаваш, че не си такава, щото видиш ли НЯКОЙ ДЕН, когато събереш ДОСТАТЪЧНО пари по този начин, ще започнеш да ги събираш по друг. НЕ МОЖЕ. Тоест татко Карло Понци също е обещавал един ден да се разплати с всички, ма не му хванали вяра нещо...що така...mhihi

Ivo_Golf3_GT написа:...За начало на възнагражденията в компанията се счита съответно именно 1-ви Октомври 2011г. ,когато де факто започват да се изплащат тези възнаграждения. Когато заявих, че компанията е изплатила 2 038 000лв за първата година от своето съществуване, аз и компанията имаме впредвид периода от 1.10.2011г. до 1.10.2012г или една цяла година от датата на стартиране на разплащането на компанията...

Оооо, значи грешката е моя, извинявам се, не знаех...та викаш,че от януари 2010-та до октомври 2011-та вашите бизнес-сътрудници са работили ДЕ ФАКТО без заплащане? Я гледай ти...ами къде отиде директната връзка с НАП и авансовото плащане на данъци? Или пак не съм доразбрал нещо?

Ivo_Golf3_GT написа:...Колега, един съвет - зЕми прОчети Библията поне веднъж, че да не се излагаш така грозно и неподготвен с папагалските си твърдения, дето си ги чул по кафенетата. Никъде в Библията не се твърди, че е грях или неморално да проповядваш Бог и да развиваш бизнес, освен в горния цитат за храма...

Абе не е като да не съм я чел, най- вероятно не ТОЧНО твоя екземпляр, щото по секти не си падам, ама:
ОТ МАТЕЯ СВЕТО ЕВАНГЕЛИЕ
ГЛАВА 6
19. Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда, и дето крадци подкопават и крадат;
20. но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ръжда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат;
21. защото, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви.
22. Светило за тялото е окото. Затова, ако твоето око бъде чисто, и цялото твое тяло ще бъде светло;
23. ако пък твоето око бъде лукаво, цялото твое тяло ще бъде тъмно. И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?
24. Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона. *

Бай дъ уей, може да е смешно на някои, но прослушах няколко проповеди на пастора. Късметлии сме, че не се е захванал с политика. Мнооого е добър(без насмешка :bowdown ) Сигурно е единственият проповедник, разказал на паството си вица за кучето на Исус, на което след третото възкресяване му писнало да умира mhihi Та с думи кратки, вече мога да си представя какво постига в зала, пълна с Иво Геновци, на които вече им е замирисало на кожени седалки mhihi

п.с. Като споменах беемвета... :roll:

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пон 29 окт 2012 3:55

hadriel написа:Спират си сайтчето и всички "бизнес партньори" остават с пръст в... уста...

Искаше ми се да покажа компанията на мои партньори на запад но уви, нямат никаква информация на английски. Явно имат сериозни планове да завладеят скоро Европа :screwy

Това отговаря на всички въпроси :Mr Green Fun
Много точно е уцелил колегата, за разлика от хвърлянето на боб откъде е този домейн.

Нормално е да можеш да си купиш домейн където пожелаеш (помните vwclub.bg).
По важно е къде е системата. Хоства се в Нетера, което нищо не означава. Интересно е как са го свързали
този сайт със всички държавни структури, а в НАП още питат за дискети :) (пошегувах се).

Факта (за справка картинката в поста му) посочен от колегата в цитата в превод гласи, че когато им се прииска удрят копчето, всички с БМВ-та пият по студена вода. А онези отиват на Сейшелите (ако са умни ще ударят бъстър копчето от там).

Хареса ми примера е Буюклиева! Бакалвър и магистратура ...баклави и локуми. А един български не научи!
Иновация в бизнеса. Звучи култово! Жалко за асоциацията, която ми хрумна преди малко.
Ако можех да имам
едно магазинче със две полички,
бих продавал...познайте какво?
Надежда! Надежда за всички.
Купете! С отстъпка за вас!
Всеки трябва надежда да има!
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.

по Джани Родари

Надежда за всички, с отстъпка ! В извратен вариант.
Това ме върна на Буюклиева и твърдите 30%. Това е подсъдно. Подвеждането върви с малки цифрички, там където не четат хората. Поразгледах сайта в раздел търговци и не видях повече от онези 12% на Диана.
Другото са ресторанти и пицарии, ако не правиш сватба ...прословутата отстъпка не може да ти компенсира бакшиша (при едно добро обслужване в рамките на 5-10%). И мноооого се впечатлих като посочих с мишока на падащото меню "Компанията" и на първия ред прочетох "Видение и мисия". Този "бизнес модел" на СКИ да не е
някакво еволюирало продължение на опити в сферата на масова психоза с цел манипулации (визирам религиите и техните нароили се месии и църкви). Аз няма как да оприлича техниката спомената от Чичи, за "атаката" след "семинара". Добре известни похвати при вербуване :) Работил по времето на студената война, до "иновативния бизнес" днес! Желязото се кове докато е горещо!

Свалям шапка на icoico, maxpayne и Stivi (както и на всички останали с обективни мнения конкретно по случая) за труда положен в така изчерпателните им въпросвания.
И допълнение към Голфъра за пуловерите - на Сейшелите няма да имат нужда.
Само бански на лалета и торбите с парета :)
За бизнес центровете/партньорите/пациентите/донорите/обезкръвените - БМВ-та на картинки от дъвка Турбо. Че са по-стари и може да се намери някое на собствен ход да излезе пред моргата.

Продават ти скъпо платен достъп за някакъв сайт дето се въртят цифрички.
Чакаме отзиви за 29 Варна и 30 (днес) в София. Да видим дали има набълбукали.
Дали ще се похвалят ? :Mr Green Fun

Потребителски аватар
lub0o
Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
Двигател:

Мнениеот lub0o » Вто 30 окт 2012 6:09

Един колега студент е вече от година и повече в тази секта,по негови думи около 3000-4000лв взимал на месец.Скоро ми беше споменал,че има БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ за мен,явно и моя ред е дошъл.
Една шепа хора от сектата взимат пари,той е от създаването и може да си взима тези пари кой знае.Гълъбчетата който се закачат сега чак,ще обират трохички

Потребителски аватар
Ivo_Golf3_GT
Автомобил: VW Golf 3 Syncro 1998 klimatronik
Двигател: VR6 2.9 ABV 190 PS
Контакти:

Мнениеот Ivo_Golf3_GT » Сря 31 окт 2012 2:34

maxpayne написа:
Ivo_Golf3_GT написа:Има вече много случаи на хора, регистрирани много по-късно, които са изградили много по-големи мрежи от хората над тях. Защо? Защото работят повече и по-добре.

Ако говорим за хората директно над тях, то твърдението ти а абсурд. Твоята мрежа е мрежа на човекът над теб. Ако ти имаш 100 души едно ниво под теб, то човекът над теб има поне 101, следователно неговата мрежа априори винаги ще е по-голяма от твоята

maxpayne написа:Иначе калкулациите са си съвсем точни, ако някой печели по 50 000 на месец това са само господарите на зоопарка или техен много много тесен кръг приближени. Ти не обичаш осредняването, но статистиката на подобни пирамиди показва, че около 2% от хората печелят големите пари, останалите 98% са на загуба. Тези 2% винаги са в началото - така работи структурата. Тоест цялата концепция на пирамидата не ти позволява да спечелиш. Освен ако не привлечеш едни 100 човека да си купят БЦ от теб, което стествено е невъзможно.

Днес гледах онлайн офиса на един от лидерите в компанията - над 1900 БЦ в структурата му! Искаш ли и ти да видиш това? Ти поне си в София - ела да се срещнем - човекът с гореупоменатия офис ще е в София и утре(т.е. вече е днес mhihi ) до 19 часа. Ела и виж! После говори дали е невъзможно и абсурдно. Над него повечето почти не печелят, понеже не работят толкова, а системата е така измислена, че печелиш само ако си работил достатъчно. А на другите неща ще ти отговоря по-късно, че нямам време да спя. Айде пиши на ЛС, ако искаш да се увериш наистина дали е реално това, което твърдя, или не.

icoico написа:Оооо, значи грешката е моя, извинявам се, не знаех...та викаш,че от януари 2010-та до октомври 2011-та вашите бизнес-сътрудници са работили ДЕ ФАКТО без заплащане? Я гледай ти...ами къде отиде директната връзка с НАП и авансовото плащане на данъци? Или пак не съм доразбрал нещо?

Колега, ще питам за този период и ще ти отговоря.

Поздрав! :beer

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 31 окт 2012 6:50

Питане му е цаката :roll: . Което ме подсеща: никъде не стана ясно кой и как ходи да вербува обекти и да разширява търговската мрежа. :gruebel Според достъпната информация- никой...обаче...в темата писа колегата Д .от Кричим, собственик на бизнес-център, той същият и на ресторант от мрежата. Прословутата естествена блондинка Боюклиева от Стара Загора е собственичка на БЦ ииии...на козметично студио от мрежата...един друг колега се регистрира, и той бизнес партньор и сервитьор в ресторант ......от мрежата май... :gruebel Абе с две думи питам се дали едно да кажем 90 процента от ...колко са, 400 или там някъде магазини/ресторанти/кафенета/други обекти, не са собственост на бизнес партньори? Това би обяснило доста добре цялата система, не ли? :roll:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 31 окт 2012 11:10

icoico написа:Питане му е цаката :roll: . Което ме подсеща: никъде не стана ясно кой и как ходи да вербува обекти и да разширява търговската мрежа. :gruebel Според достъпната информация- никой...обаче...в темата писа колегата Д .от Кричим, собственик на бизнес-център, той същият и на ресторант от мрежата. Прословутата естествена блондинка Боюклиева от Стара Загора е собственичка на БЦ ииии...на козметично студио от мрежата...един друг колега се регистрира, и той бизнес партньор и сервитьор в ресторант ......от мрежата май... :gruebel Абе с две думи питам се дали едно да кажем 90 процента от ...колко са, 400 или там някъде магазини/ресторанти/кафенета/други обекти, не са собственост на бизнес партньори? Това би обяснило доста добре цялата система, не ли? :roll:

а баш и аз това си мислех :) и като добавим, че основният % "печалба", който се разпределя като премии е от таксите на привлечени членове, а не от реално потребление на услуги ... и се сещам за еМеЛеМа, на Понци брат'чеда.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Сря 31 окт 2012 12:50

Ivo_Golf3_GT написа:Днес гледах онлайн офиса на един от лидерите в компанията - над 1900 БЦ в структурата му!

Това казвам и аз - шефът на зоопарка и малък кръг приближение печелят големите пари

Ivo_Golf3_GT написа:Над него повечето почти не печелят, понеже не работят толкова, а системата е така измислена, че печелиш само ако си работил достатъчно.

Шегуваш се, нали?

Първо, да започнем от там, че по твоите думи имате 2000 БЦ (да не отварям дума за разминаването в цифрите, щото според твой "колега" има само 500 БЦ), тоест този с 1900 е съвсем, ама съвсем на върха на пирамидата, може би дори един от двамата собственици (може да не е директно, а чрез подставено лице).

Второ, да кажем, че над него има още един човек - ами тогава този един човек ще има 1901 БЦ в структурата си.

И трето, ти получаваш 20% директен бонус от продажбата на БЦ, после още малко от хората надолу, до 15%, но като цяло над 50% от продажната цена отива при директора на зоопарка. Тъй че този с 1900 БЦ, ако приемем че това не е самият директор, а неговият братовчед, е взел 30%, а директорът е взел останалите 70%. Сега пак си помисли за "Над него повечето почти не печелят, понеже не работят толкова"

Всичко това ме кара да си мисля, че на теб и другите хора, вярващи на сладки приказки и умело манипулирани от шефчетата на SCI Save Card International трябва да се забрани да гласувате пожизнено!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 31 окт 2012 13:23

maxpayne написа:...Всичко това ме кара да си мисля, че на теб и другите хора, вярващи на сладки приказки и умело манипулирани от шефчетата на SCI Save Card International трябва да се забрани да гласувате пожизнено!
[/quote]
Аааа, аз съм против :Mr Green Fun

Имаш някакъв търговски обект да речем. Вместо да ДАВАШ на хората отстъпки, както се прави нормално, ставаш гоУем бизнес- партнер на "Сейв къмпани" и почваш да им ПРОДАВАШ същите тези отстъпки под формата на карта... :bowdown :bowdown mhihi mhihi mhihi ако пък се закачи някой мераклия и той да стане гоУем бизнесмен, тогава берекет версин, както казват на запад... :applause:

Последна промяна от icoico на Сря 31 окт 2012 14:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 31 окт 2012 14:13

icoico написа:... тогава берекет версин, както казват на запад ...

:063: YMMD :063:

funk_soldier
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот funk_soldier » Чет 01 ное 2012 15:48

Компанията е комисионер на пазара на потребление. Сездадена е лоялана програма, при която доволни са трите страни (клиент-търговец-sci) Бизнес партньорите, като "билбордовете" на SCI ползват пълното възнаграждение в компенсационния план. Казвам "билбордовете", защото идеята расте благодарение на принципа "от уста на уста" - т.е ако някой тук иска да стане част от клиентската и/или бизнес програмата на компанията, първо трябва да бъде запознат най-малкото от доволен клиент.

Какво толкова се възмущавате, идеята е семпла - пазарувай, както си го правил досега (т.е никой не вади българина от потребителската му кошница, както, да кажем, други мрежови компании), но пести реални пари за това си действие. Клиентите имат правото (наблягам на думата "право", а не е задължение) да препоръчват идеята. Нормално, вие ако сте доволни от нещо не го ли препоръчвате на някого? Всеки ден препоръчвате "нещо" на някого, дори, просто, като вървите по улицата. Носите си марковата дреха и сте ходеща реклама на въпросната компания. Дали обаче тази компания ви възнаграждава? Не, рекламата която правите е безплатна. SCI създаде възможността препоръката да се капитализира. Нещо неморално или лошо ли виждате в това?
Също нещо много важно - клиентът не е задължен да потребява в търговските обекти, които са в търговската мрежа => Просто знае, че ако го направи, по банковата му сметка се връщат реални пари. Отстъпката е предварително договорена и се получава при вече извършено потребление.

Бизнес партньорите са активно увеличаващите клиенския клуб (и търговския).
В тази връзка - друг потребител тук, по-горе, не може да повярва как човек, който е "горе" може да печели ПО-МАЛКО от човек, който е под него. Ами може :) Компенсационният план на компанията е справедлив - всеки печели, според това колкото работи. Никой на никого не обещава бързо забогатяване.

Тук е момента да попитам: Къде в стандартния корпоративен свят можете да печелите повече от човека "над вас"? Дали "пирамида", думата която така истерично повтаряте, не е квалификация на мястото където работите в момента?

Копманията има своя продукт - savecard. Този продукт осигурява достъп до всички продукти на пазара + спестовност.
Дали не купих билети за мен и госпожицата ми от държавния драматичен театър-Пловдив, с 20%, пари обратно по банковата ми сметка?

Хора, вярвайте в каквото решите, но преди да твърдите каквото и да е за когото и да е, не позволявайте на арогантността ви да замъглява емоционалната ви интелигентност, защото на пазара на потребление е пълно с хора, които участват в безумни лоялни програми със задраскване на картички с надеждата да им се падне буквата "Й", със събиране на точки, които пак трябва да бъдат изхарчени в същия търговски обект и т.н и т.н...въобще лоялни програми, които са в полза единствено на търговския обект, а клиентът харчи ли харчи за някаква, в най-добрия случай, предметна награда, и то въобще НЕгарантирана => О, нима това не е пирамида? Зареждай над 30лв, събирай буквите и спечели 1 тон гориво - Това не е пирамида, така ли? Мхм, 1 тон ще спечели един човек, другите яко са нацоцали и избили връчения 1 тон гориво. Примерите са безброй. Лека вечер

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 01 ное 2012 17:09

funk_soldier написа:Какво толкова се възмущавате

Лично аз се възмущавам на лъжите, манипулирането и заблуждаването, които са маркетинговата ви стратегия. Отделно от това се възмущавам на наивността на хората, които вярват в тази пирамида, а дори не знаят какво означава това, не разбират съвсем елементарния и смисъл на действие, дори маскиран с продажбата на папки, наречени БЦ. Ако се познаеш в последното - не е случайно mhihi

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 01 ное 2012 17:48

Лоялти програмите са лееко по-различни. Интерпретацията в примерите ти е грешна и подвеждаща. Освен всичко друго в няколко линка по-горе са дадени дефинициите на различни чужди асоциации, организации и тн, как най-лесно човек може да прецени дали даден "МЛМ" модел е пирамида или не. Всичко е сведено до няколко въпроса, положителните отговори на всичките са в мненията на "колегите" ти.
funk_soldier написа:Също нещо много важно - клиентът не е задължен да потребява в търговските обекти, които са в търговската мрежа
а това просто няма да го коментирам :) то отговаря на всички въпроси взети заедно. Единственото, което търгувате, е участието в схемата, и после това го наричате лоялти, продукт или не знам какво ... в момента, в който новите участници свършат, какво става ? просто a non-sustainable business model that involves promising participants payment or services, primarily for enrolling other people into the scheme, rather than supplying any real investment or sale of products or services to the public.

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Чет 01 ное 2012 17:58

Ivo_Golf3_GT написа:3.Не инвестират стотици хиляди за софтуерни и хардуерни платформи за подобрение на услугите на клиентите.

Чак пък стотици хиляди за сайт, правен от БГ фирма http://webdesignbg.eu/%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0___150

А тея дето правят по 50 бона на месец, ще ги правят 3-4-5 месеца, докато мрежата се развива. В един момент рязко ще спадне разрастването на под-клоновете и тия приходи ще секнат. Т.е. най-вероятно вече не ги правят тия пари, освен ако още няма балъци да плащат по 1000 лв и нагоре.

Като цяло идеята за крайния потребител не е лоша, нещо като сайтовете за колективно пазаруване - един вид получаваш отстъпка, защото горе-долу осигуряваш оборот на търговеца/производителя/който там има договор с СКИ. Т.е. СКИ отиват при бай Иван, дето има магазин за маслини, и му казват - Виж сега, ние имаме мрежа от 100 000 клиента, ако ти гарантираме по някакъв начин, че тия 100 000 клиента ще пазаруват от тебе маслини с отстъпка, каква отстъпка ще ни дадеш ?

Обаче останалото с бизнес центровете :063: и беемветата според мен си е най-обикновена бълбукаторска схема. Нищо незаконно няма в нея дефакто, просто едни хорица си дават парите с идеята че утре ще спечелят повече.

Не ангажирам никой с мнението си, всеки си носи глава на раменете, и всеки сам преценява за себе си!

timobb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот timobb » Чет 01 ное 2012 18:05

funk_soldier написа:Компанията е комисионер на пазара на потребление. Сездадена е лоялана програма, при която доволни са трите страни (клиент-търговец-sci) Бизнес партньорите, като "билбордовете" на SCI ползват пълното възнаграждение в компенсационния план. Казвам "билбордовете", защото идеята расте благодарение на принципа "от уста на уста" - т.е ако някой тук иска да стане част от клиентската и/или бизнес програмата на компанията, първо трябва да бъде запознат най-малкото от доволен клиент.

Какво толкова се възмущавате, идеята е семпла - пазарувай, както си го правил досега (т.е никой не вади българина от потребителската му кошница, както, да кажем, други мрежови компании), но пести реални пари за това си действие. Клиентите имат правото (наблягам на думата "право", а не е задължение) да препоръчват идеята. Нормално, вие ако сте доволни от нещо не го ли препоръчвате на някого? Всеки ден препоръчвате "нещо" на някого, дори, просто, като вървите по улицата. Носите си марковата дреха и сте ходеща реклама на въпросната компания. Дали обаче тази компания ви възнаграждава? Не, рекламата която правите е безплатна. SCI създаде възможността препоръката да се капитализира. Нещо неморално или лошо ли виждате в това?
Също нещо много важно - клиентът не е задължен да потребява в търговските обекти, които са в търговската мрежа => Просто знае, че ако го направи, по банковата му сметка се връщат реални пари. Отстъпката е предварително договорена и се получава при вече извършено потребление.

Бизнес партньорите са активно увеличаващите клиенския клуб (и търговския).
В тази връзка - друг потребител тук, по-горе, не може да повярва как човек, който е "горе" може да печели ПО-МАЛКО от човек, който е под него. Ами може :) Компенсационният план на компанията е справедлив - всеки печели, според това колкото работи. Никой на никого не обещава бързо забогатяване.

Тук е момента да попитам: Къде в стандартния корпоративен свят можете да печелите повече от човека "над вас"? Дали "пирамида", думата която така истерично повтаряте, не е квалификация на мястото където работите в момента?

Копманията има своя продукт - savecard. Този продукт осигурява достъп до всички продукти на пазара + спестовност.
Дали не купих билети за мен и госпожицата ми от държавния драматичен театър-Пловдив, с 20%, пари обратно по банковата ми сметка?

Хора, вярвайте в каквото решите, но преди да твърдите каквото и да е за когото и да е, не позволявайте на арогантността ви да замъглява емоционалната ви интелигентност, защото на пазара на потребление е пълно с хора, които участват в безумни лоялни програми със задраскване на картички с надеждата да им се падне буквата "Й", със събиране на точки, които пак трябва да бъдат изхарчени в същия търговски обект и т.н и т.н...въобще лоялни програми, които са в полза единствено на търговския обект, а клиентът харчи ли харчи за някаква, в най-добрия случай, предметна награда, и то въобще НЕгарантирана => О, нима това не е пирамида? Зареждай над 30лв, събирай буквите и спечели 1 тон гориво - Това не е пирамида, така ли? Мхм, 1 тон ще спечели един човек, другите яко са нацоцали и избили връчения 1 тон гориво. Примерите са безброй. Лека вечер

Правилно Ви го казва колегата!

И господа "разбирам от всичко, но само във форумите, защото съм дървено философче", срещнете се с човек който меже да Ви обясни, пък оборете го ,"на лайв", не във форум, елате на презентация(да видите пълни на 200% зали), пък тогава пишете! Иначе си оставате едни дървени философи, скрити зад монитора!

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 01 ное 2012 18:16

срещнете се с човек който меже да Ви обясни, пък оборете го ,"на лайв", не във форум, елате на презентация(да видите пълни на 200% зали), пък тогава пишете! Иначе си оставате едни дървени философи, скрити зад монитора!

С две думи да дойдем да ни облъчват mhihi

На мен ако работата ми е да продавам по телефона и то доста успешно,дали ще закАчи облъчването да ми продадете една папка за 3 бона :063:

най-обикновена бълбукаторска схема. :mrgreen: - много прав.Тва е същото все едно да си вземеш Нео Сокет,да го ръгнеш в запалката и да свалиш разхода на колата с 30% :063:

П.П. Има Нео Сокет и за електромери,виждам потенциални 3-4 колеги в тая тема,възползвайте се,после земете истински бълбукатор и за колата,да има далаверка :mrgreen:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”