Защо ми се струва че раздел "Продава" все по - често се пълни с разни хитреци които се опитват да продадат някой боклук на хора от форума.
Станали сме като пазара Кирков де..а 2 поста и айде продава кола, 2 поста и айде продава часовник ...
Как мислите не трябва ли да се ограничи това нещо?
ХИТРЕЦИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз смятам така - Невинен до доказване на противното. Доста неща чета във Форума, но рядко изказвам мнение, просто има доста теми, в които трудно мога да взема участие. Аз също следя с интерес раздел: Купува/Продава. Най- често пиша там. Това автоматично търгаш ли ме прави?!( Въпроса е риторичен, няма нужда от отговор). А това кой какъв е се разбира след като някой се опари, тогава съм ЗА по - крути мерки... Не виждам как иначе може по- брой мнения или нещо от сорта на "дата на регистрация", може да се определи, кой с какви помисли е тук.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nii написа:добре Вили, аз ако отида на илиенци, купя 2 фара Heila за поло по 10 лева, и после ги пусна тук по 30... ти както си на зор сега може би ще разбереш - хем шибана цена, хем менте....
как да не се възмути човек?
Ами ако съм на зор.. и цената ме устройва... сделката е ясна...битият бит..... ебанална фраза...
Но пак казвам.. ами ако наистина човека, е прав.. и не са същите Илиянки...
с радост бих му заключил темата и бих го изтипосал в залата на срама..
ама все пак имам едни 5% дето не съм сигурен.. раираш...
и няма как модовете да сме меродавни...
затва.. не я и чистя темата... конкретно за този случай.. а и по принцип
- Angeljordan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:с радост бих му заключил темата и бих го изтипосал в залата на срама..
ама все пак имам едни 5% дето не съм сигурен.. раираш...
и няма как модовете да сме меродавни...
затва.. не я и чистя темата... конкретно за този случай.. а и по принцип

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Angeljordan написа:И аз смятам така - Невинен до доказване на противното. Доста неща чета във Форума, но рядко изказвам мнение, просто има доста теми, в които трудно мога да взема участие. Аз също следя с интерес раздел: Купува/Продава. Най- често пиша там. Това автоматично търгаш ли ме прави?!( Въпроса е риторичен, няма нужда от отговор). А това кой какъв е се разбира след като някой се опари, тогава съм ЗА по - крути мерки... Не виждам как иначе може по- брой мнения или нещо от сорта на "дата на регистрация", може да се определи, кой с какви помисли е тук.
Да ама ако чакаме да се опари някой за да се знае, то се губи смисъла... То е ясно че нищо не прави някой търгаш докато не се разбере, че наистина е такъв, ама има неща дето намирисват само като отвориш дадена тема ... Не че може да си 100% сигурен.За което Вили е адски прав.
Просто е станало като бит пазар имам чуството че някой е пуснал в Интернет пространството, че има един форум на ФВ и всекакви боклуци каквито имате пробвайте да си продадете там.
да, да ама НЕ , както казваше един наш политик...
Някак си не ми се ядва да защитя някой като видя две мнения и айдееее вече продава....къде го продава , на кой и т.н. не го е.е... може и да не съм прав
Просто мнение

Вьв Опел форума...
Вьв Опел форума в "Продава"се продават САМО и изцяло предмети свьрзани с марката Опел,пусне ли се обява за нещо друго се изтрива 

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вьв Опел форума...
VIRUSS написа:Вьв Опел форума в "Продава"се продават САМО и изцяло предмети свьрзани с марката Опел,пусне ли се обява за нещо друго се изтрива
Това според мен не е правилно.Може да се ограничи достъпа на постване там или нещо от този сорт.Има много неща които хора от форума с апродали на други такива пак от форума и двете страни са доволни нали за това е раздел ПРОДАВА.Има си модератои ,админи да си се оправят с тези неща.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”