голф4 1.6 16в .въпрос за пружини.
- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
голф4 1.6 16в .въпрос за пружини.
здравейте.от доста време искам да направя колата ниска но не успявам да намеря точните пружини.отначало беше с оригиналните амортисьори и пружини но беше твърде висока,след това смених само пружините със спортни омп червени и свалих колата с 4см.дотук добре самоче стана доста нестабилна и прецака амортисьорите а и ме дразнеше постоянното клопчене от намотките на пружините и така отново махнах всичко и сега съм с амортисьори фк жълти и оригиналните пружини и пак съм висок.моля препоръчайте ми някакви пружини които да са ниски и твърди .можеби нещо като на тди-тата но за бензинов голф.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: голф4 1.6 16в .въпрос за пружини.
Ако ти изпадне Eibach, граби с пълна сила. Доста оптимален вариант за височина и комфорт.
Аз съм с Eibach отпред и отзад с оригинални амортисиори. Не дрънкат, вози една идея по-стабилно от нормален голф и е с 30мм по ниска от такъв. Доста хора карат с такива, мисля даже че ги слагат заводски на някой модели. Явяват се аналог на пружините на GTI версията до колкото помня, но за обинковените модификации.
Наскоро имаше обява във форума че се продават едни Eibach за Г4. Мисля под 100 лв бяха четирите броя.
Наскоро имаше обява във форума че се продават едни Eibach за Г4. Мисля под 100 лв бяха четирите броя.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Ей за това говоря. Смело 

- toni82
пише че са свалени от тди,дали ще станат на бензинов голф,той всепак е по-лек отпред.
- toni82
е май се разбрахме с колегата за пружините.благодаря на колегата niki1_j за бързите отговори а на колегата joromnt ако действително е от гр.Монтана може и да пиеме по бира някъде другия месец 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”