здравейте на всички. имам проблем с Пасатора. Светна лампата ЕПЦ и от тогава няма палене.Минах през компютърджиите показа грешки .изтрих ги,но остана да свети ЕПЦ-то
.показа грешка П1517. не мога да разбера каде и как да сменя проклетото реле. ако може някой да помага моля. благодаря предварително.
Пасат Б5 1.8 APT светна лампата EPC
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б5 1.8 APT светна лампата EPC
Последна промяна от saidoniq на Съб 03 ное 2012 0:01, променено общо 1 път.
Re: Пасат 1.8 Светна лампата ЕПЦ и от тогава няма палене
колега,елементарна справка с гугъл дава следния резултат
Не знам с какъв мотор си и какъв ти е пасата,но предполагам,че е B5
Тук също дискутират колеги за такъв проблем:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4554950
Успех с търсенето,и си оправи заглавието,защото нищо чудно да ти заключат темата.
p1517 is for the power supply relay it is located in the ecm box nest to the ecm this is what is causing the main issue in your vehicle dying out you need to make sure there is power at the relay if there is then you have a bad relay / The ecm box is located under the wiper cowl on the drivers side.I hope this helps.
Не знам с какъв мотор си и какъв ти е пасата,но предполагам,че е B5

Тук също дискутират колеги за такъв проблем:
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4554950
Успех с търсенето,и си оправи заглавието,защото нищо чудно да ти заключат темата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат 1.8 Светна лампата EPC
ами б5 ,2000 г. 1.8 мотор АПТ. незнам какво се случи,но още не мога да намеря проблема 

- nistel_87
- Автомобил: Honda Accord 2007
- Двигател: i-ctdi
Re: Пасат Б5 1.8 APT светна лампата EPC
Колега и аз съм със същия проблем
.. Вчера по-работа пътувах сутринта,всичко беше ок.. След 2-3 часа трябваше да се прибирам, НО пасата не запали.. Викнах един майстор,направи и диагностика и каза,че проблема е в компютъра. Отначало мислех,че е стартера но не.. Давам контакт всичките индикации светят по-таблото после се опитвам да паля,но няма никакъв признак.. Обясни ми тоя,че компютъра не подава сигнал до стартера, т.е няма гориво в дюзите и голям филм. Моля някой Колега,ако е имал подобен проблем да обясни тука,как е отстранил проблема и колко струва да се ремонтира компютъра.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат Б5 1.8 APT светна лампата EPC
ееее така ,пооправихме положението с ЕПЦ-ТО. покарах си малко,но не достатъчно да се нарадвам и сега ново 20.Карам си и изведнъж почна да губи мощност,взе да пука нещо. после още повече и повече.и такаа докато не почна да гърми направо,загуби се и педала на газта. направо ще се побъркам вече. от там на пътната помощ и направо в сервиза. компютъра показа Ламда Сонда. възможно ли е?