проблем с маховика passat cc 2.0тди КР

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
borri
Автомобил: VW PASSAT CC
Двигател: CBAB 2.0tdi 140kc

проблем с маховика passat cc 2.0тди КР

Мнениеот borri » Пет 02 ное 2012 15:43

колеги пак май си внушавам,че имам проблем с пасата,и така на проблема от няколко дена усещам леко притрисане при гасене на двигателя,няма вибрации на място нито в движение пробвах с малка скорост на голяма предавка има съвсем леки което според мен е нормално,съединителя отделя добре предавките влизат супер няма шумове няма нищо,има само един лек шум когато колата е на място и натисна съединителя се чува като шшшшшшшшшшшшшшшш и нищо друго при потегляне няма шумове :banghead: та въпроса ми е дали е маховика и ако е той колко може да изкара така или трябва да го сменя веднага,за да не стане по лошо.Просто не мога да си обесня ако е той как може толкова бързо да се скапе,колата е едва на 71000км.и е карана само от мен и то супер внимателно facepalm.Благодаря на всички предварително :beer

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем с маховика passat cc 2.0тди КР

Мнениеот Andonov » Пет 02 ное 2012 15:54

Карай и не му мисли все още. Ще минеш още доста километри, когато ще се разбере на 100%.

Потребителски аватар
borri

Мнениеот borri » Пет 02 ное 2012 16:03

охххххххх направo ми олекна :banana,благодарско колега винаги си бил супер точен евала :bowdown,колега а какви са симптомите на вече износен маховик и нали има някакъв лагер да не шума от него,че на брачеда Аудито пак 2.0тди КР от разбиването на този лагер му замина съединителя и го смени целия,не знам какъв е и какво прави ама опасно ли е ако е разбит :?:

Потребителски аватар
borri

Мнениеот borri » Съб 03 ное 2012 16:42

колеги някой да каже ако знае какъв е този лагер и къде се намира и най важното каква функция изпълнява :?: :обичам ви

Върни се в “Passat”