Здравейте колеги, днес с друг колега тук от форума се разхождахме в Пловдив и видяхме зелен Голф 3 с номер PB 3847 ... Голфа е лачен ние сме от ТУ-то може да пием кафе и да се запознаем между другото колегата който беше с мен е Благовест
Колеги аз съм от ПУ с червената 2-ка от профила ми ако сте от ректората на ТУ сме съседи,давайте да организираме някаква сбирка на съфорумниците от ПУ и ТУ П.С има колега от ректората с жълто поло 6n с GTI пакета и също много наточен ако го видя ще придърпам и него
Предлагам аз петък 9-ти ноември сбирка пред ректората на ТУ (спираме по продължението на уличката с легналия полицай и от там се отива на някъде) за да имат време и останалите колеги от форума да прочетат и да се организират нещата? Ако всички ги устройва като дата да решаваме час, ако някой не може на точно тази дата да казва да променяме.
ооо много се бъркаш... английския език свършва в 11:00 , но гледам, че точно тогава ти имаш английски ... Ако си при оная русата баба направо се замисли дали да ходиш