Vlad777 написа:
Алонсо показа, че не става за световен шампион тази година - въпреки шанса не успя да вземе победа.

Vlad777 написа:
Алонсо показа, че не става за световен шампион тази година - въпреки шанса не успя да вземе победа.
vinixxx написа:Vlad777 написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Райконен: Предстои тежка и дълга нощ
04.11.2012 , Й. Севов, снимка: Mirko Stange | 0 коментара
Кими Райконен е невероятен характер и това си пролича и след края на Гран при на Абу Даби на пистата Яс Марина. „Леденият“ бе попитан дали емоциите надделяват след спечелването на първата победа от завръщането си през зимата.
„Не бих казал“, заяви спокойно Райконен. „Последният път мърморехте, че не съм се усмихвал достатъчно. Това вероятно ще се случи и след днешния ден. Радвам се много за отбора. За победата си разбира се, но най-вече заради отбора.
Сезонът бе тежък за нас с множество върхове и спадове. Днес момчетата видяха, че усилията и тежката работа си струват. Надявам се днешният ден да донесе промяната и да се радваме на много победи в бъдещите състезания. Ако не през този сезон, то през следващия.
Надявах се да спечеля по-рано някое състезание. Както вече казах, радвам се, че спечелих, но това не е причина да подскачам наоколо. Имаме още две състезания и ще се опитаме и в тях да постигнем добри резултати. Днес вечерта ще празнуваме, ще бъде тежка и дълга вечер и се надявам, когато утре се събудим с главоболие, да си спомняме каква е причината за това, и защо въпреки това се чувстваме добре.“
Barboukov написа:Кимиииииии. Бравоооооооооо!
Най-хубавото състезание този сезон.
bai_ILIA написа:vinixxx написа:Vlad777 написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Квалификация 7-ми, на старта 6-и, на финала 2-ри и ако имаше няколко обиколки повече можеше и 1-ви. Аз незнам какво повече можеше да направи...Това е положението
restless написа:Просто се видя че Ред Бул имат най-бързата кола, добри пилоти и шанс. Без двата сейфти кара Фетел щеше да е доста по-назад
К.Одаджийски написа:bnick написа:Съжалявам, след близо 20г за Маковете, се отказвам от тях...и сменям отбора
Един да мисли като мене тука, все пак ще си тръпкам за техните коли, но ще гледам мерджаните
radotom написа:
А Кими, ако продължи с лафовете си, ще вземе да почне да ми харесва!
vanko_VW написа:само незнам що плюете толкова Алонсо, хайде да им разменим колите(с тази на Фетел) и да видим кво ще стане
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: goppa и 35 госта